Recent Posts

9 Σεπτεμβρίου 2015

Κοινοποίηση προς τον Ο.Α.Ε.Ε.


Θεσσαλονίκη 9/9/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr    
Ο.Α.Ε.Ε.                                            info@oaee.gr

Mε κύριο αποδέκτη τον Οργ. Ασφ. Ελευθ. Επαγγελματιών

Εις απάντηση του e-mail που στείλατε σε ασφαλισμένο σας με Α.Φ.Μ. 009212535 προκειμένου να ρυθμίσει σε 100 δόσεις τις οφειλές του, ενώ αυτός σας οφείλει μόνον μια του 3ου διμήνου 2015, εμείς του νομικού τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ σας απαντήσαμε στις 27/8/2015 με ανάλογο e-mail και μετά από την περιπέτεια που είχε με τις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ  ιουδαϊκές τράπεζες της ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ του Κ.Ι.Σ. από το Βαλκανικό φεουδάτο των Εβραίων ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ, που μέσω μασονίας κουμαντάρουν τα ΖΩΑ μασόνια τους, μέσα σε αυτά τα ευαγή τραπεζικά ιδρύματα του προτεκτοράτου τους του GREKYLISTAN, διαπίστωσε πως του έχουν αφαιρέσει εδώ κι ένα χρόνο το Α.Φ.Μ., γι’ αυτό και τα μέλη της οικογένειάς του δεν έχουν ασφαλιστική κάλυψη, μην στέλνοντας κι εσείς την βεβαίωση μη οφειλής από το ταμείο σας, για να του τρώνε με αυτόν τον τρόπο τα χρήματα και να πηγαίνουν υπέρ του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ τους! καθώς έχουν στήσει το παρακράτος της εβραϊκής μαφίας, μετατρέποντας την ελληνική επικράτεια σε ένα απέραντο ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ!
Στην προσπάθειά του να πάρει τα χρήματα πίσω, τα 775,20 ευρώ για το ταμείο του Ο.Α.Ε.Ε. συν άλλα 317,96 ευρώ του Ι.Κ.Α. του αρνήθηκαν να του τα επιστρέψουν και με την παρέμβαση της Αμέσου Δράσεως που κάλεσε το 100, οι ενημερωμένοι ζητάδες τους συνέστησαν να του επιστρέψουν τα 1.093,16 ευρώ για να μην μπλέξουν με την ΑΥΤΟΦΩΡΗ διαδικασία για ΑΠΑΤΗ και κινδυνεύσει μετά το ιουδαϊκό ΑΛΗΤΑΡΙΟ από το Κ.Ι.Σ., που είναι και οι επίσημοι διαχειριστές όλων των επιχειρήσεων δημοσίου και ιδιωτικού τομέα! Καθώς σας αδειάζει όχι μόνο το δικό σας ταμείο αλλά και των υπολοίπων Δ.Ε.Κ.Ο. αναγκάζοντάς σας να ΤΖΟΓΑΡΕΤΕ στον ναό της επίσημης εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ, το Χρηματιστήριο Αθηνών, και υπό τον φόβο των αγίων μασόνων, μια και ξέρετε ότι από πίσω έχουν εκτός από τα βαρέλια των μασονικών στοών που ΛΟΥΣΤΡΑΡΟΥΝ τα οπίσθια  των υποτακτικών συνεργατών τους! έχουν και την εγκληματική τους Μοσσάντ! και τα χαϊβανάκια της θυγατρικής τους Ε.Υ.Π. κρατάνε αυτά τις τσίλιες για να μην τους πάρει χαμπάρι ο μπαμπάς τους ο Θεός! που τους άφησε αυτούς τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ελέω Θεού να μετατρέπουν τους νοήμονες πολίτες σε GOIM – ΖΩΑ  που δεν έχουν, μετά αφού γίνουν μασόνοι, ούούούτε με μιας κότας μυαλό!
Του συστήσαμε του δικού μας, μια και είναι μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, να καταθέσει το ποσόν που σας οφείλει στο Παρακαταθηκών και Δανείων! Πήγε στις 28/8/2015 για να σας τα καταθέσει, αλλά εστάθη αδύνατον! Αυτοί πιο έντιμοι, του είπαν πως χρήματα παίρνουν μόνο για μαφιόζικες Δ.Ο.Υ. κι όχι για ασφαλιστικά ταμεία! Επέστρεψε άπρακτος και μας κατέθεσε το πώς δουλεύει το οργανωμένο έγκλημα της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ.
Γι’ αυτό σας καλούμε να μας απαντήσετε λίαν συντόμως στο e-mail του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας! με τι τρόπο θα βρει ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ Νταβίντ Σαλτιέλ, που είναι και ο πρόεδρος του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής Βαλκανικής τους ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, να καταθέτει ο νομοταγής πολίτης τα χρήματα στο ταμείο σας, και να του χορηγείτε και την σχετική βεβαίωση για την φορολογική του δήλωση. Τονίζοντας του ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ ότι πρέπει οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ αυτοί του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ να σας επιστρέψουν με την ευκαιρία αυτή και όλα τα κλεμμένα χρήματα από το ταμείο σας, που σας ανάγκασαν να τους τα παραδώσετε! μέσω ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ, γιατί εάν δεν σας τα παραδώσουν! έχουμε τον τρόπο για τον ιουδαϊκό τους ψύλλο! να τους ΚΑΨΟΥΜΕ και το σιωνιστικό πάπλωμα της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών τους εταιρειών!!!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου