Recent Posts

20 Οκτωβρίου 2015

ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ



ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΠΟΛΙΤΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΤΗΣΙΧΡΗΣΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.

ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ





Θεσσαλονίκη 20-10-2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    

ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Με κύριους αποδέκτες το Κ.Ι.Σ. των τέκνων  της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και διαχειριστές του προτεκτοράτου σας GREKYLISTAN.

To νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έδωσε εντολή από τον μήνα Αύγουστο σε μέλος του κινήματος των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, να καταθέσει μέσω του Παρακαταθηκών και Δανείων Θεσσαλονίκης στον λογαριασμό του Ι.Κ.Α. της πλατείας Αριστοτέλους Θεσ/νίκης, τις οφειλές προς το Ι.Κ.Α. των μηνών Ιουνίου – Ιουλίου – Αυγούστου & Σεπτεμβρίου τις εισφορές που οφείλει ως εργοδότης, ενώ τον έχετε αποκλείσει από όόόλες τις ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ σας να καταθέτει χρήματα, αφαιρώντας το Α.Φ.Μ. και μέλη της οικογένειάς του να στερούνται Α.Μ.Κ.Α. ενώ πλήρωνε ως νομοταγής πολίτης εισφορές στον Ο.Α.Ε.Ε. με αποτέλεσμα να μην του χορηγούν ασφαλιστική βεβαίωση ΜΗ ΟΦΕΙΛΩΝ για το έτος 2014 και να μην μπορεί να υποβάλλει ακόμη και φορολογική δήλωση! Ενώ του έχετε μπλοκαρισμένα χρήματα σε τρεις λογαριασμούς των ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΩΝ σας, αξίας 9.572,09 ευρώ και 19.193,15 ευρώ αφαίμαξη από τους λογαριασμούς του, για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής σας ΜΑΦΙΑΣ !!!

Τι λέτε τώρα για όόόλα αυτά; Καθώς το ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων τον βεβαίωσε ότι δεν μπορούν να λάβουν χρήματα για λογαριασμό των ασφαλιστικών ταμείων! παρά μόνον για τις μαφιόζικες Δ.Ο.Υ. που έχετε μέσα στο προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN! Και χθες 19-10-2015 μας έφερε ο καταδυναστευόμενος πολίτης και μέλος μας, το μήνυμα που του έστειλε το Ι.Κ.Α. της περιοχής του σε προσωπικό μήνυμα, το οποίο και σας μοστράρουμε μέσω διαδικτύου! Περιμένουμε να μας απαντήσετε από πότε ο μπαμπάς σας ο Θεός σας έχρισε παντοκράτορες και να μετατρέπετε τους δημοσιο-υπαλλήλους σε GOIM – ΖΩΑ  του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !!!

Τελευταία οδηγία που δώσαμε στο μέλος μας, εντός των ημερών να καταθέσει τα χρήματα που οφείλει στο ταμείο του Ι.Κ.Α. χωρίς ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ και τα ΔΗΘΕΝ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ να χρεωθούν στον δικό σας λογαριασμό της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών σας εταιρειών, που έχετε αδειάσει όόόλα τα ασφαλιστικά ταμεία του πλανήτη γη με τα δημοσιο-υπαλληλικά σας GOIM – ΖΩΑ, προς δόξα του ιουδαϊκού σας Ισραήλ !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Σας επισημαίνουμε ότι κατά τον μηχανογραφικό έλεγχο, μέσω διασταυρώσεων των δηλωθεισών εισφορών σας έναντι των καταβληθεισών, έχει προκύψει χρεωστικό υπόλοιπο για το οποίο έχει ήδη συνταχθεί Πράξη Επιβολής Εισφορών την οποία θα πρέπει να παραλάβετε από το αρμόδιο Υποκατάστημα της έδρας σας εφόσον πρόκειται για κοινή επιχείρηση ή το Υποκατάστημα απογραφής εφόσον πρόκειται για οικοδομοτεχνικό έργο, εντός δέκα (10) ημερών. Επιπροσθέτως, σας γνωρίζουμε οτι σύμφωνα με τα οριζόμενα από τις διατάξεις των άρθρων 17 & 18 του Ν 4075/2012, ο έλεγχος μέσω διασταυρώσεων των υποβληθεισών και καταβληθησών εισφορών καθιερώνεται υποχρεωτικά ως τυπική ελεγκτική διαδικασία και ολοκληρώνεται εντός του μεθεπόμενου του μήνα απασχόλησης. Η ενημέρωση της ασφαλιστικής ιστορίας των απασχολούμενων που συμπεριλαμβάνονται στις Α.Π.Δ ολοκληρώνεται μόνο όταν έχουν καταβληθεί οι ασφαλιστικές εισφορές στο σύνολο τους ή έχει συνταχθεί ΠΕΕ και έχει επιδοθεί στον εργοδότη. Σε περίπτωση μη επίδοσης των συνταχθεισών ΠΕΕ δεν ενημερώνεται η ασφαλιστική ιστορία των απασχολούμενων. Η Υπηρεσία μας δύναται να προβεί σε αναστολή της υποβολής Α.Π.Δ μέσω διαδικτύου μέχρι την επίδοση των ΠΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου