Recent Posts

15 Οκτωβρίου 2015

Αυθαίρετη κατασκευή σε ακάλυπτο από μασονάκο του Κ.Ι.Σ.



ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣΟΝΑΚΟ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.


Θεσσαλονίκη 15/10/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ             FAX 2310 263413
ΚΕΝΤΡΙΚ. ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ           info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριο αποδέκτη την ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ της Θεσ/νίκης, που καλείστε τώρα να εφαρμόσετε τον νόμο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, για την ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ  & ΑΥΘΑΙΡΕΤΗ ενέργεια ενός μασονάκου, του Λιάκου Χρήστου, στην οδό Δεληγιώργη 28 της περιοχής Φαλήρου.
Καθώς στις 12 Οκτωβρίου 2015 επιχείρησαν να καλύψουν ακάλυπτο χώρο της οικοδομής, που στο άκουσμα ότι κλήθηκε η Άμεσος Δράση, το γνωστό 100, ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ το έργο για να γλυτώσουν το ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!! και να μην μας βεβαιώσουν σε Ελληνικό δικαστήριο ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη προτεκτοράτο της φεουδαρχικής μασονικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων του Κ.Ι.Σ., που βουλιάζει οικονομίες απροστάτευτων λαών! και δολοφονεί μ’ επιστημονικό τρόπο μέσα σε νοσοκομεία και ιδιωτικές κλινικές με την 17 της Νοέμβρη και την εγκληματική της Μοσσάντ τους αντιφρονούντες και καταγγέλλοντας απροστάτευτους πολίτες! προκειμένου να ΜΗΝ εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι του ΔΙΚΑΙΟΥ και της ΛΟΓΙΚΗΣ, καθώς επιβάλλεται από 22-12-2012 να εφαρμόζονται οι ΝΟΜΟΙ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ κατά των GOIM – ΖΩΩΝ μασόνων, που χειραγωγούνται μέσω των ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ Εβραίων αφεντάδων τους! γιατί αποτελούν και την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!
Και καθώς διαπίστωσαν ότι και η Άμεσος Δράση της ΔΗΘΕΝ Ελληνικής Αστυνομίας δεν πάτησε ολόκληρη μέρα 12/10/2015, προέβησαν την επόμενη ανενόχλητοι στην κάλυψη της ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ κατασκευής, καταπατώντας ακάλυπτο χώρο, και περιφράζοντας ακόμη και με πόρτα, μετατρέποντας το υπόλοιπο σε αυλή και ιδιωτικό χώρο! Που οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι αφέντες τους, μια και είναι οι ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ του GREKYLISTAN, τους έχουν δώσει το ελεύθερο να φέρνουν εμπορεύματα από Βουλγαρία! να μην πληρώνουν Φ.Π.Α., να εκδίδουν αθεώρητα τιμολόγια, για να μην πληρώνει κανένας μασόνος φόρο! Και το γνωρίζουν και οι συνεργάτες τους στο Σ.Δ.Ο.Ε. όπως ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ φόρους και οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι αφέντες τους, που με νόμο αυτοχρισθήκανε ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, παριστάνοντας τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό του Θεού! καθώς μας το παίζουν γνωστικοί, κι αφήνοντας να καταλάβουμε πως και ο Θεός είναι ΑΛΗΤΗΣ σαν την ΣΙΩΝ Α.Ε. και των θυγατρικών OFFSHORE εταιρειών τους! που έχουν αυτό το προνόμιο να καταδυναστεύουν λαούς και να βουλιάζουν οικονομίες λαών με τα περίφημα δημοσιο-υπαλληλικά τους όρνια που τα αποκαλούν χαριτολογώντας GOIM – ΖΩΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!
Καιρός λοιπόν να μας αποδείξετε κι εσείς σαν Πολεοδομία Θεσσαλονίκης, ότι είστε κι εσείς τα ΖΩΑ των ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ Εβραίων, όπως οι ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ της GREKYLIKIS αστυνομίας! οι δικαστικοί τους υπάλληλοι με τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ τους επάνω στα δικαστικά έδρανα και γενικά όόόλο αυτό το μασονικό συνοθύλευμα σαν τον Λιάκο Χρήστο! Που δεν πληρώνει φράγκο και με τσαμπουκά διαλαλεί ότι είναι μασόνι του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!
Απολαύστε τώρα φωτό πώς δεν υπολογίζουν τίποτε τα ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ του Ιουδαίου ΑΛΗΤΗ ΚΕΡΑΤΑ!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου