Recent Posts

27 Ιανουαρίου 2014

ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ' ΗΜΩΝ!




Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Ε Σ
ΚΑΤΑ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ



ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ' ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘ' ΗΜΩΝ 
ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΗΣ


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ

ΑΓΙΟΤΟΠΟΣ ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ –  ΕΛΛΑΣ

               neataxi555.blogspot.gr

ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 27-1-2014
Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α
           ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ
Τον π ρ ό ε δ ρ ο      των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                  fax: 210 7232342
Την Β ο υ λ ή            των ΓΚΡΕΚΥΛΩΝ                                  infopar@parliament.gr
Τον Άρειο Πάγο        του ΓΚΡΕΚΥΛΙΣΤΑΝ                             fax: 210 6433799
Το Πρωτοδ. Θεσ/νίκης του ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ                            protodikeio-thes@otenet.gr
Την Γ.Α.Δ. Αθηνών         του ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
Την πρεσβεία των Η.Π.Α                                                       AthensAmEmb@state.gov
Την πρεσβεία της ΡΩΣΣΙΑΣ                                                  embraf@otenet.gr
Την πρεσβεία της ΑΓΓΛΙΑΣ                                                   information.athens@fco.gov.uk
Την πρεσβεία της ΚΙΝΑΣ                                                      fax: 2106741575
Την πρεσβεία της ΤΟΥΡΚΙΑΣ                                               embassy.athens@mfa.gov.tr
Την πρεσβεία της ΑΙΓΥΠΤΟΥ                                                emthens@hol.gr
Την πρεσβεία της ΣΥΡΙΑΣ                                                    alayoubi@compulink.gr
Την πρεσβεία της ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ                    falastin@hellasnet.gr

 
Το νομικό τιμ της Παγκόσμιας Ένωσης Νοημόνων Εθνών ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ επίσημα πλέον την ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ, την ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ, και την ΒΑΡΒΑΡΗ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ της ΣΙΩΝ α.ε. με το ληγμένο από 21-12-2012 666 τους, που είναι και ο αριθμός του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, αποτελούμενη από τα 77 Κ.Ι.Σ. των φεουδαρχικών της Μπανανιών, στρατολογώντας αφελείς ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΕΣ πολίτες στις μασονικές τους στοές, κι επιλέγοντας τους πλέον ανεγκέφαλους στις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις τους, ονομάζοντάς τους στην Αραμαϊκή διάλεκτο ΓΚΟΪΜ, δηλαδή ανθρώπους κτήνη, προκειμένου να αποδείξουν στον παντοδύναμο ΘΕΟ του σύμπαντος, πως τις αθλιότητες κατά των νοημόνων εθνών τις κάνουν οι άνθρωποι ΚΤΗΝΗ, και πως καιρός είναι να αυτοχρισθούν παντοκράτορες, προκειμένου να σώσουν την υπόλοιπη ανθρωπότητα από τα ιουδαϊκά μιάσματα του κερατά, μέσα στο ιουδαϊκό τους ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ! κι επειδή ο ΘΕΟΣ του σύμπαντος ΔΕΝ είναι αχμάκης (αγαθός) φρόντισε να φτιάξει εκτός από το σύμπαν, τους καρχαρίες της ανοικτής θάλασσας προκειμένου να φάνε την SAVURA αυτής της άθλιας κοινωνίας. Τα πιράνχας του Αμαζονίου ποταμού, προκειμένου να ξεκοκαλίσουν τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ συνεργάτες της εβραϊκής μασονικής μαφίας, που είναι τα διευθυντικά στελέχη των δημοσίων και ιδιωτικών επιχειρήσεων τους για να τοποθετηθούν οι σκελετοί τους στους χώρους όπου έδρασαν. Και για τον εκλεκτό και περιούσιο λαό του, που έκανε το ΛΑΘΟΣ και ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΕ την πατρότητά του, για ανταμοιβή τα 77 υποθαλάσσια τριγωνικά πάρκα που τους περιμένουν για ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ, στις πρωτεύουσες των φεουδαρχικών τους Μπανανιών! Με μπάστακά τους από επάνω τον οριχάλκινο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ.
Απόδειξη το πόσο ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ είναι αυτός ο λαός, που διαβάζει η ηγεσία του πολύ ΤΑΛΜΟΥΔ, έφτασε η μωρία και η μπουνταλοσύνη του να επικηρύξει τον ίδιο του τον εαυτό με 4 εκατομμύρια ευρώ, προκαλώντας τα μασόνια του εάν έχουν το σθένος να τους καταγγείλουν στις νοήμονες κοινωνίες μέσω των βοϊδοκάναλων τους, καθώς και στον έντυπο χειραγωγούμενο τύπο τους, πως η πραγματική 17 ΝΟΕΜΒΡΗ είναι η εγκληματική τους Μοσσάντ, με τις θυγατρικές μυστικές τους υπηρεσίες, κι όχι τα επικηρυγμένα θύματά τους τύπου Ξηρού, Κουφοντίνα, και Γιωτόπουλου, που τα φροντίζουν να περνάνε καλά (ζάχαρη) στις φυλακές, δίνοντάς τους άδειες από το υποτακτικό ιουδαϊκό τους προσωπικό που είναι του κλότσου και του μπάτσου, και αποτελούν τους ΔΗΘΕΝ κρατικούς λειτουργούς, κι εκφραστάς του Νόμου.
Η Παγκόσμια Ένωση Νοημόνων Εθνών, εξουσιοδότησε το νομικό τιμ του κινήματος νοημόνων εθνών όπως αναλάβει την υπόθεση να την βγάλει εις πέρας, με βάση τους νόμους που έχει γράψει ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ στις 8/6/570 μ.Χ. μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ διά χειρός Μωάμεθ. Για δε την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του νέου Ελληνικού γένους μετά από 555 χρόνια που έγινε στις 26/4/2008 μ.Χ., και ΔΕΝ το αντιλήφθηκε ο κοσμάκης, μια και για 15 ημέρες όλες οι μπάρες των διοδίων της χώρας ήταν ανοικτές, για να θυμίζει την δήμευση όλων των περιουσιών (κινητής και ακίνητης) της ΣΙΩΝ α.ε. με το ληγμένο 666 τους, που η ημερομηνία 21-12-2012 μ.Χ. σηματοδοτεί την ΛΗΞΗ της ΑΦΡΟΝΟΥ, της ΑΠΛΗΣΤΟΥ, και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ παλιάς τάξης πραγμάτων, και την καθιέρωση από 22-12-2012 της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με την νέα γραμμογράφηση του 555 που την μοστράριζε σε όραμα το 1453 μ.Χ. στον Μωάμεθ Β’ τον πορθητή της Κωνσταντινούπολης, μετονομάζοντας την πόλη αυτή επισήμως πλέον σε ISTANBUL!!!
Και με βάση το θαύμα που έγινε στις 15/8/2013 μ.Χ. στον ναό της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΟΣΜΟΣΩΤΗΡΑΣ, που ΣΩΖΕΙ τελικά αυτή η ΠΑΝΑΓΙΑ όλην την ανθρωπότητα από την σιωνιστική και αδηφάγα μασονική ΠΑΝΟΥΚΛΑ. Αλλά και την διαπίστωση του θαύματος, που έγινε την επόμενη ημέρα στα δικαστήρια της Θεσσαλοίκης, μια και οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ υπάλληλοι ήταν φευγάτοι, αρνούμενοι να δούνε το ΘΑΥΜΑ, αφήνοντας μια διμοιρία ΜΑΤ! Και σε συνδυασμό με την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ διακυβέρνησης των Νοημόνων Εθνών, που την έγραψε και αυτήν ο ΘΕΟΣ στις 14/11/2013 μ.Χ. διά χειρός Χατζή, που είναι και το ανθρωπάκι του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!! ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να εφαρμοσθεί κατά γράμμα ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ, αρχίζοντας από τα ΕΠΙΟΡΚΑ διευθυντικά στελέχη του ιουδαϊκού ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ και καταλήγοντας στις 77 ηγεσίες των φεουδαρχικών σιωνιστικών Μπανανιών!
Σημειώνουμε η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ είναι αυτεπάγγελτος και κυκλοφορεί μέσω διαδικτύου, λαβώντες γνώση και οι ΕΠΙΟΡΚΟΙ κρατικοί λειτουργοί, που επιθυμούν να γίνουν οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ του ιουδαϊκού KERATISTAN!!!
                   από το νομικό τιμ του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου