Recent Posts

21 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ





Θεσσαλονίκη 21/9/2015
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ
ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

του προτεκτοράτου GREKYLISTAN της ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑΣ του Κ.Ι.Σ. και φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ



Καλούνται ΕΛΛΗΝΕΣ αστυνομικοί όπως εφαρμόσουν τον Νόμο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, που ισχύει από 22-12-2012 επάνω στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και προσαγάγουν με την διαδικασία του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ τον κάτοχο του οχήματος ΝΖΜ 2082 που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ του αφαιρέθηκαν οι πινακίδες του οχήματος! η άδεια κυκλοφορίας! και η άδεια οδήγησης στις 27/7/2015 στα διόδια του Μακρυχωρίου Λάρισας, από ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ αστυνομικούς υπαλλήλους της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ με το πρόσχημα ότι ο ΜΑΦΙΟΖΙΚΟΣ άλλοτε μασονικός ιουδαϊκός νόμος, που ΕΛΗΞΕ επισήμως στις 21-12-2012 επιβάλλει στους  GOIM – ΖΩΑ υπηκόους του να ΜΗΝ ασφαλίζονται σε Ασφαλιστικές εταιρείες ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ αλλά να ασφαλίζουν τα οχήματά τους σε ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ Ανώνυμες Ασφαλιστικές Εταιρείες, που εν συνεχεία τις χρεοκοπούν και μεταφέρουν τις οφειλές και υποχρεώσεις τους προς τα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη της γιγάντιας ΣΙΩΝ Α.Ε. μετά των OFFSHORE θυγατρικών τους εταιρειών.

Διοργανώνοντας ακόμη και ΔΗΘΕΝ εκλογές με τα ΖΩΑ μασόνια τους από τους κομματικούς ΣΤΑΒΛΟΥΣ, επιλέγοντας τα ΕΚΛΕΚΤΟΤΕΡΑ από τα χαϊβάνια τους! προκειμένου να αποβιομηχανοποιούν την όποια υποτιθέμενη χώρα! να δημιουργούν ανεργία! μετανάστευση! να ξυλοφορτώνουν με τους ροπαλοφόρους ΜΑΤατζήδες τους αγανακτισμένους πολίτες που διαδηλώνουν! να βομβαρδίζουν άμαχους λαούς και με περισσό ΘΡΑΣΟΣ να τυπώνουν χρήμα! και να το διανέμουν στα ΖΩΑ μασόνια τους! μέσω του ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ, που έχει στην σημαία τους τις δώδεκα φυλές του Ισραήλ! Κι ελέω Θεού να χρεοκοπούν μέσω του Δ.Ν.Τ. και των ΣΤΑΒΛΑΡΧΩΝ από τα 77 Κ.Ι.Σ. τους, την όποια χώρα αυτοί επιθυμούν!

Κατόπιν τούτου μέσω του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ παραδίδετε ΠΑΡΑΥΤΑ την άδεια κυκλοφορίας, την άδεια οδήγησης, και τις πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ 2082 που τα αρχικά γράμματα θυμίζουν πως οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ δημοσιο-υπαλληλίσκοι που εκφράζουν ακόμη τον νόμο της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, με δήλωσή τους όσοι ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ κι επιθυμούν  γίνονται οι Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι των 12 φυλών του Ιουδαϊκού Ισραήλ, καθώς τα νούμερα 2082 αθροίζουν 12!

Δημεύονται όόόλες οι μαφιόζικες επιχειρήσεις των Κ.Ι.Σ. μετά των μασόνων συνεργατών τους! υπέρ του κάθε δεινοπαθούντος λαού! κι εφαρμόζονται οι ένδεκα οδηγίες της Π.Ε.Ν.Ε. που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο από το νομικό τιμ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στις 27/6/2015, καθώς στις 29/6/2015 κλήθηκε στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ του Κ.Ι.Σ. Νταβίντ Σαλτιέλ από τον νομικό εκπρόσωπό μας της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να προσέλθουν από κοινού και να αποδείξει ενώπιον του δικαστηρίου ότι η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη προτεκτοράτο της φεουδαρχικής Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ, μιας εκ των 77 μαφιόζικων μασονικών τους ανά την γη ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ! που ελέω Θεού έχουν το δικαίωμα μέσω της ΕΛΕΕΙΝΗΣ τους μασονίας να καταδυναστεύουν απροστάτευτους λαούς! προς δόξα του Ιουδαϊκού τους Ισραήλ, μετατρέποντας και τον πλανήτη σε ένα απέραντο και αχανές KERATSITAN, καθώς φτιάχτηκε αυτός ο πλανήτης να κατοικείται από νοήμονα όντα και για ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ από τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!!!!!



 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου