Recent Posts

20 Ιανουαρίου 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΙΕΡΙΑΣ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝ. Δ/ΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΔΥΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΘΑΣΕΥΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ



Όταν ο Θεός του σύμπαντος έχει κέφια, σκαρώνει στα μπάσταρδα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του, χνέρια ΟΛΚΗΣ, όπως έπαθαν στις 19/5/2010 τα μασόνια τους, που το έπαιζαν κι εκπρόσωποι του νόμου στο ιουδαϊκό τους ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ. Έτσι λοιπόν το ανθρωπάκι του Θεού, έστειλε μια απαντητική επιστολή στις 12-8-2010 στον ταξίαρχο Αθανάσιο Φωτόπουλο της ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ αποκαλώντας τον, Κύριε Φωτόπουλε, Λάβαμε με αριθμό πρωτοκόλλου σας 9009/20/602-δ για την δήθεν τροχαία παράβαση που λέτε ότι κάναμε, και μας υπενθυμίζετε ότι δεν έπρεπε να τρέχουμε με 87 χιλ. κατά δήλωση των δικών σας, ΕΠΙΟΡΚΩΝ αστυνομικών οργάνων,, που ο αρχιφύλακας μας δήλωσε ότι τυγχάνει πολύ ΕΛΛΗΝΑΣ, μια και υπηρέτησε στον Βόρειο Έβρο, σε θέση του υποδοχέα ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, προκειμένου να μην βρίσκουν δουλειά οι πραγματικοί Έλληνες, αφού όόόλες οι επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, χειραγωγούνται μέσω στοών από τους ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ Εβραίους. Και ότι νόμιμο είναι να τρέχουμε με 50 χιλ. Γι’ αυτό και μας βάλανε πρόστιμο 350 + 500 ευρώ, που δεν είμαστε σε ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ Α.Ε. δική σας ασφαλιστική εταιρεία = 850 ευρώ, στερώντας και το δίπλωμα οδήγησης για δύο μήνες, για να μην μπορούμε να εργασθούμε. Ενώ τα δικά σας μασόνια μπορούν να τρέχουν με 170 χιλ στην εθνική οδό και να τα κόβουν κλήση 40 ευρώ, μια κι έχουν το δικαίωμα του -50%, για να πληρώνουν τελικά ένα εικοσάευρω και να μην τους αφαιρούν το δίπλωμα οδήγησης και να το λένε με καμάρι που είναι μασόνια του ΚΕΡΑΤΑ και έχουν για προστάτες τους τα ΔΗΘΕΝ περιούσια τέκνα του Θεού, που σας το παίζουν παντοκράτορες αυτοί οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Ιουδαίοι, μια και διαθέτουν ξυραφένιο μυαλό, που σας εφευρίσκουν τρόπους για τους δικούς σας, παραμυθιάζοντάς μας ότι δήθεν τάχα μου ήταν κομμένη η ντίζα του κοντέρ και δεν ήξερε το μασόνι με τι ταχύτητα έτρεχε! κι έτσι αναμάρτητα τα μαφιοζόπαιδα τα δικά σας, που το ΚΙΝΗΜΑ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ τις ονομάζει αυτές τις δικαιολογίες ιουδαϊκά μαϊμουτζιλίκια.
Οπότε και οι δικοί μου ορθά  σας δώσανε στις 24-6-2010 με την ανατίναξη, μια προκαταβολή στο απόρθητο φρούριο της εβραϊκής μαφίας στην οδό Κατεχάκη, κλαδεύοντας έναν δικό σας, και άμα έχει κώλο τώρα το κωλομάσονό τους, ο Μιχαλάκης Χρυσοχοΐδης, που είναι και ο πολιτικός προϊστάμενός σας, ας μην έρθει στις 6-10-2010 στην δικαστική αίθουσα των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, μια και πήραμε δικάσιμο, στήνοντας τους τρεις δικούς σας ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ, διοικητή, αρχιφύλακα και αστυνομικό όργανο, για ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, εξαντλώντας κάθε όριο ανοχής, για το κατάντημα που έχετε φέρει την χώρα μας, και τον Ελληνικό λαό, καταδυναστεύοντας τον, στο όνομα του ελεεινού ιουδαϊκού σας Ισραήλ. Και με χωρίς μυαλό κι ΕΣΕΙΣ στείλατε και άλλα δύο περιπολικά για ενίσχυση, προκειμένου να με τιθασεύσετε.
Έτσι κι εμείς στις 22-9-2010, ζητάμε τώρα να πάνε οι πρώτοι δικαστικοί λειτουργοί μετατασσόμενοι στα απορριμματοφόρα των δήμων, γι’ αυτό κι έλαβαν μια προκαταβολή στις 14-5-2010 ανατινάζοντας τρεις κολώνες στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, για να τους θυμίζουμε τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα, καθώς και τους τρεις δικούς σας τους προορίζουμε, δρομολογώντας τους για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ, και άμα έχουν κώλο τα τσογλάνια τα εβραιόσκυλα, ας βάλουν μέσα στα έδρανα την όποια μασόνα σαλταρισμένη βλαχούλα δικαστίνα και εισαγγελίνα να επιχειρηματολογήσουν και να τους απαλλάξουν, για να γίνει εκεί μέσα στην αίθουσα στις 6/10/2010 της πραγματικής ΙΟΥΔΑΙΑΣ το ΚΑΓΚΕΛΟ! μια και  ζητάμε και τηλεοπτικές κάμερες για να παρακολουθεί και η νοήμονα κοινωνία την πρέπουσα δικαιοσύνη του παιχνιδιάρη! του ΔΙΚΑΙΟΥ!! και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!
                                                  Για το ΤΙΜ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ
                                                            το ανθρωπάκι του ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ
                                                                      ο κατά κόσμον ΧΑΤΖΗΣ
                                                                      Αferim! Masiala!!! Gege;


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου