Recent Posts

29 Οκτωβρίου 2015

SOS των Εβραίων μέσω του ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ



ΤΟ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΟ SOS ΤΩΝ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΣΩ ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ


Θεσσαλονίκη 29-10-2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    

Με κύριους αποδέκτες τους 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ Εβραίους των Σιωνιστικών ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ & Κ.Ι.Σ.
Τέκνα περιούσια εκ του ιουδαϊκού Ισραήλ! πού είναι ο ΕΠΤΑΚΕΡΑΤΟΣ αρχιδιάολος σας ο ΣΑΜΑΕΛ να σας προστατεύσει και να σας γλυτώσει  από την επερχόμενη ιουδαϊκή σας ΝΑΓΚΜΠΑ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ; Και στέλνετε τον πανύβλακα Μπάσαρ Αλ Άσαντ στην Μόσχα! να ζητήσει βοήθεια από τον έτερο πανύβλακα και Εβραιομογγόλο σας τον Βλαδιμηρούτσκα Πούτιν; Δεν σας το είπε ο Θεός σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ; πως αυτός ο πλανήτης είναι κατασκευασμένος από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ; που τον έφτιαξε για νοήμονα όντα και τους νόμους του τους έχει γράψει διά χειρός ΜΩΑΜΕΘ το 570 μ.Χ. μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ!!! και πρέπει εν έτει 2015 να τους εφαρμόσει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ διά μέσου των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ!
Δεν νομίζετε ότι πλέον είναι πολύ αργά! για βοήθεια από τα δίποδα GOIM – ΖΩΑ σας; προκειμένου να σας διατηρήσουν στην εξουσία με την ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ σας! στον πλανήτη της Παγκόσμιας Ένωσης των Νοημόνων Εθνών; ΞΕΧΑΣΑΤΕ τον ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ΣΑΣ & ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας τον Αρχάγγελο ΜΙΧΑΗΛ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟ (ΣΤΑΛΙΝ); που στις 11/9/2001 σας ΕΞΑΫΛΩΣΕ το ιουδαϊκό σας έμβλημα τους δίδυμους πύργους, που συμβόλιζαν το άλλοτε άτρωτο ιουδαϊκό σας Ισραήλ! και σας το θυμίζει με το κατασχεθέν όχημα από μέρους σας, που η πινακίδα το ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑ 9110, καθώς ήταν φορτωμένο με έντυπα της μηνύσεως ΚΑΤΑ ιουδαϊκού Ισραήλ. Που το Πεντάγωνό σας με τριπλή εμβόληση των κτιριακών σας συγκροτημάτων σας το έκανε σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!!
Δεν σας το είπαν οι Μάγια εξ Αμερικής πως η παντοκρατορία σας έλαβε ΤΕΛΟΣ κι επισήμως από τις 21/12/2012; και πως από 22/12/2012 αναλαμβάνει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ; Δεν σας το είπαν οι πρωθιερείς και οι προμάντεις της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. ότι οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ σας συνεργάτες απανταχού του πλανήτη γη, πρέπει να συγκεντρώσετε τους σκελετούς τους με τα κέρινα ομοιώματά τους, μέσα στην πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν; Και τα ζόρικα ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΑ σας με την δεύτερη πινακίδα του οχήματος ΝΖΜ 2082, που επιθυμούν να γίνουν κι αυτά οι Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του ιουδαϊκού σας Ισραήλ να γίνουν βορά στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοιχτής θάλασσας; Και πως πρέπει να παραδώσετε όόόλον τον παράνομο πλούτο που κατέχετε μέσω των θυγατρικών σας OFFSHORE εταιρειών, που οι πάντες δουλεύουν για την γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε.; και πως πρέπει να ανεγερθεί και η ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ στο σημείο που υπέδειξε ο Θεός της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ που συνενώνει Ορθοδοξία και Ισλάμ προς ΔΟΞΑΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!!!!!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου