Recent Posts

27 Ιανουαρίου 2014

Μηνυση κατά του Κ.Ι.Σ. στις 29/3/2007



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ,Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

ΣΤΙΣ 29/3/2007 ΞΑΝΑΚΑΤΕΤΕΘΗ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΠΟ 29/12/2006 ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥΣ  

Θαυμάστε θάρρος πολίτου, που κατευθύνει την σκέψη του ο παιχνιδιάρης και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ, βάζοντάς τον να απευθύνεται προς τον εισαγγελέα ΕΦΕΤΩΝ Θεσ/νίκης, διατυπώνοντας το κείμενο όπως ακριβώς το είχε γράψει στις 29/3/2007. Περάσανε τρεις μήνες από τις 29-12-2006 που κατέθεσα την μήνυσή μου για λογαριασμό των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΟΥ, κατά του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ και των μασόνων συνεργατών τους. Φαίνεται ότι τους δικούς σας τους είπαν ότι η αλητεία πάει στον παράδεισο και προφανώς το πιστέψανε, και πιάσανε όπως λένε αβέρτα κουβέρτα με το άρθρο 47 παρ. 1 του Κ.Π.Δ. να μην κατανοούν τις μηνύσεις μου, μια και θέλουν να παίρνουν τα εύσημα από την εβραϊκή μαφία, που καταδυναστεύει τους πολίτας της χώρας μου, αδειάζοντας όλα τα ταμεία με προκλητικό τρόπο με τα μασόνια που διαθέτει σε όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Μετά από τον εισαγγελέα Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, που δεν κατανόησε την μήνυση που υπέβαλλα στις 5-1-2006 κατά του ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, τώρα και η εισαγγελεύς Πρωτοδικών Έδεσσας, που επιμελώς παρέλειψε να μας χαρίσει το ονοματεπωνυματάκι της, γιατί έγραφα στις 29-12-2006 ότι εάν δεν την κατανοήσετε την μήνυσή μου, τότε μοιραία θα θέσετε τον εαυτό σας ΕΠΙΟΡΚΟ και είναι προγραμματισμένο να πάτε για κατάχρηση εξουσίας, μέχρι να φτάσουμε στον τελευταίο εισαγγελέα εάν υπάρχει, και εάν δεν υπάρχει τότε λαϊκό δικαστήριο, με συνοπτικές διαδικασίες για φουντάρισμα μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο όλα τα μασόνια, μαζί με την εβραϊκή αλητεία που έχει ρημάξει τα πάντα σ’ ολόκληρο τον πλανήτη.
Για να μην σας φέρουμε σε δύσκολη θέση, μια και φοβάστε ότι θα σας καθαρίσει εσάς και την οικογένειά σας η εβραϊκή μαφία (Moσσάντ), και για να μην σας βάζουμε σε κόπο με ανακριτάς που θα στοιχειοθετήσουνε ατράνταχτο κατηγορητήριο, με τα δύο βιβλία μου που είναι γεμάτα με επιστολές προς μαφιόζους Ιουδαίους, αλλά και στα μασόνια τους, ζητάμε δίκη, που ό,τι προκύψει από την ακροαματική διαδικασία με Ιουδαίους δικαστάς, με Ιουδαίο εισαγγελέα, με ιουδαϊκό μασονικό ακροατήριο, και με νομικό μου σύμβουλο που θα ορίσει η ιουδαϊκή μαφία. Τι φοβούνται τόσο πολύ οι Ιουδαίοι που σας υπαγορεύουν συνέχεια τις απόψεις τους.
Σημειώνουμε ότι στις 29-5-2008 πρέπει να κάνουμε λειτουργία, μέσα στην Αγιά Σοφιά της Πόλης, μετά από 555 χρόνια. Συνεπώς τα περιθώρια του 666 και του Ιουδαϊκού τους Ισραήλ βαδίζουν με γεωμετρική πρόοδο προς το τέλος τους.
Σας επισυνάπτω και την έκδοση των επιστολών από 1-1-2007 έως και σήμερα, για να έχετε μια ολοκληρωμένη άποψη, και ζητούμε με την μήνυσή μου, που τονίζω είναι εξ ονόματος των ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΜΟΥ, να βρίσκονται στα εδώλια των κατηγορουμένων με την ιουδαϊκή αλητεία, τον πρόεδρο του Κεντρικού Ισραηλινού Συμβουλίου Νταβίντ ή Δαβίδ Σαλτιέλ και ο εισαγγελέας και η δικαστίνα στις 11-12-2006, που δίκαζαν 515 υποθέσεις στον Άγιο Αθανάσιο Θεσ/νίκης με συνοπτικές διαδικασίες για λογαριασμό της εβραϊκής μαφίας. Τον εισαγγελέα Χαράλαμπο Παπαγεωργίου, που του έδωσε  προαγωγή η μαφία, καθώς και η εισαγγελεύς Πρωτοδικών Έδεσσας, που φρόντισε να μη θέσει το ονοματεπωνυματάκι της κάτω από την μονογραφή που έβαλε ο οποιοσδήποτε Εβραίος μαφιόζος!
Από τότε ακόμη περιμένει την απάντηση από την ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ δικαστική εξουσία του GREKYLISTAN το ανθρωπάκι του παιχνιδιάρη και ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!!!
                                                                       Aferim! Masiala!!! Gege;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου