Recent Posts

10 Ιανουαρίου 2014

ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ



 Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ, Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!



ΜΑΣΟΝΙΑ + ΑΦΡΟΝΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ 666 ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ = ΙΟΥΔΑΪΚΟΝ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ




Όταν ο παιχνιδιάρης ΘΕΟΣ του σύμπαντος έχει κέφια, βάζει τα διαόλια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ να αναλογίζονται πώς θα την σκαπουλάρουν από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ του 666, που τον αποκαλούν Αρμαγεδδώνα, που έμμεσα βάζει τον διάολό τους να τα παραμαζέψει και να τα πάρει από τον ΑΦΡΟΝΑ Ιουδαίο πατέρα τους, που τα πατέρωνε κι αυτά, και τα ονόμαζε ομογάλακτα αδέρφια του. Που δεν είναι τίποτε άλλο από τα χαρούμενα μασόνια τους, μια κι έχουν κι αυτά μυαλά ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ σαν τα περισπούδαστα αφεντικά τους, που παραμορφώσανε το κλούβιο τους κεφάλι, από την πολύ ανάγνωση της Παλαιάς τους Διαθήκης και του περισπούδαστου τους ΤΑΛΜΟΥΔ!

Έτσι λοιπόν και ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ σοφίστηκε να τους μοστράρει το ημερολόγιο των Ινδιάνων Μάγια εξ Αμερικής, που το ημερολόγιο αυτό έληγε στις 21/12/2012, μια κι επέρχεται η καταστροφή και το τέλος του ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ κόσμου με το ληγμένο barcode 666, που είναι και του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!! Μην ξέροντας τα έρμα τα ιουδαϊκά χαϊβάνια-γκόιμ το τι τα περιμένει, που όπως σιβυλλικά τα αποκαλούν οι σκατοκράτορες και πάτρονες τους Εβραίοι, που τα βάζουν να βόσκουν παράδες στα αχανή σιωνιστικά τους λιβάδια και τα βάζουν επίσης να φαγώνονται αναμεταξύ τους, προς δόξα του ελεεινού τους του KERATISTAN.

Έτσι αλαφιασμένα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πριν έναν χρόνο διαλαλούσαν από τα βοϊδοκάναλα των Ιουδαίων πως επέρχεται το τέλος του κόσμου! Αλλά απέφευγαν επιμελώς να τονίσουν ότι επέρχεται εν συνεχεία κι εγκαθιδρύεται η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με το νέο barcode 555 που τσιμεντώνει, πασσαλώνει, και φουντάρει τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό, που τους το έπαιζε αθέατα παντοκράτορας, καθιερώνοντας το άστρο του Δαβίδ στα δημόσια αφοδευτήρια των W.C. και στέλνει κρουαζιέρα στον Αμαζόνιο ποταμό για ψαροτροφή στα ΠΙΡΑΝΧΑΣ τους διευθυντικούς ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ πράκτορες τους, που εργαζόταν αόκνως για την ολοκλήρωση της υποδούλωσης της ανθρωπότητος κάτω από την μπότα του άφρονα και άπληστου Εβραίου δυνάστη! Αλλά και τα ανεγκέφαλα μασόνια τους, που αποτελούν την SAVURA της νοήμονος κοινωνίας, που επιθυμούν να γίνουν βορά των καρχαριών και οι νεομάρτυρες του ιουδαϊκού κι ελεεινού ΣΚΑΤΟΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ!

Ακολουθώντας ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ επί τη συμπληρώσει ενός έτους ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στις 22/12/2013 από τον πατέρα ΘΕΟ, που έδωσε και σ’ αυτά τα γκόιμ τόσο μυαλό, όσο και στους ΔΗΘΕΝ παντοκράτορες Εβραίους, να υπηρετούν τους συνανθρώπους τους και όχι τους ΠΑΤΡΟΝΕΣ Ιουδαίους κτηνανθρώπους τους, για ένα τέλος λαμπερό, δίχως ΑΦΡΟΝΑ ΛΑΟ!!!

                                              Aferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου