Recent Posts

16 Σεπτεμβρίου 2015

Σκηνές ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ από ΦΩΤΙΕΣ στην ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ




Θεσσαλονίκη 16/9/15

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                   president@whitehouse.gov
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ                        epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ            kataggelies@sdoe.gr           
ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ             cybercrimeunit@hellenicpolice.gr    
ΕΘΝΙΚ.  ΥΠΗΡΕΣ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ            nis@nis.gr    
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ   Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η Σ              minjust@otenet.gr   
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΡΟΣΤ.  ΤΟΥ  ΠΟΛΙΤΗ            pressoffice@yptp.gr 
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν            infopar@parliament.gr        
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ          protodikeio-thes@otenet.gr

Τα υποτακτικά GOIM – ΖΩΑ των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ Σιωνιστών ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως για τον ιουδαϊκό τους ψύλλο την μασονία, είναι εις θέσιν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ να τους κάψουν τελικά και το σιωνιστικό τους πάπλωμα, που σκεπάζει τους ΚΑΦΡΟΥΣ  Εβραίους αφέντες τους μαζί με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους! καθώς τους είχαν προειδοποιήσει οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να μην ξηλώσουν τις πινακίδες του οχήματος από μέλος, που το όχημά του το έχει ασφαλισμένο σε ασφαλιστική εταιρεία ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ κι όχι σε μαφιόζικη Ανώνυμη Ασφαλιστική Εταιρεία, που χρεοκοπά αυτές τις θυγατρικές εταιρείες του ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ Εβραίος και μεταφέρει την κάθε χρεοκοπία στις πλάτες των απροστάτευτων πολιτών του κάθε ΔΗΘΕΝ κράτους και προτεκτοράτου τους που επιθυμούν αυτοί να το χρεοκοπήσουν!
Και το ΘΑΥΜΑ έγινε, την ίδια στιγμή στις 27/7/2015 την στιγμή που ξήλωναν πάλι τις πινακίδες του οχήματος, με ΠΥΡΗΝΙΚΗ έκρηξη σε βιομηχανική περιοχή της ΚΙΝΑΣ με εκατοντάδες θύματα και αναρίθμητα καμένα οχήματα, που οι φωτιές και οι εκρήξεις συνεχίζονταν για ημέρες! Καθώς η ιστορία είχε και συνέχεια  με τις εορταστικές εκδηλώσεις και μπαράζ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΩΝ στην ΤΑΫΛΑΝΔΗ, στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, στο ΙΡΑΚ, στην ΣΥΡΙΑ και στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ! όπως και κατά το παρελθόν όταν ο μαυρούλης τους Μπάρακ Ομπάμα στις 21/3/2013 δέχθηκε βροχή από ρουκέτες από τον ουρανό κατά την επίσκεψή του στην Ιερουσαλήμ, για να τους λύσει το Παλαιστινιακό με τον ομογάλακτο αδερφό του τον Αμπού Αμπάς! την στιγμή που ξαναεπιχείρησαν και ξήλωσαν τις πινακίδες του ίδιου οχήματος GOIM – ΖΩΑ αστυνομικοί στο GREKYLISTAN τους! που τα αρχικά γράμματα της πινακίδας δηλώνουν ΝΖΜ, δηλαδή Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνοι, όπως και η άθροιση των αριθμών ΔΗΛΩΝΕΙ την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ και την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ του ευρωπαϊκού ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ τους!
Επιμένοντας οι Εβραίοι πως ο πλανήτης αυτός είναι κτησιχρησία της ΣΙΩΝ Α.Ε. και ελέω Θεού έχουν το δικαίωμα με τα ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους τα μασόνια να καταδυναστεύουν τις κοινωνίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και να μην παραδίδουν τις πινακίδες του οχήματος ΝΖΜ 2082, προκειμένου να τους κάψουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ για τους ιουδαϊκούς ψύλλους τους και το Σιωνιστικό τους πάπλωμα!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου