Recent Posts

2 Οκτωβρίου 2015

O αρχιδιάολος! οι γιδοβοσκοί! τα γίδια! & οι στάνες!



Θεσσαλονίκη 2-10-2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                         president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                              epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr           
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                    nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                   minjust@otenet.gr      
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                   pressoffice@yptp.gr     
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Ευκαιρία λοιπόν να αναλογιστείτε πώς ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ μυαλά ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΩΝ της ΣΙΩΝ, ίδρυσαν την γιγάντια ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών τους εταιρειών, προκειμένου με τα μεταλλαγμένα ΚΤΗΝΗ τους, που δεν διαθέτουν ούτε με μιας ΛΥΡΑΤΗΣ κότας μυαλό, αποφάσισαν να κατακυριεύσουν τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Καθώς ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τον δημιούργησε για νοήμονα όντα! κι όχι σαν τους ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίους! που κουμαντάρουν τα γίδια τους σαν τον Θανασάκη Πολυξενίδη από την Πτολεμαΐδα! σαν τον Σπύρο Αγγελάκη από την Κομοτηνή! σαν τον Χρηστάκο Σάλτα από το Λιτόχωρο Πιερίας! αλλά και μύριους άλλους ανά τον πλανήτη γη! που τους μετατρέπουν σε γίδια, βάζοντάς τους να κλέβουν τους συνανθρώπους τους! να χρεοκοπούν τις ΔΗΘΕΝ επιχειρήσεις τους! να επικυρώνουν τις πτωχεύσεις τους μέσω των δικαστηρίων με τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ τους, που τα έχουν επάνω στα δικαστικά έδρανα! Να μεταφέρουν τα ΔΗΘΕΝ δάνεια των τραπεζών που δήθεν τις φέσωσαν! Στους απροστάτευτους πολίτες του κάθε υποτιθέμενου ΔΗΘΕΝ κράτους! που το έχουν μετατρέψει σε προτεκτοράτο της μιας εκ των 77 τριγωνικών ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ, που διαθέτουνε με τα Κ.Ι.Σ. μέσα στον πλανήτη γη! Κι αφού όλα αυτά τα έχουν κάνει στην εντέλεια! να προσδοκούν τώρα να τους χρίσουν παντοκράτορες τα the BEST γίδια από τα μασονικά μαντριά!
Που αγνοούν τα κτήνη αυτά πως εισπράττουν και την ανάλογη αμοιβή τους τα γίδια τους! αλλά και οι γιδάρηδες Εβραίοι, όπως βάλαν να χρεοκοπήσει την επιχείρησή του στην ΒΙ.ΠΕ. Κομοτηνής ο Αγγελάκης Σπύρος! Να φεσώσει απροστάτευτους προμηθευτές του! όπως και ένα δικό μας μέλος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, με ποσόν 4.479,39 ευρώ! με αντάλλαγμα να του διορίσουν την θυγατέρα του στην Δ.Ο.Υ. της Κομοτηνής να του δώσουν σύνταξη 1.250 ευρώ! και να βρίζει ο γιος του βωμολοχώντας κατά της Παναγίας! Γιατί ο δικός μας γέμισε όλα τα παρμπρίζ των αυτοκινήτων των κεντρικών δρόμων της Κομοτηνής με έντυπα φέιγ βολάν! Για να γράψει και ο έντυπος τύπος της Κομοτηνής, η εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ, με τίτλο ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! Και τι ευυπόληπτους πολίτες; ΦΡΟΥΤΑ του ιουδαϊκού ΜΠΑΞΕ!!!
Βάζοντας κι εμείς τον δικό μας να του δώσει του Αγγελάκη Σπύρου προθεσμία 30 ημερών για το κλείσιμο του λογαριασμού! Που στην λήξη της προθεσμίας να ΞΕΚΛΗΡΙΣΟΥΝ μέσα σε χώρο εστίασης στο Τελ Αβίβ 83 εβραιόπουλα και άλλους τόσους σακατεμένους! Που ήταν η αμοιβή για τους γιδάρηδες Εβραίους! Και για την βωμολοχία του γιου του κατά της Παναγίας! να γλιστρήσει η μάνα του αμέσως μετά και να βρεθεί στην εντατική με τριπλή κρανιοεγκεφαλική κάκωση!
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά η ιστορία είχε και συνέχεια. Η κόρη του Σπύρου Αγγελάκη, που την διόρισαν οι Εβραίοι στην Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής να την ΖΒΕΡΚΩΣΕΙ ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ των Ιουδαίων και να πάει από λευχαιμία στα 30 της χρόνια, που οι επιστήμονες του νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως του είχαν υποσχεθεί πως θα την κάνουν καλά! Και να μην καταβάλλει το ποσόν των 4.479,39 ευρώ στην μονή του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ των Ιουδαίων! Επιβεβαιώνοντας και η εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ πως η κόρη του Σπύρου βρίσκεται πρόωρα στα μνήματα! για τις καλές πράξεις του πατέρα της! Όπως φιλοδοξούν τώρα και ο Θανασάκης Πολυξενίδης από την Πτολεμαΐδα για ποσόν 705,82 ευρώ να φεσώσει δικό μας μέλος για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ που τον καθοδηγούν να λαμβάνει τα ίδια εμπορεύματα μαύρα και χωρίς Φ.Π.Α. από προμηθευτή, που τα παιδιά του θάψαν τον 57χρονο πατέρα τους την Μεγάλη Παρασκευή του 2015 για τις υπηρεσίες που προσέφερε προς την εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ που βουλιάζει οικονομίες λαών! και ξηλώνουν τα δημοσιο-υπαλληλικά τους GOIM πινακίδες αυτοκινήτων.
Όπως στις 21/3/2013 που του έλεγε ο δικός μας του Σάλτα Χρήστου έξω από την έπαυλή του, για το πέτσινο γραμμάτιο των 716,25 ευρώ που δεν του το πλήρωσε! Σήμερα που μου ξηλώσαν τις πινακίδες πέσαν βροχή οι ρουκέτες εξ ουρανού για την υποδοχή του μαυρούλη τους Μπάρακ Ομπάμα στην Ιερουσαλήμ, που τον κουβάλησαν εκείνη την ημέρα τα εβραιόπουλα για να τους λύσει το μεσανατολικό. Αυτά έτσι για γνώση, για να μαθαίνετε πώς ενεργούν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!!
Καιρός λοιπόν να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ όσοι επιθυμείτε να απολαμβάνετε επίγειο παράδεισο! ειδάλλως σας περιμένουν τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ τα πιράνχας!  και την ΣΑΒΟΥΡΑ οι καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου