Recent Posts

7 Οκτωβρίου 2015

τα γίδια του γιδάρη Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ




Θεσσαλονίκη 7-10-2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Προς κύριο Πολυξενίδη Αθανάσιο
Έμπορο πλαστικών χαρτικών
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Συμπαθέστατε Αθανάσιε
Βλέπουμε θυμώσατε για το χνέρι που σας έκανε το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που δημοσίευσε  στις 2/10/2015 στο διαδίκτυο μέσω του blog, τα ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙΑ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων που σας κατευθύνουν μέσω των μασονικών σας στοών! πώς να φεσώνετε τους συνανθρώπους σας! πώς να απαλλάσσεστε από το Φ.Π.Α.! πώς να μην πληρώνετε φόρους! Κι εν συνεχεία τα φέσια αυτά να τα μεταφέρουν στους απροστάτευτους πολίτες του κάθε προτεκτοράτου τους με τα δημοσιο-υπαλληλικά GOIM που διαθέτουν σε όλες τις υπηρεσίες τους!
Φρόντισε λοιπόν να κάνεις τις σχετικές καταθέσεις πριν τις 16/11/2015 στους λογαριασμούς προς Κ.Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε. αξίας 485,90 ευρώ και προς Ε. ΠΑΝΟΥ – Α. ΓΚΑΖΩΤΑ Ο.Ε. αξίας 219,92 ευρώ, αν δεν θες να δεις όλα τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων των κεντρικών δρόμων της Πτολεμαΐδας με το ποσόν που βάζουν τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού να φεσώνετε τις επιχειρήσεις! Κι εν συνεχεία να μεταφέρουν τα φέσια αυτά στους απροστάτευτους πολίτες του κάθε ΔΗΘΕΝ κράτους τους! Χνέρι που έπαθε ο ομογάλακτος αδερφός σου, ο Σπύρος Αγγελάκης στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ που τους βγήκε ο λογαριασμός ΒΑΠΟΡΙΣΙΟΣ.
Κι αν ο στοάρχης σου επιθυμεί να του κάνεις μήνυση του μέλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ που σας εξευτελίζει όπως λέτε! εμείς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, σας τον στέλνουμε χωρίς να έχει την νομική κάλυψη από μέρους μας! Κι αν τα καταφέρετε με τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ που έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα να αποδείξετε ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη προτεκτοράτο της φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ του Ιουδαϊκού σας KERATISTAN!!! δεσμευόμαστε να μην ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ! ΠΑΣΣΑΛΩΘΟΥΝ! και ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ! τα ΚΤΗΝΗ αφεντικά σας τα Εβραιόπουλα! Αλλά και όόόλα τα ΕΚΛΕΚΤΑ μασόνια να μην πληρώσετε τους λογαριασμούς της ΑΛΗΤΑΡΟΥΣ Ιουδαίας πεθεράς σας!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου