Recent Posts

9 Οκτωβρίου 2015

Ο ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ των 77 Κ.Ι.Σ. της ΣΙΩΝ Α.Ε.

 Θεσσαλονίκη 8/10/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Να που και η εβραϊκή αλεπού του μαφιόζικου Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ που με περισσό θράσος ΦΕΣΩΣΕ με την βοήθεια των μασονοειδών της ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ όόόλες τις ΔΗΘΕΝ επιχειρήσεις από το άλλοτε προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN και μετέφερε τα χρέη τους στις ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ τράπεζές τους, που εν συνεχεία την ΝΤΟΝΓΚΑ και το κοινώς μαύρο φέσι που το λένε ιουδαϊκό ΚΙΠΑ, έχει βουλιάξει την οικονομία με τα 300 + 1 μασονικά ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ τους, που τα έχουν μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους, που το αποκαλούν Βουλή των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ και όλα μαζί μετά βίας συγκέντρωσαν το ποσοστό του 14,10%, καθώς η ΑΠΟΧΗ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών έφθασε το 85,30% με τα άκυρα και λευκά να είναι στο 0,60%.
Και καθώς οι ΦΩΣΤΗΡΕΣ της SINGULAR τα μαγείρεψαν στα μέτρα των Ιουδαίων, προκειμένου να διαδώσουν με τους ΚΑΦΡΟΥΣ που έχουν στα Μ.Μ.Ε. ότι η αποχή έφθασε τώρα στο 45,50%!!!
Μην γνωρίζοντας οι έρμοι Εβραίοι πως καλούνται ΤΩΡΑ να καταβάλλουν λογαριασμό ΜΑΜΟΥΘ!!! 2.760.000.000.000.000 δύο τετράκις εκατομμύριων, επτακοσίων εξήντα τρισεκατομμυρίων για τα μασονικά ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, που τα ΑΦΟΔΕΥΣΑΝ σε ολάκερο τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Ο Γιάννης Καλογερόπουλος κοινοποίησε τη δημοσίευση του Michalis Tsaroudis.
Ο Michalis Tsaroudis πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες.
3 ώρες · Peraía ·

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΘΥΜΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ kis.gr ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ 1. ΤΟ ΚΙΣ ΕΙΝΑΙ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!! 2. ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ !!! 3. ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ!! ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ!
ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΗΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ή ΜΑΣΟΝΟΙ Ή ΕΚΒΙΑΣΙΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ! ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΙ!
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
Ο Michalis Tsaroudis πρόσθεσε 2 νέες φωτογραφίες.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΘΥΜΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Γιααααννααακη Καλογεροπουλε που ειναι ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ του Κ.Ι.Σ. Nταβιντ Σαλτιελ ? της μαφιοζικης Βαλκανικης φεουδαρχικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ? Να μας πει γιατι ΚΩΛΩΣΕ στις 29-6-2015 !!! οταν τον προετρεψε ο νομικος μας εκπροσωπος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ? να πανε απο κοινου στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ! και να μας πει παρουσια στα μασονικα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ που τα εχουν επανω στα δικαστικα εδρανα ! πως η ΕΛΛΑΣ ειναι ακομα προτεκτορατο ! των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ εβραιων ! κτησιχρησιας ΣΙΩΝ Α.Ε. ? Και αμα κανας ΦΩΣΤΗΡΑΣ εβραιος διαθετει ακομα τον απαιτουμενο ΚΩΛΟ ? Ας βγει στο μειντανι ! τον περιμενω !!! ο Αlkaidas !
Μου αρέσει! · Απάντηση · Μόλις τώρα · Τροποποιήθηκε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου