Recent Posts

24 Σεπτεμβρίου 2015

Μέσω SINGULAR τα μαγειρεμένα εκλογικά αποτελέσματα του Κ.Ι.Σ.




Θεσσαλονίκη 24/9/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Η αυλαία των εκλογών έκλεισε! και τα φώτα σβήσαν! Καθώς οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι από την ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ επισημοποίησαν τα επιθυμητά αποτελέσματα των εκλογών στο GREKYLISTAN τους, μέσω της θυγατρικής εταιρείας SINGULAR, που το αποτέλεσμα  βγήκε κατά παραγγελία των ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε., προκειμένου να σχηματίσουν οικουμενική κυβέρνηση με όόόλα τα μασονικά κι ΕΠΙΛΕΚΤΑ ΖΩΑ από τα παχνιά των κομματικών ΣΤΑΒΛΩΝ!
Που όόόλοι μαζί συγκέντρωσαν το ασύλληπτο ποσοστό του 14,10% τα άκυρα και λευκά το 0,60% και η ΑΠΟΧΗ έφθασε το 85,30% καθώς οι ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες δεν ψηφίζουν! Τα νοήμονα ΖΩΑ, κι αυτά απέχουν από την διαδικασία των στημένων εκλογών! Και ψηφίζουν για του ΚΩΛΟΥ τα ιουδαϊκά εννιάμερα μόνον τα ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ GOIM – ΖΩΑ δημοσιο-υπαλληλάκια που τα χαρτζιλικώνουν οι πάτρονες Εβραίοι αφέντες τους!  καθώς και οι ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΙ επιχειρηματίες των θυγατρικών ανωνύμων εταιρειών του ΔΗΘΕΝ ιδιωτικού τομέα!
Και μέσω Αρείου Πάγου που έχουν εκεί μέσα και τα επίλεκτα ΧΑΪΒΑΝΑΚΙΑ τους σαν την ΒΑΣΙΛΚΟΥΔΑ ΘΑΝΟΥ, επισημοποιούν κι επικυρώνουν το αποτέλεσμα των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου 2015 για νέες ΜΑΣΕΣ και ΧΑΨΕΣ με τα ΖΩΑ τα μασόνια τους!  κι ασφαλώς για την χρεοκοπία της υποτιθέμενης Ελλάδος, και την καταδυνάστευση των πολιτών! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ  για να μην τους ΒΑΣΚΑΝΕΤΕ!!!
Τονίζουμε  αν στην ΑΠΙΘΑΝΗ περίπτωση έχει αντιρρήσεις κάνα ιουδαϊκό ΚΤΗΝΟΣ από το Κ.Ι.Σ. για τα γραφόμενά μας! και την δημοσίευση του ορθού αποτελέσματος των ΔΗΘΕΝ εκλογών! Το μεϊντάνι των ιουδαϊκών τους δικαστηρίων είναι στην διάθεσή τους! τοποθετούν τις πλέον ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ τους επάνω στα δικαστικά τους έδρανα! Καλούν τους ροπαλοφόρους ΜΑΤατζήδες τους για να τους προστατεύουν! Μπορούν να έχουν για συμπαράσταση όόόλα τα εξτρεμιστικά μασονικά τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ! και  φυσικά και την εγκληματική τους Μοσσάντ! Και μας καλούν κι εμάς του νομικού τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για να τους προσφωνήσουμε τον ΕΠΙΚΗΔΕΙΟ της Αγίας τους ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών τους εταιρειών!!!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου