Recent Posts

15 Σεπτεμβρίου 2015

Καμπανάκι προς τα ΕΚΛΕΚΤΑ μασόνια του Ι.Κ.Α. & του Κ.Ι.Σ.


Θεσσαλονίκη 15-9-2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         

ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr

Ι.Κ.Α.                                                admika@ika.gr           

Με κύριο αποδέκτη τον υποδιοικητή του Ι.Κ.Α. κύριο Διονύση Καλαματιανό


Περιμένουμε απάντησή σας με ποιο τρόπο μπορεί να καταθέτει χρήματα προς το ταμείο σας, καθώς και το Παρακαταθηκών και Δανείων, που του συστήσαμε να σας καταθέσει τα χρήματα, του ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ παραλαβή χρημάτων προς το ταμείου σας.

Καθώς στις 28/8/2015 σας στείλαμε ένα e-mail για το μέλος μας, που είναι του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, με Α.Φ.Μ. 009212535 και κωδικό αριθμό μητρώου εργοδότου 5010611350, που αφού του πήραν  πρώτα τα χρήματα 317,96 ευρώ κατάθεση προς το ταμείο σας Ι.Κ.Α. για τον μήνα ΙΟΥΛΙΟ για την ασφαλισμένη εδώ και 25 χρόνια υπάλληλο του, η μαφιόζικη τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων! διαπίστωσε πως παράλληλα με άλλες οικονομικές αφαιμάξεις που του κάναν οι διαχειριστές του προτεκτοράτου σας του GREKYLISTAN, του αφαίρεσαν με το έτσι θέλω και το Α.Φ.Μ. του! ενώ του έχουν μπλοκαρισμένα χρήματα εδώ και δύο χρόνια σε τρεις λογαριασμούς ταμιευτηρίου των τραπεζών. 9.572,09 ευρώ και 19.193,15 ευρώ του έχουν αφαιμάξει από τους λογαριασμούς των ιουδαϊκών τους τραπεζών κτησιχρησίας της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε., χωρίς να του δώσουν αναλυτικό λογαριασμό! Και με παρέμβαση της Αμέσου Δράσεως αυτήν την φορά, του επέστρεψαν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ τα χρήματα αυτής της κατάθεσης για να μην οδεύσουν για την ΑΥΤΟΦΩΡΗ διαδικασία που θα ακολουθούσε για ΑΠΑΤΗ προς τους καθοδηγητές σας από την ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ του Κ.Ι.Σ. της φεουδαρχικής βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, που σας εξαναγκάζουν να εξαπατάτε τους απροστάτευτους πολίτες.

Όπως με τις δύο ομογάλακτες αδερφές σας, προϊσταμένες του Ι.Κ.Α. Αλεξανδρουπόλεως, που του αφαίμαξαν από την χρεοκοπημένη τράπεζά τους Millennium Bank του μαφιόζου τους Κοντομηνά στις 22-6-2012 ποσόν 9.797,53 ευρώ, καθώς οι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ προϊσταμένες σας με ψευδή καταγγελία που έλαβαν προς το Ι.Κ.Α. Αλεξ/πόλεως από τον εμπειροτέχνη οικοδόμο, Στάνκογλου Ευστάθιο, επίλεκτο κωλομάσονο του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ! που εγκατέλειψε στις 8/4/2008 τα μπετά της οικοδομής και ζήταγε μετά και ένσημα για τον μήνα ΜΑΪΟ του 2008 με μυαλό ΞΥΡΑΦΙ! Καθώς δεν είχαν το στοιχειώδες μυαλό οι δικές σας να υπολογίσουν τα ημερομίσθια με τα κυβικά μπετόν που είχαν αναλωθεί στην οικοδομή! Κι έτσι είναι από τις 2/6/2008 στημένη σιδηρά γιγάντια πινακίδα ύψους 5 μέτρων στο χώρο της υπό κατασκευή αποθήκης, με τα ονόματα των εμπλεκομένων που φρόντισαν να τα διαγράψουν με μαύρη μπογιά! Αλλά ξέχασαν να διαγράψουν και το ονοματεπώνυμο του μαφιόζου ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ του Κ.Ι.Σ. του Νταβίντ Σαλτιέλ! που μοστράρει ακόμη στην είσοδο του εγκαταλελειμμένου εργοταξίου!

Καθώς αυτοί οι ΑΛΗΤΕΣ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ σας αναγκάζουν να μεταφέρετε τα αποθεματικά του ταμείου σας στον ναό του Χρηματιστηρίου Αθηνών, προκειμένου να σας τα ΕΞΑΫΛΩΝΟΥΝ και να σας αναγκάζουν να λέτε προς τους ασφαλισμένους σας με το ΣΚΑΤΑ μυαλό που έχουν αυτοί οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C. !!! πως οι παράδες τέλειωσαν καθώς το ταμείο σας το ξετίναξαν οι προηγούμενοι ομογάλακτοι αδερφοί σας, που ήταν και τα τσιράκια κι εκτελεστικά όργανα αυτού του μαφιόζικου εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ, καθώς έχουν προγραμματιστεί να οδεύσουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ στα πιράνχας!

Περιμένουμε λοιπόν να μας απαντήσετε στο e-mail του νομικού τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας με ποιο τρόπο θα μπορεί ο εργοδότης να πληρώνει εμπρόθεσμα τις οφειλές του για την ασφάλιση της υπαλλήλου του! και περιμένουμε να μας απαντήσετε επίσης και για τα ΚΛΕΜΜΕΝΑ χρήματα του ταμείου σας, που ανάγκασαν τους προκατόχους ομογάλακτους αδερφούς σας να τα ΤΖΟΓΑΡΟΥΝ τα χρήματα των ασφαλισμένων σας και να τα ΕΞΑΫΛΩΣΟΥΝ στο Χρηματιστήριο Αθηνών! Διότι εάν δεν σας τα επιστρέψουν εγκαίρως! Είμαστε διατεθειμένοι για τον ιουδαϊκό σας ψύλλο να σας κάψουμε και το Σιωνιστικό σας ΠΑΠΛΩΜΑ, που σας καλύπτει όλους τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ και κρατικοδίαιτους δημοσιο-υπαλληλίσκους της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε.  και του ιουδαϊκού σας KERATISTAN!!!


Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου