Recent Posts

12 Οκτωβρίου 2015

O ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ GREKYLISTAN



Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ GREKYLISTAN
TΗΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ.




 Θεσσαλονίκη 12-10-2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                         president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                              epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr           
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                    nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                   minjust@otenet.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                   pressoffice@yptp.gr     
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr 
   
Και με κύριο αποδέκτη τα GOIM του υπουργείου ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων του GREKYLISTAN.
Έχουν άδικο οι Σιωνιστές που σας αποκαλούν GOIM; καθώς δεν διαθέτετε ούούούτε με μιας ΛΥΡΑΤΗΣ κότας μυαλό! για τον χαρακτηρισμό που οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι αφέντες σας από το Κ.Ι.Σ. σας αποκαλούν μη νοήμονα ΖΩΑ!!! Και τι ΖΩΑ; του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!! που σας επιλέγουν μέσω των μασονικών σας στοών για την κοντομυαλοσύνη που ΔΕΝ διαθέτετε στα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφάλια! Και σαν χαρούμενοι που είστε όλοι σας, στέλνετε ραβασάκια στους απροστάτευτους πολίτες του αχανούς KERATISTAN σας! γιατί Ελληνικό κράτος δεν υπάρχει! Μετά την άλωση και την κυριαρχία των Ρωμαίων παρά μετετράπη σε GREKYLIKO ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ, το οποίο έγινε η σκάντζα από την Οθωμανική αυτοκρατορία και εν συνεχεία εντάχθηκε στο βαλκανικό φεουδάτο του Κ.Ι.Σ., στελεχώνοντάς το με μασόνια του ΚΕΡΑΤΑ, μια και σας βαφτίζουν μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών! ΛΟΥΣΤΡΑΡΟΝΤΑΣ & ΒΟΥΡΤΣΙΖΟΝΤΑΣ τα οπίσθιά σας! γι’ αυτό κι έχουν χαρακτηριστεί από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ως οι επίσημοι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C.  καθώς με εσάς τα μη νοήμονα ΖΩΑ τους! τα έχουν κάνει ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ σαν τα μούτρα τους! Στείλατε στις 4/5/2015 συστημένη ειδοποίηση ότι δεν έχει πληρώσει τέλη κυκλοφορίας το ΚΑ 9110 για το 2014 με προσαύξηση  100%, την οποία την ξαναμοστράρουμε στο διαδίκτυο μέσω του blog πληκτρολογώντας neataxi555.blogspot.gr την ειδοποίηση και την ΔΗΘΕΝ οφειλή για το όχημα, το οποίο η εβραϊκή μασονική μαφία μέσω ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ δημάρχου Βασ. Παπαγεωργόπουλου το είχε αυθαίρετα κατασχέσει στις 3/4/2008 με τα τέλη κυκλοφορίας επικολλημένα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και πληρωμένα του 2008, ακόμη και του 2009 μετέπειτα. Διότι ήταν γεμάτο μέσα με έντυπα σε χαρτοκιβώτια της ΜΗΝΥΣΕΩΣ κατά ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!!! Έκτοτε έγιναν ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου Θεσ/νικέων που αυθαίρετα κατάσχεσαν το εν λόγω όχημα! Και η ομογάλακτη ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα Θεοδώρα Τσαμαδιά, της αιθούσης 338 στις 9-5-2008 έκανε πως δεν κατενόησε με το άρθρο 47 παράγραφος 1 του κώδικα της ιουδαϊκής δικονομίας το τι της καταγγέλαμε, προκειμένου να την βγάλουν ΖΑΧΑΡΗ οι Εβραίοι του Κ.Ι.Σ. που ΔΕΝ γνωρίζουν γιατί ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ τους επέλεξε το όχημα αυτό και την πινακίδα με τον αριθμό ΚΑ 9110, καθώς τα αρχικά γράμματα ΔΗΛΩΝΟΥΝ  την Καταστροφή Αφρόνων και τα νούμερα θυμίζουν τον μήνα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ του 2001 με τον μαγικό αριθμό 11, που αν τα αθροίσεις όλα τα νούμερα καταλήγουν στο 11, για να θυμίζουν την εξαΰλωση του Ιουδαϊκού τους Ισραήλ με τους δίδυμους πύργους, που ήταν το έμβλημά τους, καθώς ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τους το ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ!!!
Έτσι λοιπόν καταλήγουμε πως και τα πεντακοσάευρα που χρεώνετε μην γνωρίζοντας ότι η παντοκρατορία της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ έληξε στις 21/12/2012, οπότε όλες οι χρεώσεις που μας μοστράρετε είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και εικονικές, καθώς στις 29/6/2015 δεν είχε τον απαιτούμενο ΚΩΛΟ ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ σας ο ΝΤΑΒΙΝΤ ΣΑΛΤΙΕΛ, πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ να αποδείξει για τα 500 ευρώ που χρεώσατε στις 30/7/2015 με τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΕΠΙΟΡΚΕΣ δικαστίνα και εισαγγελίνα, όταν κλήθηκε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ο εν λόγω ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ σας από τον εκπρόσωπό μας, να αποδείξει ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμα προτεκτοράτο του Βαλκανικού φεουδάτου του Κ.Ι.Σ.
Ως εκ τούτου καλέστε τους πάτρονες Εβραίους αφέντες σας όπως μας παραδώσουν για τα νοήμονα έθνη όόόλες τις θυγατρικές OFFSHORE επιχειρήσεις, που είναι ενταγμένες στην γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε., καθώς και όλους εσάς για επαναξιολόγηση, που αποτελείτε το ΖΩΙΚΟ βασίλειο κτησιχρησίας των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων για να φτιάξουμε εν συνεχεία μια κοινωνία δικαίου με ανθρώπινο πρόσωπο! προς ΔΟΞΑΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου