Recent Posts

23 Σεπτεμβρίου 2015

Οι απόγονοι των ΚΑΦΡΩΝ ΣΟΦΩΝ της ΣΙΩΝ Α.Ε.


Θεσσαλονίκη 23/9/2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                      president@whitehouse.gov

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                          epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                kataggelies@sdoe.gr  

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                 cybercrimeunit@hellenicpolice.gr         

ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                nis@nis.gr     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                minjust@otenet.gr     

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ               pressoffice@yptp.gr    

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν               infopar@parliament.gr           

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr     

ΘΑΥΜΑΣΤΕ κόσμε διαλόγους από το διαδίκτυο με τα ΕΚΛΕΚΤΑ και περιούσια τέκνα του Αβραάμ, του Ισαάκ, και του Ιακώβ! Όταν οι ΚΑΦΡΟΙ ΣΟΦΟΙ της ΣΙΩΝ Α.Ε. γαλουχούν τον ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟ εβραϊκό λαό τους, με παντοκρατοριλίκια! τότε γεννούν ΒΩΜΟΛΟΧΑ & ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ τέκνα σαν τον Nader Nassir, αφοδεύοντας παράλληλα και μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ για συνεργάτες δημοσιο-υπαλληλάκια! Που τα στρατολογούν κι αυτά μέσω των μασονικών τους στοών! για την υποδούλωση των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και την δημιουργία παγκόσμιου KERATISTAN!!! προς δόξαν του επτακέρατου αρχιδιαόλου τους ΣΑΜΑΕΛ και του μονόφθαλμου Θεού τους ΒΑΑΛ ΜΙΑΝ!!! που τον μοστράρουν κι αυτόν επάνω στα δολάρια τους με το ληγμένο 666 του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!


Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


http://neataxi555.blogspot.gr/
Θεσσαλονίκη 19/9/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:...
Δείτε περισσότερα








  • Σχόλια
    • Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΩΝ 350 ΤΑΛΙΜΠΑΝ !!! Απο τις φυλακες υψιστης ασφαλειας του Αφγανισταν !!! Τετοιο ΜΑΣΚΑΡΑΛΙΚΙ που παθαν οι εβραιοι στο προτεκτορατο τους το Αφγανισταν ! δεν ειναι που λενε για ομολογια !!!




  • Panagiotis Arnokouros lol 350 ταλιμπαν πονοκεφαλιαζουν τους εβραιους, νταντοσται!
  • Στέφανος Χατζής Ιωάννου Νader Nassir & Χαρουμενα μας εβραιοπουλα φροντιστε να εισται αναμεταξι σας ψυχραιμα ! και προπαντος να μην ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ και να μην εκδηλωνεστε ! οσο εχετε τα ΖΩΑ τα μασονια σας μην φοβαστε τυπωτε ! μαζι σας ειναι ο μαυρουλης σας ο Ομπαμακος ! ο εκλεκτος σας Βλαδιμιρουτσκας Πουτιν ! καθως και οι λοιποι Ρασπουτινδες του Αραβικου κοσμου !!! τι ζωρι ρε τραβατε ? και γαυγιζετε σαν τα ιουδαικια σκυλια ? Ετσι οπως πατε ρε ! θα ξυπνισετε και τον κοιμωμενο ορθηο κοσμακη ! και μετα ? ΒΑΙΙΙ - ΒΑΙΙΙ ιουδαιαμ Χαλημιζε ! φρονιμα λοιπον ! Gege ?
  • Nader Nassir Ειστε* αναμεταξυ* τιποτα* ζορι* ξυπνησετε* ορθιο*

    Γραφε σωστα τσουτσου μπαγλαμα
  • Στέφανος Χατζής Ιωάννου Kααλως τον ιουδαιο γραμματιζουμενο πελατη ! τον Νader Nassir ! που σαν καθαροαιμο εβραικο ΖΩΟΝ που ειναι ! δεν καταλαβαινει οτι του τα γραφουμε ανορθογραφα ! για να τσιμπησει και να μας τα γραψει στα αραμαικα ! Ααααιιιντε ρε χαμενε ! αποβλητο της κοινωνιας με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλο που εχεις απο την πολυ αναγνωση του ΤΑΛΜΟΥΔ & της ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ !!! που δεν αντιλαμβανεσαι οτι σας εχουν παρει χαμπαρι ακομα κι οι πετρες και τα πελεκουδια ? ΟΥΟΥΟΥΣΤ ρε χαμενε ! ΖΩΟΝ του εβραικου ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ !!! ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ του ΚΩΛΟΥ & του WC !!!
  • Nader Nassir Μη μιλας ρε μαλακα γαμω τον Μωαμεθ σου. Εχεις τα ωραια εβραικα αρχιδια μου στο στομα σου.
  • Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ακομα εδω εισαι ρεεε ? ΟΥΟΥΟΥΣΤ ρε χαμενε ? ΖΩΟΝ του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! Κοπανα την ρεε πριν σε μαγκωσουν οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ της πενταστερης ΜΑΥΡΗΣ & ΤΡΟΜΕΡΗΣ ταξιαρχιας της ISIS και σου τραβηξουν καναν σιδερολοστο στα οπισθια σου ! για να ισωσεις & να σου βγει απο το βωμολοχο στομα σου !!! Ααααιιιντεε ρε ΜΑΙΝΑ !!! και παρτε το χαμπαρι οοολοι οι ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ εβραιοι ! πως τωρα δεν μπορει να σας γλυτωσει απ το ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ !!! ΟΡΝΙΑ της ΣΙΩΝ Α.Ε. ουτε ακομα και η εγκληματικη σας μοσσαντ !!! panimai ? aaa harasio !
  • Nader Nassir Λιγο γινγκο μπιλομπα με νιτρογλυκερινη σε ενεση θα σου εκανε καλο. Φασιστομαλακα μαζι σου σπαω πλακα
  • Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ρεεε ΚΟΠΡΙΤΗ Nader Nassir κανει ρε FRAPE το ΚΛΟΥΒΙΟ σου κεφαλι ? που ουτε με ενα πιθηκι μυαλο ΔΕΝ διαθετει η ΕΛΕΕΙΝΗ σου βρωμοφαρα της Αγιας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. και των OFFSHORE θυγατρικων σας εταιρειων ! καθως προσδοκια & ονειρο αιωνων ηταν να σας χρισουν τα ΖΩΑ - GOIM μασονια σας παντοκρατορες στον πλανητη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! ΟΥΟΥΟΥΣΤ ρε χαμενε ! που ουτε ισα με μιας ΛΥΡΑΤΗΣ κοτας μυαλο δεν διαθετεις κι εσυ ! Καθως ακομα δεν σε συμμαζεψε η εγκληματικη σας μοσσαντ ? που ΞΕΦΤΕΛΙΖΕΙΣ με την συμπεριφορα σου ! και τον φυσικο σας πατερα τον ΑΒΡΑΑΜ ? οπως και οι ΚΑΦΡΟΙ ΣΟΦΟΙ που σας γραψαν τα πρωτοκολλα της ΣΙΩΝ Α.Ε.και το ΤΑΛΜΟΥΔ ? με την ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ για μυαλο απο το ΚΛΟΥΒΙΟ τους κεφαλι !!! Λογικα και ο ΑΒΡΑΑΜ εξοργισμενος σας αποκαλει ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! επειδη τον εκθεσατε ΔΙΕΘΝΩΣ και τον παρουσιαζετε και αυτον για ΑΛΗΤΗ ! Γι αυτο δεν σας αναγνωριζει για επιγονους του ! οποτε καλομελετα και σας ερχονται οι σιδερολοστοι στους ΚΩΛΟΥΣ σας ! που ειναι στο προγραμμα να σας τους ΦΕΡΜΑΡΟΥΝ στα οπισθια σας μεσα στις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ! η πενταστερη ΜΑΥΡΗ & ΤΡΟΜΕΡΗ ταξιαρχια της ISIS !!! για να σπανε πλακα μετα με εσας ! και τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !!! haivanlari eseolou esek ! kaldarim coglan ! zaif aqlou ! ciok BOUDALA ciorbatzi ! Yahoudi efedi ! SON ! anadoum ? aaa soile !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου