Recent Posts

25 Σεπτεμβρίου 2015

Γης ΜΑΔΙΑΜ για την προστασία των ΚΑΦΡΩΝ της ΣΙΩΝ Α.Ε.




Θεσσαλονίκη 26/9/2015
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr

Και ΤΩΡΑ αφού εκτόπισαν έναν ολόκληρο Συριακό λαό για την δόξα των ΚΑΦΡΩΝ Εβραίων της ΣΙΩΝ Α.Ε., προκειμένου τα τέκνα του διαόλου Σαμαέλ τους και του θεού τους Βάαλ Μιαν να απολαμβάνουν την γη της επαγγελίας τους μέσα στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! ετοιμάζουν για το τελειωτικό χτύπημα τα ΟΡΝΙΑ τους, τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ της ιουδαϊκής ΜΑΦΙΑΣ να εκτοπίσουν την πεντάστερη ΜΑΥΡΗ & ΤΡΟΜΕΡΗ ταξιαρχία της ISIS, που τους έχει περικυκλώσει και προγραμματίσει μέσω του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να τους πασσαλώσει όόόλους τους Εβραίους απανταχού της γης! μέσα στις 77 πρωτεύουσες των ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ τους!
Και τα μισθοφόρικα μασονικά ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους, που τους υπηρετούν τυφλά, σαν τον Σύριο τους τον Μπασάρ Αλ Άσαντ! σαν τον Αιγύπτιό τους τον Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι! σαν τον Ιορδανό τους τον Αμπντάλα! σαν τον μαυρούλη τους τον Ομπαμάκο! σαν το ορθόδοξο Χριστανόπουλό τους τον Πούτιν! και σαν τους λοιπούς Αραβόφωνους Ρασπούτινδες τους, τέλος ΛΑΜΠΕΡΟ! που οι ΕΚΛΕΚΤΟΙ συνεργάτες τους, αφού οδεύσουν για την προγραμματισμένη κρουαζιέρα προς τον Αμαζόνιο και υποστούν την σχετική επεξεργασία του ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΑΤΟΣ από τα ΠΙΡΑΝΧΑΣ, να μοστράρουν μετά οι σκελετοί τους, με τα κέρινα ομοιώματά τους! στην πρωτεύουσα του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανά του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ! Που με σοφία Θεού επιλέχθηκε η πυραμίδα αυτή, για να στεγάσει όόόλα τα the best  μασόνια από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και την SAVURA τα μασόνια που επιθυμούν κι αυτά να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN να οδεύσουν κι αυτά για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ στους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας!
Ευκαιρία λοιπόν να παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων με τα συνεργαζόμενα μασονικά ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους! να κατατροπώνουν την πεντάστερη ΜΑΥΡΗ & ΤΡΟΜΕΡΗ ταξιαρχία της ISIS και του εξολοθρευτού τους! του ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ!!! που στόχο του έχει να ξεκληρίσει την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου