Recent Posts

7 Ιανουαρίου 2014

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΛΓΚΟΓΚΡΑΝΤ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΑΛΛΟΤΕ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ



Λόγω Χριστουγέννων 2013 τους θυμήθηκε πάλι ο μπαμπάς και Θεός των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων, κι έδωσε το πράσινο φως στον εξολοθρευτή των Ιουδαίων και του ληγμένου 666 των ΑΦΡΟΝΩΝ Σιωνιστών, να πραγματοποιηθούν δύο εορταστικές εκδηλώσεις στο σημερινό Βόλγκογκραντ που μέχρι το 1989 ονομαζόταν Στάλινγκραντ! Και την ονομασία του την πήρε από τον επίσης εβραϊκής καταγωγής Γρουτζήν Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς, που του μετάλλαξαν το όνομά του οι Σιωνιστές, και το μετέτρεψαν σε Ιωσήφ Στάλιν! Που στα Ρωσσικά όλοι θα ξέρετε το Στάλιν σημαίνει ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ. Και μια και διαδέχθηκε τον επίσης εβραϊκής καταγωγής Βλαντιμίρ Ίλιτς Ουλιάνωφ, τον θρυλικό τους Λένιν, που τον δηλητηρίασαν και αυτόν, όπως και τον Στάλιν τους, που στα τότε Ρωσσάκια τον Ιωσήφ τους με την ΑΤΣΑΛΕΝΙΑ πυγμή, τον παρουσιάζαν ως τον καλό πατερούλη, μια και είχε γκρεμίσει όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες, ΚΑΜΙΑ εβραϊκή συναγωγή, καθάρισε 8110 παπάδες, κι αποδεκάτισε καμιά 20.000.000 νοήμονες Ρώσσους αντικαθεστωτικούς, στέλνοντάς τους στην αχανή Σιβηρία για παραθέριση στα γκούλαγκ. Για να παίζουν ΠΑΝΤΑ μαύρα κόκκινα στις πλάτες των φουκαράδων και ανυπεράσπιστων πολιτών, μια και ο τσάρος πάλι δικός τους μασόνος ήταν! Όπως και ο Γκορμπατσώφ! αλλά και ο μεθύστακάς τους Γέλτσιν! που τον διαδέχθηκε, κι εν συνεχεία τον αντικατέστησαν με το σημερινό αστροπελέκι τους τον Εβραιομογγόλο πρώην καγκεμπίτη τους Βλαδιμηρούτσκα Πούτιν!

Έτσι λοιπόν, μια και στην πολύπαθη Μέση Ανατολή, αλλά και ειδικά στην Συρία, που γίνεται της Ιουδαίας το κάγκελο με τους μισθοφόρους των Εβραίων, όπως έχουν τον Ρωσσικό στόλο να βομβαρδίζει από τα παράλια άμαχο πληθυσμό, αλλά και τα χαρούμενα Αμερικανάκια με τους λοιπούς μισθοφόρους τους να σηκώνουν τα αεροπλάνα τους και να βομβαρδίζουν καθημερινά επί τρία χρόνια άμαχο πληθυσμό για λογαριασμό της εβραϊκής σιωνιστικής ΜΑΦΙΑΣ, και μια και ο ΘΕΟΣ του σύμπαντος είναι δίκαιος, για τις Ρωσσικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι δυνάμεις καταστολής στον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό του, φάγανε πρόσφατα δύο χριστουγεννιάτικα συγυρίσματα! Ένα στον σταθμό της πόλης Βόλγκογκραντ, και αμέσως στις 30-12-2013, μετά από διάστημα μιας μέρας άλλο ένα συγύρισμα σε λεωφορείο, παραμυθιάζοντας τον κοσμάκη ότι τις ανατινάξεις τις έκαναν οι μαύρες χήρες των Τσετσένων ανταρτών, που και αυτοί οι κοπρίτες είναι πράκτορες της άλλοτε K.G.B προσπαθώντας να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη και να τον στρέψουν κατά του Ισλάμ! Όπως ακριβώς γίνεται σε σχεδόν όλα τα site του διαδικτύου, βάζοντας τα μασόνια τους να διαδίδουν ότι σφάζουν οι απολίτιστοι Ισλαμιστές Χριστιανούς, καίνε εκκλησίες, σκοτώνουν χριστιανόπουλα μικρά παιδάκια, και γράφοντας χίλιες δυο ηλιθιότητες στα site αυτά, λες κι απευθύνονται σε κάφρους, οι κάφροι! του ιουδαϊκού KERATISTAN!

 Το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ προκαλεί ανοικτά τον οποιονδήποτε Εβραίο, ή κερατοφόρο μασόνο, να διαψεύσει αυτά που γράφουμε. Και όποιος έχει ΚΩΛΟ καθαρό, ας επιχειρηματολογήσει για λογαριασμό της παλιάς τάξης πραγμάτων και του ληγμένου 666 από 22/12/2012, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ!!!
                                                                                                          Aferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου