Recent Posts

16 Οκτωβρίου 2015

ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ



ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΟΣΣΑΝΤ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΝ Μ.Ι.Τ.
ΜΕ ΤΟΥΣ 210 ΝΕΚΡΟΥΣ & 150 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Θεσσαλονίκη 16/10/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    

Τέκνα του ΣΑΤΑΝΑ! του Θεού σας ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ! αλλά και της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών σας εταιρειών !!! συν των GOIM – ΖΩΩΝ μασόνων σας. Μπορείτε να μας απαντήσετε ευθέως; σε τι απέβλεπε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κάνατε στην ειρηνική διαδήλωση των Τούρκων έξω από τον σταθμό της Άγκυρας; Ρέέέ αφού σας έχουν πάρει χαμπάρι οι πέτρες και τα πελεκούδια για τις σκατοδουλειές που κάνετε με την εγκληματική σας Μοσσάντ! και τις θυγατρικές μυστικές υπηρεσίες σας τύπου Μ.Ι.Τ. και μύριων άλλων. Λέτε να μην καταλαβαίνει ο νοήμων κοσμάκης πως ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι καθοδηγούν τα υποτακτικά τους GOIM – ΖΩΑ γι’ αυτού του είδους τις βρωμοδουλειές; Πού στο ΔΙΑΟΛΟ καθοδηγείτε τον περιούσιο εβραϊκό λαό σας; Δεν καταλαβαίνετε ότι πάτε για ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΜΑ; Καθώς το πραγματικό σας ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ έχει αρχίσει μέσα στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !!! από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΟΥ σας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΥ (ΣΤΑΛΙΝ) που είναι και ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ σας ! αλλά και των μασονοειδών σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ !!! Και μας μοστράρετε τις χορεύτριές σας τώρα τύπου ΕΡΝΤΟΓΑΝ και ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ να καταθέτουν κόκκινα γαρύφαλλα και να χύνουν κροκοδείλια δάκρυα προς δόξαν του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !!!
Πιστεύετε ακόμη πως ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ δεν ασχολείται με τα εγκόσμια; και παραμυθιάζετε τα ΖΩΑ μασόνια σας που δεν διαθέτουν ούτε με μιας ΛΥΡΑΤΗΣ κότας μυαλό! πως ο μπαμπάς σας ο Θεός σάς άφησε επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ να χαϊντάτε τα ζώα μασόνια σας, και να τους το παίζετε παντοκράτορες ! Την πυραμίδα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του Καζακστάν ποιος σας την έκανε; Δεν σας το είπε ο μπαμπάς σας ο Θεός; ότι εκεί πρέπει μέσα να στεγάσετε όόόλους τους the BEST συνεργάτες της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ; τύπου Άσαντ! Πούτιν! Ομπάμα! Σίσι! Αμπντάλα! Ερντογάν! Αγγελικούλας Μέρκελ! και μύριων άλλων.
Και μια και λέτε ότι δεν είστε τέκνα του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! τότε γιατί μοστράρετε το 666 barcode σε όόόλα τα προϊόντα του πλανήτη γη ! Δεν είναι προτιμότερο να σας μεταφέρουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σε άλλον γαλαξία τον ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ λαό σας; παίρνοντας την επτάφωτο λυχνία σας υπό μάλης! και τις 77 μαφιόζικες φεουδαρχικές τριγωνικές σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ και να οδεύσετε με τα γιγαντιαία Airbus 777 σε άλλη διάσταση όπως το γιγαντιαίο airbus των Μαλαισιανών αερογραμμών και όπως και το ιουδαϊκό σας έμβλημα οι δίδυμοι πύργοι στην Νέα Υόρκη των U.S.A. ξεριζώνοντάς το κι ΕΞΑΫΛΩΝΟΝΤΑΣ το ! Όπως σας αδειάζουν αποθήκες πυρομαχικών, εξοπλίζοντας την πεντάστερη μαύρη και τρομερή ταξιαρχία της ISIS εξαϋλώνοντας  σας πολεμικά αεροσκάφη κάτω από τα υπόστεγα των αεροδρομίων σας !
Πού πάτε ρέέέ ντουρντουβάκια ! με τις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ για μυαλό που έχετε! Δεν σας το είπαν οι πρωθιερείς  και οι προμάντεις σας πως ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ σας! σας την έχει στημένη ! για ένα ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΠΕΡΟ !!! και για ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΡΑ !!! δίχως ΑΦΡΟΝΑ & ΑΠΛΗΣΤΟ εβραϊκό λαό !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου