Recent Posts

11 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ





Θεσσαλονίκη 12/9/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr
ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ                gge@ggk.gr

Με κύριους αποδέκτες το Κ.Ι.Σ. της ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ πρωθυπουργού κ. Βασιλκής Θάνου από το προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ του Κ.Ι.Σ. των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων.
Το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και για λογαριασμό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ και ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ μέσω του διαδικτύου, από την ιστοσελίδα που διατηρούμε διά του εκπροσώπου μας Στέφανου Χατζή του Ιωάννου αλλά και τα δύο μπλογκ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, την ΠΑΥΣΗ των δραστηριοτήτων των μασονικών σας στοών μετά των GOIM συνεργατών των ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ Εβραίων αφεντάδων και από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ανά τον πλανήτη γη!
Νοείται πως εν έτει 2015 δεν μπορούν να διεξαχθούν εκλογές στο ΑΛΛΟΤΕ προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN  με τα GOIM – ΖΩΑ μασόνια σας, καθώς η παντοκρατορία των ΑΦΡΟΝΩΝ & ΑΠΛΗΣΤΩΝ Σιωνιστών της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ έχει ΛΗΞΕΙ στις 21/12/2012. Συνεπώς οι ΔΗΘΕΝ εκλογές είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ που με την οικουμενική ΔΗΘΕΝ κυβέρνηση θέλετε να ΞΑΝΑΒΟΥΛΙΑΞΕΤΕ την οικονομία της υποτιθέμενης ΕΛΛΑΔΟΣ στο ΑΛΛΟΤΕ προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN. Καιρός λοιπόν να το συνειδητοποιήσετε πως η παντοκρατορία σας έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα! Και μάλιστα και με την υπογραφή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, καθώς τον πλανήτη αυτόν τον έφτιαξε για νοήμονα όντα και όχι για ΖΩΑ με μορφή ανθρώπου, που δεν διαθέτουν ούτε με μιας κότας μυαλό! παρά χειραγωγούνται μέσω των ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ και ΠΑΤΡΟΝΩΝ Εβραίων από τις μασονικές τους στοές!
Η απόφαση της Π.Ε.Ν.Ε. έχει δημοσιευθεί στο διαδίκτυο στις 27/6/2015, για το τι πρέπει να εφαρμοστεί επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και να εκτελεστεί πιστά, προκειμένου να ξεβρωμίσει ο πλανήτης από τα ΜΙΑΣΜΑΤΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ, δημεύοντας όλες τις μαφιόζικες OFFSHORE θυγατρικές εταιρείες της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. μετά του ζωικού τους βασιλείου, τα κοινώς μασόνια, κτησιχρησίας ΣΙΩΝ Α.Ε. που καλούνται για ΕΠΑΝΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ! Όσα από αυτά δεν είναι προσαρμόσιμα οδεύουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ! όπως οι δύο ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ομογάλακτες αδερφές σας δικαστίνα και εισαγγελίνα της αιθούσης 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, που στις 29-6-2015 κρίθηκε η τύχη των μαφιόζικων Ανώνυμων Ασφαλιστικών Εταιρειών της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. Στερούμενες στοιχειώδους μυαλού να απαντήσουν στον εκπρόσωπο του νομικού τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. όταν τις ρώτησε και ΔΕΝ απάντησαν γιατί τον Χριστό τον έχουν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου; και ΔΕΝ τον ξηλώσανε από την θέση του για να βάλουν τον ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΕΡΑΤΑ σας, που είναι της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ των πατρόνων σας της ΣΙΩΝ Α.Ε. Όπως και ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ του Κ.Ι.Σ. Νταβίντ Σαλτιέλ εκείνη την ημέρα ΔΕΝ είχε το σθένος να προσέλθουν από κοινού στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ και να αποδείξει στον εκπρόσωπό μας πως η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη προτεκτοράτο της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, που ελέω Θεού μπορούν κι έχουν το δικαίωμα να μετατρέπουν τους νοήμονες ανθρώπους σε άβουλα μασονικά ΖΩΑ, προκειμένου να απολαμβάνετε όόόλοι σας την ΤΥΦΛΑ σας την ιουδαϊκιά και να μην αντιλαμβάνεστε πως ο Θεός του σύμπαντος σας επέλεξε δύο σημαδιακούς αριθμούς οχημάτων, που τα αρχικά των γραμμάτων Κ.Α. προδικάζουν την Καταστροφή των Αφρόνων της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, τα δε νούμερα 9110 αθροίζοντας τα, σας θυμίζουν την 11η του εντολή, το ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ, καθώς και τα αρχικά ΝΖΜ 2082 σας θυμίζουν το Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι, που αθροίζοντας τα νούμερα θυμίζει στις επερχόμενες γενεές την εξαφάνιση των 12 φυλών του Ιουδαϊκού Ισραήλ μετά των μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ μεταφέροντάς τους σε  άλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ!!! και στήνοντας με τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ χρήματα την ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ για να φτιαχτεί μια κοινωνία δικαίου με ανθρώπινο πρόσωπο! που τα αρχικά της Χ.Α.Μ.Α.Σ. ΔΗΛΩΝΟΥΝ το Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων ΣΩΤΗΡ!!!!!!!
Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου