Recent Posts

22 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΚΡΕΚΥΛΟΙ Ελληναράδες αστυνομικοί της ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ του Κ.Ι.Σ.




Θεσσαλονίκη 22/9/2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr     

Με κύριο αποδέκτη τον αρχηγό της Αστυνομίας  στην Γ.Α.Δ.Α. κύριο Δημήτρη Τσακνάκη
Στις 3/9/2015 στην Μάνδρα, μεταξύ Διδυμοτείχου και Σουφλίου, συνοριοφύλακες στις 14.45’, καθήλωσαν περίπου για μια ώρα έναν δικό μας, μέλος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, με το πρόσχημα ότι δεν είχε πινακίδες το όχημα του, και σε καθιερωμένο έλεγχο που κάνουν οι δικοί σας υποδοχείς των λαθρομεταναστών από το GREKYLISTAN σας! διαπίστωσε καθώς είναι ένα από τα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη της μαφιόζικης ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ  του Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ σας! Μια και στο σημείο αυτό εκτυλίσσονται καθημερινά σκηνές ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ! με τους ομογάλακτους μασόνους αδερφούς σας, που μέρα μεσημέρι μεταφέρουν καθημερινά με φορτηγάκια λαθρομετανάστες, που το συγκεκριμένο έγραφε ΦΡΟΥΤΑ! για να δώσουν σικέ παράσταση τα δικά σας ΦΡΟΥΤΑ, μπροστά στα μάτια του μέλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ακούγοντάς τους να του λένε του μεταφορέα σας «πάλι εδώ είσαι ρεέέ» και όλοι μαζί να τον βουτάνε και να τον ξαπλώνουν στην άσφαλτο χτυπώντας τον και σχίζοντας το φρύδι του ματιού του, για να του περάσουν τις χειροπέδες! Και να τον στείλουν στο αυτόφωρο μαζί με τους λαθρομετανάστες! καθώς ο στοάρχης του τον υποχρεώνει να μεταφέρει καθημερινά λαθρομετανάστες, που προορίζονται για ΜΑΥΡΗ εργασία! Ενώ οι υπόλοιποι που μεταφέρονται με ΚΤΕΛ  ονομάζονται πολιτικοί πρόσφυγες και μέσω αστυνομίας Διδυμοτείχου προωθούνται προς την ομογάλακτη αδερφή σας την Αγγελικούλα Μέρκελ!
Έτσι λοιπόν και ο δικός μας που περίμενε υπομονετικά να έρθει κλιμάκιο αστυνομικής δύναμης από το Διδυμότειχο, προκειμένου να του κόψουν τέσσερις κλήσεις, μια για το ιουδαϊκό KERATISTAN 500 ευρώ! μια για σας 200 ευρώ τους GREKYLOUS αστυνομικούς! μια 300 ευρώ για τον δήμο Διδυμοτείχου! και μια που γράφει ΠΤΑΙΣΜΑ! γιατί παρανόμως στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας του αφαίρεσαν τις πινακίδες, διότι δεν είχε ασφαλισμένο το όχημά του σε ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία των πατρόνων Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ αφεντάδων σας, που σας χαρτζιλικώνουν για να υπηρετείτε σαν καθαρόαιμα GOIM που είστε  όόόλοι σας!  τα συμφέροντα της Αγίας τους ΣΙΩΝ Α.Ε. και των OFFSHORE θυγατρικών τους εταιρειών, που βουλιάζουν με τις χρεοκοπίες αυτών των Α.Α.Ε. τις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ επιχειρήσεις τους! και να μεταφέρουν εν συνεχεία τα ιουδαϊκά τους φέσια στους απροστάτευτους πολίτες των προτεκτοράτων δήθεν κρατών τους! και να χρεοκοπούν με περισσό θράσος με τα μασονικά τους ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ της GREKYLIKIS δήθεν Βουλής την υποτιθέμενη οικονομία της Ελλάδος! Καθώς η αποχή από την εκλογική διαδικασία της 20/9/2015 ήταν 85,30% κι όχι 45,50% που διέδωσαν οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ αφέντες σας!
Ως θα αντιλαμβάνεστε λοιπόν, υπέγραψε ως παραλαβών και όχι σαν παραβάτης, καθώς το όχημά του το έχει ασφαλισμένο σε δική μας ασφαλιστική εταιρεία ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!! για να μην μπορεί να τον δολοφονήσει ακόμη και η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ εγκληματική σας Μοσσάντ! και αν εντός εβδομάδος δεν του παραδώσετε τις πινακίδες! την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος! και την άδεια οδήγησης! τότε ορίστε δικάσιμο  με δικές σας ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ δικαστίνες επάνω στα δικαστικά έδρανα! Φέρτε και τους ροπαλοφόρους ΜΑΤατζήδες σας για να σας προστατεύουν! Επίσης μην ξεχάσετε για συμπαράσταση να έχετε για ΤΖΕΡΤΖΕΛΕ τα ομογάλακτα μασόνια σας για να σας αγαντάρουν! Και αλά μπρατσέ πάρτε και τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας τον Νταβίντ Σαλτιέλ του Κ.Ι.Σ.  που στις 29/6/2015 δεν είχε τον απαιτούμενο ΚΩΛΟ να αποδείξει ενώπιον του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ στον εκπρόσωπο του νομικού μας τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, πως η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμα προτεκτοράτο της βαλκανικής φεουδαρχικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Σιωνιστών!
Κι αν τα καταφέρετε εκεί μέσα να βγάλετε απόφαση ΥΠΕΡ ΣΑΣ, τότε σας περιμένει ο ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ και η ιουδαϊκή σας ΝΑΓΚΜΠΑ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου