Recent Posts

19 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ



ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ



Θεσσαλονίκη 19/10/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριο αποδέκτη το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο
Τέκνα περιούσια του Ιουδαϊκού Ισραήλ και της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε.
Αυτό το άγαλμα της ΕΥΡΩΠΗΣ με τα 7 κέρατα, εσείς το φτιάξατε; που σας το μοστράρουμε στην ΦΩΤΟ;  Δεν σας έφτανε το άγαλμα της ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που μοστράρετε στην είσοδο της Νέας Υόρκης με τα επτά ΚΕΡΑΤΑ του ΑΡΧΙΔΙΑΟΛΟΥ ΣΑΣ ΣΑΜΑΕΛ; αλλά τα φορέσατε αυτά τα κέρατα και στο κεφάλι του αγάλματος της Ευρώπης !!! η απληστία σας δεν έχει όρια ! που ακόμη και τις 12 φυλές του Ισραήλ, τις μοστράρετε στην σημαία της Ευρώπης ! Το καταλαβαίνετε με αυτά που κάνετε  ότι σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα και οι πέτρες και τα πελεκούδια;
 Γι’ αυτό άρχισαν τα όργανα να παίζουν πένθιμη μουσική και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να σας βάζουν φωτιές στα αμαξοστάσια των αστικών σας λεωφορείων! ακόμη και στον τάφο του Ιωσήφ στην Ιερουσαλήμ ! Ή τα κάνετε από μόνοι σας για να σας λυπηθεί ο ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ κοσμάκης ! που τα φαιδρά σας, σας τα γράφανε οι ΣΟΦΟΙ πρόγονοί σας στην ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ! με τους προφήτες σας ! πως θα πίνετε το αίμα των  ΕΛΛΗΝΩΝ ωσάν τον οίνον !!! και θα πατάσσετε τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ωσάν τους σκώληκες εν τη ερήμω !
Ρέέέ είστε με τα σωστά σας; που πιστεύετε ακόμη πως με την εγκληματική σας Μοσσάντ ! και τα λοιπά GOIM – ΖΩΑ που έχετε μέσα στις άπειρες μασονικές σας στοές ανά τον πλανήτη γη ! και φυσικά και με την ΕΚΛΕΚΤΗ σας 17 ΝΟΕΜΒΡΗ που την έχετε μέσα στα νοσοκομεία και τις ιδιωτικές κλινικές, θα χριστείτε παντοκράτορες; Τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ! και ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ σας ! τον ξεχάσατε; Που καθοδηγεί την πεντάστερη ΜΑΥΡΗ & ΤΡΟΜΕΡΗ ταξιαρχία της ISIS; και τους ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ μαχητές της Χ.Α.Μ.Α.Σ.; Μα τι ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλά που φοράτε ! στα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφάλια; Και πιστεύετε ακόμη πως ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ κοιμάται όρθιος!
Για λοιπόν συνέλθετε και σοβαρευτείτε από την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ, και παραδώστε μας με το καλό όόόλον τον πλούτο που κατέχετε με τις θυγατρικές σας OFFSHORE εταιρίες ! της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε., προκειμένου να κάνουμε την αναδιανομή του ΠΛΟΥΤΟΥ, που παράνομα κατέχετε από τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !!! κι ασφαλώς σας θυμίζουμε το τι πάθατε στις 26/12/2004 για την άρνησή σας να ανεγερθεί ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!! που εκείνο ΔΕΝ ήταν τσουνάμι αλλά ΣΟΥΛΤΑΝ ΜΕΡΕΜΕΤΙ, ξεκληρίζοντας 300.000 μπουρδελόβιους πελάτες σας στον Ινδικό ωκεανό. Καιρός λοιπόν να φτιάξουμε και την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ με την επιταγή ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ, που ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΑΥΡΟ για να στηθεί στον χώρο που προστάζει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!!!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου