Recent Posts

15 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΣΤΟΝ ΛΙΒΑΝΟ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ, Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

27-12-2013 
ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΗ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ
ΣΤΗΝ ΒΗΡΥΤΟ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ






Όλοι σας λίγο ή πολύ θα ξέρετε πως τα γκόιμ – μασόνια τα κατευθύνουν κάποιοι αόρατοι παντοκράτορες, που το παίζουν μέσω των μασονικών τους στοών, περιούσιος λαός του μπαμπά τους του Θεού. που αυτός ο Θεός διαδίδουν ότι τους ονόμασε, με βάση την Παλαιά Διαθήκη, εκλεκτούς της Αγίας Σιών. Προκειμένου να χαϊντάνε τα μασόνια τους με το βοϊδίσιο μυαλό τους στο αχανές KERATISTAN τους. Βάζοντάς τα να βόσκουν χαρτονομίσματα (παράδες) στα ιουδαϊκά τους λιβάδια, για να εργάζονται απερίσκεπτα για το εβραϊκό ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Βάαλ Μιαν τους. Μη γνωρίζοντας αυτοί οι ανεγκέφαλοι Εβραίοι με το σπιρτόζικο μυαλό τους, πως τα φυσικά φαινόμενα των καταστροφών, των υπερφυσικών ανατινάξεων, και των περίεργων φαινομένων, είναι Θεού μηνύματα, για να ξεχαϊβανέψουν αυτά τα πανέξυπνα τέκνα του, που με το ΣΚΑΤΕΝΙΟ τους μυαλό και την βοήθεια των γκόιμ τους, κάνουν ΔΗΘΕΝ κουμάντο όλα τα δήθεν κράτη στον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.
Έτσι λοιπόν πριν χρόνια έγινε μια χολιγουντιανή ανατίναξη στον Λίβανο με κρατήρα βάθους δυσθεώρητο, εξαϋλώνοντας τον υποτακτικό τους πρόεδρο του Λιβάνου Χαρίρι με όλη την κουστωδία του, μια και χωρίζουν οι πανέξυπνοι Εβραίοι αυτόν τον λαό σε Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, για να παίζουν μαύρα κόκκινα πάντα επί του ασφαλούς, ξεχνώντας αυτός ο κοσμάκης τον πραγματικό εχθρό, που είναι ο ΑΦΡΟΝΑΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΣ εβραϊκός λαός, που έχει διεισδύσει, κι έχει αλώσει όλες τις ηγεσίες των οργανώσεων. Όπως τον υποτακτικό τους Ναστράλα της ΧΕΣΜΠΟΛΑ, που είναι υπέρμαχος φίλος των Σιωνιστών, μια και τον βάζουν να είναι ο ομογάλακτος αδερφός του Μπασάρ Αλ Άσαντ από την γειτονική Συρία, που την έχουν κάνει αυτήν την Συρία κόσκινο από τους βομβαρδισμούς οι υποτακτικοί ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ του σιωνισμού.
Και πριν λήξει το 2013 στις 27/12 δέχθηκαν ένα υπερφυσικό χτύπημα, που το τεθωρακισμένο όχημα του Μοχάμεντ Σάταχ, υποτακτικού τους πρώην υπουργού του Χαρίρι μαζί με άλλους πέντε ακολούθους του, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών μέσα στην Βηρυτό, που θύμιζε μαδημένο γαρύφαλλο, που έμειναν στην άσφαλτο τα αποκαΐδια του.
Για να θυμίζουν στους άφρονες Σιωνιστές τον παιχνιδιάρη μπαμπά τους και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!

                                    Aferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου