Recent Posts

15 Ιανουαρίου 2014

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ



 Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

20-12-2013

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΛΛΑ 77 ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΣΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΑΧΑΝΕΣ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ






Ένα βραδάκι που έφτιαχνε το ανθρωπάκι του Θεού αναγνωριστική βόλτα με το τηλεχειριστήριο της T.V. στα βοϊδοκάναλα των Ιουδαίων, ακούει τη φωνή του Θεού να του λέει «άστο εκεί». Ήταν το κανάλι της T.V.100 που το ανθρωπάκι του Θεού το είχε αλλάξει, γιατί είδε την φάτσα του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλου. Περίεργο όπως είναι, ρωτά τον παιχνιδιάρη Θεό, «Γιατί Θεέ επιμένεις να παρακολουθήσω τα ιουδαϊκά τσιουάουα του δήμου, που λένε τα χαρούμενά τους, διασκεδάζοντας παράλληλα και την τύφλα των Εβραίων;» και του απαντά ο Θεός «Αάάά δεν έχεις δίκιο, σε λίγο θα υπογράψουν ιστορική συμφωνία»!

Ξαναγυρίζει στο κανάλι της T.V.100 και βλέπει πάλι τον Παν. Αβραμόπουλο, να λέει για τον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης να τον κάνουν μουσείο εβραϊκού ολοκαυτώματος. Βλέπει και τον Γιαννάκη Μπουτάρη να το μασουλά το θέμα, κι αίφνης προβάλλει ο φακός της T.V.100 τον φεουδάρχη της βαλκανικής εβραϊκής μπανανίας του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ και πρόεδρο του Κ.Ι.Σ. τον φίλτατό τους Νταβίντ Σαλτιέλ, με έναν παραδίπλα που τον είχαν για εκπρόσωπο του Ο.Σ.Ε. για να τους παραχωρήσει τον χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού. Ακούει προσεκτικά τις παπάρες που έλεγαν για το ΔΗΘΕΝ ολοκαύτωμα που τους έκαναν στα στρατόπεδα της Γερμανίας, μεταφέροντάς τους από αυτόν τον σταθμό ο ομογάλακτος αδερφός τους Μαξ Μέρτεν, φρούραρχος της Θεσσαλονίκης, για να ντερλικώνουν κανονικά οι άποροι Εβραίοι, μια και τους εύπορους Εβραίους τους άλλαζαν τα ονοματεπώνυμα βαφτίζοντάς τους Έλληνες, με τον τραγόπαπά τους τον επίσκοπο Δαμασκηνό, για να τους προστατεύουν να μην τους πάνε στις γραμμές των μετώπων μια και είναι περιούσια τέκνα του Θεού, και παράλληλα να την βγάζουν ζάχαρη εκεί μέσα οι Εβραίοι, μέχρι τα υποτακτικά τους γκόιμ ένθεν και ένθεν να τους κάνουν κράτος στην αδούλωτη Παλαιστίνη, αλλά και το σπουδαιότερο, να τους έχουν μαντρωμένους για να μην τους λιντσάρει ο εξοργισμένος κοσμάκης, που τους έβαζαν τους λαούς να σκοτώνονται αναμεταξύ τους, προκειμένου να έχουν κι αυτοί επίσημα πλέον και κράτος του Ισραήλ! Άλλωστε τι σόι περιούσιος λαός του Θεού είναι, που να μην έχει ακόμη αποκτήσει στον εικοστό αιώνα το δικό του κράτος!

Βλέπει το ανθρωπάκι του Θεού να πέφτουν οι υπογραφές του εκπροσώπου και παραχωρητή του Ο.Σ.Ε. Αθ. Σχίζα, του Γιαννάκη Μπουτάρη δήμαρχου Θεσσαλονικέων και του φεουδάρχη Νταβίντ Σαλτιέλ.  Και απαντά το ανθρωπάκι του Θεού στον παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ «Θεέ εσύ που φροντίζεις ακόμη και για τα πετεινά του ουρανού να μην τα λείψει τροφή, είναι δυνατόν να άφηνες αυτούς τους κοπρίτες Εβραίους χωρίς μουσείο;» Βλέπετε λοιπόν ΣΟΦΙΑ ΘΕΟΥ; που μεριμνά για τις επόμενες γενεές να διδάσκονται από τις θηριωδίες αυτών των ιουδαϊκών μιασμάτων, που έκαναν μαντάρα  έναν ολόκληρο πλανήτη, για να τους κάνουν κράτος στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ τα υποτακτικά τους γκόιμ.

Όχι ένα μουσείο αλλά 77 παρόμοια μουσεία επιβάλλεται να γίνουν, όπου πρωτεύουσα φεουδαρχικής μπανανίας και από ένα, να συλλεχθούν όλοι οι ανδριάντες  των υποτακτικών τους μασόνων φυλάρχων, βασιλέων, προέδρων δημοκρατιών, του Καραμάν Αλή που βρίσκεται στην παραλία της Θεσσαλονίκης, πρωθυπουργών, του παπάρα Ανδρέα Παπανδρέου που βρίσκεται έξω από το στρατόπεδο ΝΤΑΛΙΠΗ στο Βυζάντιο της Καλαμαριάς  και των λοιπών αποβρασμάτων, σαν τον Λευτεράκη τον Βενιζέλο στην πλατεία Αριστοτέλους, που αγωνίστηκαν για την υποδούλωση των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, και μεταφέροντας το μαυροκερατωμένο μνημείο των Εβραίων στην είσοδο αυτού του διδακτικού μουσείου από την λεωφόρο Νίκης του λιμένος Θεσσαλονίκης, για να διδάσκονται οι μελλοντικές γενεές, από τις θηριωδίες που έχουν διαπράξει κατά της νοήμονος ανθρωπότητος με την ελεεινή τους μασονία, αυτά τα μιαρά τα θρασύδειλα, και ποταπά ιουδαϊκά ΚΤΗΝΗ!!!

                               Aferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου