Recent Posts

6 Οκτωβρίου 2015

Η 3η ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ καθοδηγούμενη από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Εβραίων




Θεσσαλονίκη 6/10/2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Για το κλείσιμο που έκαναν τα μασονικά ΑΠΟΒΛΗΤΑ για 7η φορά του F/B από μέλος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στις 2/10/2015, άρχισε η 3η ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ των ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ, καθοδηγούμενη από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Εβραίων και ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ τους, Αρχάγγελο ΜΙΧΑΗΛ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ (ΣΤΑΛΙΝ), που καθοδηγεί την πεντάστερη ΜΑΥΡΗ & ΤΡΟΜΕΡΗ ταξιαρχίας της ISIS, προς εξολόθρευση των ιουδαϊκών ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ από την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, προς ΔΟΞΑΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!! που τους νόμους του για μια σωστή κοινωνία, τους έχει γράψει μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ το 570 μ.Χ. διά χειρός ΜΩΑΜΕΘ!  
Και το ξεκλήρισμα των Εβραίων άρχισε μέσα σε συναγωγές! σε στάσεις λεωφορείων! και σε χώρους που συχνάζουν ιουδαϊκά ΜΙΑΣΜΑΤΑ του ΚΕΡΑΤΑ!!! που αρέσκονται στο να παραμυθιάζουν τα GOIM τους, πως ο ΧΙΤΛΕΡ και το 3ο ιουδαϊκό τους ΡΑΪΧ, τους μάντρωσε μέσα στα στρατόπεδα της ναζιστικής Γερμανίας το 1940, για να τους κάνουν ΔΗΘΕΝ ΣΑΠΟΥΝΙΑ και να τους ΚΑΨΟΥΝ την ΚΩΛΟΦΑΡΑ των 12 φυλών του Ιουδαϊκού τους Ισραήλ! Ενώ συνέβαινε το αντίθετο! καθώς τους προστάτευαν από τους υπόλοιπους λαούς, για να μην τους ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ για τις ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΕΣ που έβαζαν τα GOIM τους τότε να τους κάνουν κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, για να στήσουν εν συνεχεία και τον πολυπόθητο ναό του σοφού τους Σολομώντα, και να τους χρίσουν εν συνεχεία και τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια τους, παντοκράτορες στο αχανές KERATISTAN τους!
Κάνοντας λογαριασμούς χωρίς τον παντοκράτορα και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! που έβαλε τον ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ τους στις 11/9/2001 να τους ΕΞΑΫΛΩΣΕΙ το ιουδαϊκό τους έμβλημα στην Νέα Υόρκη των U.S.A. με τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, και να τους την μοστράρει την ημερομηνία αυτή με την πινακίδα αυτοκινήτου ΚΑ 9110 της ΦΩΤΟ, που το εν λόγω όχημα το κατάσχεσαν γιατί είχε μέσα έντυπο υλικό με την ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! Που τα αρχικά γράμματα ΚΑ δηλώνουν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΑΦΡΟΝΩΝ και το 9110 αθροίζει 11 αλλά και θυμίζει στα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ μασόνια και στους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες τους τον μήνα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ και την ημερομηνία 11, που τέτοιες πλάκες μπορεί να τους κάνει μόνο η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου