Recent Posts

15 Σεπτεμβρίου 2015

Εκκρεμείς ΔΙΑΦΟΡΕΣ με το Ι.Κ.Α.



Θεσσαλονίκη 28-8-2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                         president@whitehouse.gov

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                              epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                    grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                   kataggelies@sdoe.gr  

ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ                    cybercrimeunit@hellenicpolice.gr           

ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ                    nis@nis.gr     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                    pressoffice-gada@hellenicpolice.gr      

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ                   minjust@otenet.gr      

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ                   pressoffice@yptp.gr     

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν                  infopar@parliament.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                  protodikeio-thes@otenet.gr    

Ι.Κ.Α.                                                               admika@ika.gr



Με κύριο αποδέκτη τον διοικητή του Ι.Κ.Α.



Στις 27/7/2015 ένα μέλος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ μας των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, που έχει ασφαλισμένη την υπάλληλό του εδώ και 25 χρόνια προς το ταμείο σας, μας κατήγγειλε πως η ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα, αφού του πήρε πρώτα τα χρήματα 317,96 ευρώ, για τον μήνα Ιούνιο, κατάθεση προς το ασφαλιστικό σας ταμείο το Ι.Κ.Α., του είπε πως στερείται Α.Φ.Μ. και ως εκ τούτου μπλοκάρονται τα χρήματα για λογαριασμό της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ, που έχει στήσει το παρακράτος του επισήμως από το 1821 με έδρα την Θεσσαλονίκη το Κ.Ι.Σ. της Βαλκανικής φεουδαρχικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ στο προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN!

Τότε απαίτησε να του επιστραφούν τα χρήματα που κατέθεσε, διότι κατέθεσε κι άλλα 775,20 ευρώ προς το ασφαλιστικό του ταμείο τον Ο.Α.Ε.Ε., που τους πληρώνει εμπρόθεσμα αλλά τα μέλη της οικογενείας του ΔΕΝ έχουν ασφαλιστική κάλυψη! Ενώ οι πράκτορες της εβραϊκής μαφίας που τους μεταφέρουν από τα Αφρικανικά παράλια στα προτεκτοράτα κράτη τους στην Ευρώπη! τους παρέχουν σ’ αυτούς πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Έτσι αναγκάστηκε να καλέσει το γνωστό 100, αφού δεν του επέστρεφαν τα χρήματα, επιχειρώντας να κουβαλήσει τον θερμοκέφαλο υπάλληλο της τραπέζης στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ  με το αιτιολογικό της ΑΠΑΤΗΣ!!! Οι ζητάδες ήρθαν στην τράπεζα και συνέστησαν τον θερμοκέφαλο υπάλληλο της  τράπεζας να κάνει το κορόιδο και να του επιστρέψουν το ποσόν των 1.093,16 ευρώ, για να μην ΜΠΛΕΞΕΙ μετά η εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ στα χειρότερα, καθώς του έχει πάρει από τον λογαριασμό της τράπεζας το ασφαλιστικό σας ταμείο Ι.Κ.Α. Αλεξανδρουπόλεως με τις δύο εκεί ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ προϊσταμένες σας, στις 22/6/2012 από την Millennium Bank του Κοντομηνά, που την έχουν χρεοκοπήσει οι Εβραίοι ποσόν 9.797,53 ευρώ με ΨΕΥΔΗ καταγγελία από το ΚΩΛΟΜΑΣΟΝΟ τους Στάνκογλου Ευστάθιο, εμπειροτέχνη οικοδομών, ότι ΔΗΘΕΝ τους όφειλε ένσημα για τον μήνα ΜΑΪΟ του 2008, ενώ είχε εγκαταλείψει το έργο στις 8/4/2008 και βάση των κυβικών σε μπετόν, φαίνεται καθαρά η ΑΠΑΤΗ, καθώς το δημοσιο-υπαλληλικό προσωπικό της εβραϊκής μασονικής μαφίας δεν διαθέτει ούτε ίσα με μιας κότας μυαλό! Όπως κι ένα δεύτερο ποσόν 9.167,50 ευρώ για δήθεν οφειλή προς τον Στάνκογλου, που με την δικαστίνα και ειρηνοδίκη Μπόγλου το κάναν το δήθεν δικαστήριο τους μέσα στο γραφείο της στα μουλωχτά! Στο κόλπο εκείνο που του έφαγαν τα χρήματα και το κτήμα των 24 στρεμμάτων με την νέο-ανεγειρόμενη αποθήκη  1.250 τ.μ., κλήθηκαν να καταθέσουν στην αίθουσα 338 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ο Δήμαρχος των Φερρών! ο αστυνομικός διευθυντής των Φερρών! η προϊσταμένη του Ι.Κ.Α. Αλεξανδρουπόλεως! ο εισαγγελέας Αλεξανδρουπόλεως Ιωάννης Σφέτκος! ο Δεσπότης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος Κουκουρίδης! και ο εδώ Παναγιώτατος Άνθιμος Ρούσσας στις 14/5/2010. Δεν πάτησε κανείς τους! γιατί όλοι τους είναι υπηρέτες και τσανάκια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!

Οπότε το μέλος του κινήματός μας έλεγε τότε στην ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστίνα, που εγκατέλειψε την αίθουσα του δικαστηρίου για 15 λεπτά προκειμένου να ζητήσει την συνδρομή και της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ του Κ.Ι.Σ., «ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ; ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ!» Δεν τόλμησε η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ δικαστικός να πράξει το ορθόν, γι’ αυτό οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μετά από μισή ώρα, και την αποχώρηση του μέλους μας από εκεί μέσα τους ανατίναξαν τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, κατόπιν προειδοποιήσεως!

Τώρα σχετικά με τις δύο οφειλές προς το ταμείο σας του ΙΟΥΝΙΟΥ & ΙΟΥΛΙΟΥ 635,92 ευρώ σύνολο,του τονίσαμε να σας κάνει τις σχετικές καταθέσεις από το Παρακαταθηκών & Δανείων Θεσσαλονίκης με τον κωδικό του εργοδότη 5010611350 και Α.Φ.Μ. 009212535

Όσο για τα περιούσια τέκνα του μπαμπά τους του Θεού, που σας το παίζουν παντοκράτορες από τις 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ τους ανά τον πλανήτη γη, έχει φροντίσει το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τέλος παραδειγματικό! καθώς η παντοκρατορία της εβραϊκής ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ με το ληγμένο τους 666 του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!! ΕΛΗΞΕ στις 21/12/2012  και μάλιστα και με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου