Recent Posts

2 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ 2014 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ, Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

Η ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ 2014 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΥΚΟΥΜ ΡΑΧΑΤΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΑΝΑΠΕ





Συνήθως στις κάρτες που κυκλοφορούν κάνουν οι απλοί άνθρωποι ΕΥΧΕΣ για υγεία, για Χρόνια Πολλά, για παράδες με ουρά, για καλή αποκατάσταση, μέσα στο αχανές ιουδαϊκό KERATISTAN. ΑΛΛΑ κανείς δεν σκέφθηκε, εκτός από τον παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!! να πρωτοτυπήσει με αυτόν τον επίκαιρο τρόπο και να αφυπνίσει από τον ιουδαϊκό λήθαργο τους ΛΟΥΚΟΥΜ – ΡΑΧΑΤΛΗΔΕΣ του εβραϊκού καναπέ!!! Που βρίζουν ασύστολα τα θεία των συνομιλητών τους μέσω F/B, μην ξέροντας οι έρμοι ότι καταγράφονται και καταχωρούνται στο neataxi555.blogspot.gr σε στήλη που γράφει με την elite του W.C., υποτιμούν την νοημοσύνη των συνανθρώπων τους, συστήνουν στους άλλους ΠΑΝΤΑ να παίρνουν τα ΧΑΠΙΑ τους,, και να επισκεφθούν Ιουδαίο ψυχίατρο, και ΔΕΝ σκέφθηκαν οι ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ότι παρήλθε η χρυσή εποχή από 22-12-2012, που μέσω ιουδαϊκού ΑΣΕΠ οι ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του  W.C. από τις 77 φεουδαρχικές του ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ (Κ.Ι.Σ.) φρόντιζαν να ξαφρίζουν τον απροστάτευτο κοσμάκη, με αυτούς που τους έχριζαν Πλανητάρχες! Βασιλείς! Φυλάρχους! Προέδρους δήθεν δημοκρατιών! Πρωθυπουργούς! Υπουργούς! Του κώλου Βουλευτές! Περιφερειάρχες! Δημάρχους! Λεβίτες δεσποτάδες! Διευθυντικά στελέχη κρατικών υπηρεσιών! Τραπεζικών ιδρυμάτων! Συνδικαλιστές, κοινώς εργατοπατέρες! Επιφανείς επιχειρηματίες! Χρηματιστές, τα κοινώς GOLDEN BOYS! Ταγματασφαλίτες! Ρουφιάνους! Σωματέμπορους! Δικαστικούς λειτουργούς! Εγκληματίες γιατρούς! Και με όόόλοο το υπόλοιπο σκυλολόι τους, που απαρτίζει τα άνθη του ΚΑΚΟΥ! κι εν γένει τα μοσχομύριστα φρούτα του ιουδαϊκού μπαξέ!
Έτσι λοιπόν ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ!!! λέει στο ανθρωπάκι του Θεού, στον κατά κόσμο Χατζή «Δεν φτιάχνεις μια πρωτότυπη κάρτα ΧΩΡΙΣ ΕΥΧΕΣ για να αφυπνίσουμε και τα μασονικά μοσχάρια που κάνουν ΜΟΥ-ΟΥ-ΟΥ-ΟΥ, βόσκοντας παράδες στα ιουδαϊκά λιβάδια, του αχανούς KERATISTAN μέσω Τρόικας και Ιουδαίου Σώρρα»; Πράγματι το ανθρωπάκι του Θεού σκουμπώνει τα μανίκια και του σχεδιάζει μια κάρτα, την βλέπει ο Θεός και τον διορθώνει λέγοντάς του «το κοντόξυλο να είναι χοντρό! που κρατά ο Άγιος τους Βασίλης (ο Santa Klaus) για να τους θυμίζει τους κοντόμυαλους Εβραίους και τα μασόνια τους, πως αν δεν ξεχαϊβανέψουν, και δεν αρχίσουν να τραγουδάνε το μία είναι η ουσία, ΔΕΝ υπάρχει ιουδαϊκή αθανασία, μια και πρέπει σιγά-σιγά ν’ αρχίσουν να το χωνεύουν ΠΩΣ επίγειο παράδεισο ΓΙΟΚ, που λένε και οι φίλοι σας οι Τούρκοι!» Αφήνοντάς τον να καταλάβει πως Θεού πρόσωπο δεν πρόκειται να δούνε ποτέ τους.
Του άρεσε η ιδέα του Θεού για την τριώροφη τούρτα που θυμίζει τον πατέρα, τον Γιο, και το Άγιο Πνεύμα! Το ένα κεράκι που συμπληρώθηκε ένας χρόνος νέας τάξης πραγμάτων από 22-12-2012, το νταούλι που θυμίζει την συνένωση των δύο θρησκειών, Ορθοδοξίας και Ισλάμ, με τα τρία πεντάρια που θυμίζουν κι αυτά την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των ιουδαϊκών και μασονικών επιχειρήσεων τους, που περιέρχονται στις κοινωνίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, όπως και η βόμβα με το φυτίλι που πρόκειται να σκάσει για την ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ μασονία, και του υπενθύμισε να βάλει για κέρατα τα δύο δάχτυλα του πανύβλακά τους και μεθύστακα Ουίστον Τσώρτσιλ, που θύμιζε την προσωρινή νίκη του Ιουδαίου κερατά, καθώς και την αρχαία Ελληνική επιβράβευση με σηκωμένο τον αντίχειρα, καθώς αυτήν την φορά ήθελε σκέτη την υπογραφή του, χωρίς τα σχετικά από κάτω, για να θυμίζει έτσι απλά το ΣΤΟΧΟΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΘΗ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗ!!! από τον παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ!!!!!!!
                                                                                                          Aferim! Masiala!!! Gege;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου