Recent Posts

22 Ιανουαρίου 2014

ΞΑΦΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!



ΞΑΦΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΦΩΤΟΣ

Ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ έστειλε τον κατά κόσμον ΧΑΤΖΗ μαζί με την οικογένειά του στις 29-7-2010 να σχηματίσει μια εικόνα για την ανοικοδόμηση της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ που θέλει να κάνει αυτός ο Θεός, βάζοντάς τον να επισκεφθεί για μια εβδομάδα το ανθρωπάκι του Θεού όλα τα αξιοθέατα και περίτεχνα κτίρια, που είχαν φτιάξει τα ΔΙΑΟΛΙΑ του, οι άφρονες Σιωνιστές. Έτσι λοιπόν το ταξίδι αυτό στιγματίστηκε από μία ΚΛΟΠΗ χρημάτων 560 ευρώ, στέλνοντας και το ανθρωπάκι μια επιστολή στον ταξιδιωτικό πράκτορα των Εβραίων, τον ΖΟΡΠΙΔΗ, απευθύνοντάς του επιστολή εκ μέρους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ γνωστοποιώντας του ότι την Πέμπτη 29/7/2010 ταξίδευε με το τουριστικό σας γραφείο για Παρίσι η τετραμελής οικογένεια του μέλους μας του κατά κόσμον Χατζή, που στις 6.30 το απόγευμα στο ξενοδοχείο RONCERAY OPERA της οδού 10 boulevard Montmartre 75009 PARIS tel. 330142471345,  έγινε η αριστοτεχνική κλοπή μέσα από το δωμάτιο 233 δύο πορτοφολιών, ενός κόκκινου που περιείχε 11Χ50=550 ευρώ με κάρτα λογαριασμού τραπέζης και στο μικρό πορτοφολάκι ένα δεκάευρω. Το ξενοδοχείο σε κάθε πλευρά των διαδρόμων έχει κάμερες με πόρτες κλειστές στους διαδρόμους, που για να μπεις πρέπει να έχεις κάρτα μαγνητική, όπως και στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Συνεπώς η κλοπή είναι καθαρά από την μασονική Γαλλοελληνική μαφία, που κλέβει τον κοσμάκη για λογαριασμό των δήθεν περιούσιων τέκνων του Θεού, που ακούνε στο όνομα Ιουδαϊκό Ισραήλ, προκειμένου να συλλέγουν τα κωλομάσονα αστερίσκους, και εν συνεχεία εξαγοράζοντάς τους με μασονικούς βαθμούς, όπως ακριβώς στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης, που όόόλα ΕΣΕΙΣ τα μασόνια, όλων των πολιτικών παρατάξεων, συναινέσατε μαζί με τον Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο και τους δώσατε 58.000.000 ευρώ τους πάτρονές σας και αληταράδες Εβραίους, προκειμένου να φτιάξουν ένα ακόμη εμπορικό τους κέντρο στην οδό Τσιμισκή, με το όνομα στοά ΧΙΡΣ, βάζοντας ένα ακόμη ΦΕΣΙ στους δημότες Θεσσαλονίκης, για να σας ξαναεκλέξουνε οι τσογλαναράδες Εβραίοι στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010.

Έχετε προθεσμία μιας εβδομάδας να καταθέσετε το ποσόν στον λογαριασμό της ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Ν. 405/32538720, που το νούμερο των 560 ευρώ αθροίζει 11 αλλά και του μεγάλου πορτοφολιού που περιείχε 11 πενηντάευρα και θυμίζει στους πάντες το ελεεινό σας Ιουδαϊκό Ισραήλ, όπως ακριβώς και με τον αριθμό του αυτοκινήτου ΚΑ 9110, που και αυτό αθροίζει 11 και του το πήρε η μαφία έμμεσα με τον Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο στις 3/4/2008 και η ιστορία αυτή είναι σε εκκρεμότητα, μια και υπάρχει ανεκτέλεστη δικαστική απόφαση από τις 20/3/2009, τόσο για το όχημα όσο και για τα 58.000.000 ευρώ. Πέραν λοιπόν της εβδομάδας η επιστολή αυτή είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορεί ανά το Πανελλήνιο. Δεν πιστεύουμε να το σφυρίξετε στην εγκληματική σας Μοσσάντ ή στείλετε κανένα εξώδικο για την τυχόν δυσφήμιση του ταξιδιωτικού σας γραφείου, ότι συμμετέχετε στις βρομοδουλειές των Ιουδαίων, γιατί  τότε θα σας παραπέμψουμε στην Hewllet Packard το τι έπαθε στην οδό Παπαναστασίου 31 στο κτίριο του Νίκου Γκάλη για το εξώδικο που του είχε στείλει τον Δεκέμβριο του 1997. Τους το έκανε η ομάδα κρούσης του κινήματός μας θερινό το μαγαζί τους.
Γι’ αυτό ή καταθέτετε τα χρήματα και σταματάτε τις κλεψιές ή σας παίρνει ο ΔΙΑΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΤΕΡΩΝΕ!!! MAZI ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ και πάτρονές σας Εβραίους, που σας βάζουν να κατακλέβετε τον κοσμάκη μες στο ΑΔΗΦΑΓΟ και ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!!!
                                Αferim! Masiala!!! Gege;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου