Recent Posts

13 Ιανουαρίου 2014

ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΗΝΥΤΗ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝ. ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΜΠΑΣ



Από τα ΕYTΡΑΠΕΛΑ του NAΣΤΡΑΔΙΝ Ντολμέ, Μπουνταλά Γιαχουντή Εφέντη!

28-5-2012 ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΜΠΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΗΝΥΤΗ

Όταν ο Θεός είναι στα χάι του, και θέλει να ξεβρακώσει τα περιούσια τέκνα του, που κονομάνε τρισεκατομμύρια κατοστάευρα μέσω διαδικτύου, προβάλλοντας με τους ξεβράκωτους καλλιτέχνες ΗΟΤ (καυτά) βιντεάκια, που είναι μόνον για ενήλικες, συλλέγοντας οι ΔΗΘΕΝ ευσεβέστατοι Σιωνιστές τα τρισεκατομμύρια παράδες κάθε χρόνο, με την βοήθεια των μαφιόζικων αστυνομικών αρχών, και μάλιστα μαύρα, αφορολόγητα και προπαντός παίζοντας τον προστάτη της χρηστής κοινωνίας, ενοχοποιώντας τους περιέργους ότι παρακολούθησαν σκηνές ακολασίας, από αυτές που αναγκάζουν τα μασόνια τους να φυστικώνονται όχι μόνον μέσα στις μασονικές τους στοές αλλά και στα πλατώ των χολιγουντιανών τους παραγωγών. Και αφού όλα τα κράτη είναι υποταγμένα στις 77 τριγωνικές φεουδαρχικές τους Μπανανίες, και μια και ο μπαμπάς τους ο Θεός κοιμάται όρθιος, όπως το πιστεύουν με βάση το Ταλμούδ αυτοί οι πανέξυπνοι κοπρίτες του Ιουδαίου κερατά, φέρνοντας σε αμηχανία κι εμπλέκοντας το μοστράρισμα του σήματος των έντιμων αστυνομικών τους αρχών, στην κάθε υποτιθέμενη χώρα του αχανούς ΚΕΡΑΤΙΣΤΑΝ τους, ΤΟΤΕ τους βγαίνει στο ξαφνικό ο μπαμπάς τους ο Θεός με ΚΟΚΚΙΝΟ που λένε, να περπατά από αριστερά στην οθόνη του υπολογιστή ένα περίεργο www, κάθε φορά που επιχειρούσε το ανθρωπάκι του Θεού να μπει στον υπολογιστή του. Το έκανε μια, το έκανε δυο, το έκανε τρεις, κάπου στην Πέμπτη φορά εδέησε να το πατήσει, σημαδεύοντας και την ημερομηνία που ήταν 28/5/2012, και ώώώ του θαύματος, μπαίνει στον ιουδαϊκό παράδεισο, που κονομάνε μ’ αυτόν τον τρόπο οι Ιουδαίοι της Παναγιάς τα μάτια, αποκαλώντας τα υποψήφια θύματά τους ματάκηδες παιδεραστές, μια και παρακολουθούν σκηνές απείρου κάλλους, βαφτίζοντας τις μαριές (προβατίνες) τους με τα κοτσιδάκια, ΗΟΤ πιτσιρικάκια. Και νάσου και από πίσω το σήμα της παρακολουθούσης αστυνομικής αρχής, να καλύπτει την οθόνη του υπολογιστή, απαιτώντας για το αμάρτημα που διέπραξες, δυο καρτούλες των 50 ευρώ από ένα περίπτερο, από ένα βενζινάδικο, ή από ένα ψιλικατζίδικο, για να σου ξεμπλοκάρουν τον υπολογιστή σου, αφού αναγράψεις με το πληκτρολόγιο τους αριθμούς των δύο καρτών. Μυαλό Ιουδαίων που λένε, ΞΥΡΑΦΙ! Κι αντί καρτών, καλεί το ανθρωπάκι την άμεσο δράση για να έρθει να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι το σήμα της υποτιθέμενης Ελληνικής αστυνομίας, παράλληλα δίνει δίωρη προθεσμία με e-mail στους παρακολουθούντες ρουφιάνους του F/B  να του ξεμπλοκάρουν τον υπολογιστή, μα όπως λένε φωνή βοώντος εν τη ερήμω.
Έτσι λοιπόν παίρνει υπό μάλης τα εκρηκτικά, που είναι τα έντυπα του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ και πιάνει τους δρόμους για διανομή. Κάπου το απόγευμα, στον άλλοτε εβραιομαχαλά των Ιουδαίων της Θεσσαλονίκης, πετυχαίνει σ’ ένα σουβλατζίδικο στην οδό Μακεδονίας, έναν χαρούμενο Εβραίο, που ζούσε και αυτός στον ιουδαϊκό του κόσμο, ρωτώντας ο Εβραίος «για κάνε μου ανάλυση του σήματος, τι θα πει κίνημα νοημόνων εθνών»; Και το ανθρωπάκι του απαντά χωρίς χρονοτριβή «αυτοί που έχουν μυαλό στο κεφάλι τους και όχι ΣΚΑΤΑ!»
Προσβλήθηκε ο Εβραίος, και καλεί την άμεσο δράση για να υποβάλλει μήνυση, μια και είχε μια φωτό στο έντυπο, που τα πιθήκια γιούχαραν από την γαλαρία της υποτιθέμενης Ελληνικής Βουλής τους 300 εθνοπατέρες του ιουδαϊκού GREKYLISTAN!  Το ανθρωπάκι μες στην χαρά σου λέει περιπολικό από το πρωί το ψάχνουμε για την διαπίστωση του προβλήματος που μας προέκυψε στον Η/Υ, ΝΑ λοιπόν η ευκαιρία για να τους κουβαλήσουμε για να συντάξουν την σχετική έκθεση το τι είδαν! Κάπου μετά από μιάμιση ώρα το περιπολικό ήρθε, μπαίνουν μέσα σ’ αυτό αφού τόνισε ο επικεφαλής στον Εβραίο ότι η μήνυση θα κοστίσει 150 ευρώ, τα οποία και πρέπει να πληρώσει, χιζούρκος (έτοιμος) ο Εβραίος τους απαντά «πληρώνω!»
Πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα της Τούμπας Θεσσαλονίκης, και τα αστυνομικά όργανα λένε στο ανθρωπάκι του Θεού, «εσύ έξω στον διάδρομο θα περιμένεις, πρώτα ο Εβραίος που θέλει να σου κάνει μήνυση». Κλείνοντας την πόρτα του λένε. «Ρε συ, αυτός που είναι απέξω, είναι ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ, θέλεις μέχρι τα μεσάνυχτα να είσαι πεθαμένος, και αύριο να σε πάνε στα μνήματα; Όπως πήγαν οι δύο προηγούμενοι πρόεδροι του Κ.Ι.Σ. και πολλοί άλλοι;»
Ο Εβραίος τα έπαιξε στην κυριολεξία, ανοίγει την πόρτα και σαν το γατί που βαδίζει αθόρυβα επιχειρεί να φύγει, τον σκαλώνει το ανθρωπάκι του Θεού και του λέει «Έλα εδώ ρέέ, που πας;» και απαντά ο πανέξυπνος Εβραίος «το καλοσκέφθηκα, δεν θέλω να σου κάνω μήνυση», φυγαδεύοντάς τον και τα αστυνομικά όργανα! Τότε μπαίνει στο γραφείο συμβάντων το ανθρωπάκι του Θεού, και οργισμένο αρχίζει να βαρά με δύναμη το χέρι του επάνω στο γραφείο της ζαβλακωμένης αστυνομικής υπαλλήλου, λέγοντας «Εσείς ΔΕΝ είστε Ελληνική αστυνομία! Είστε ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ!!!» και όρθιοι παρακολουθούσαν οι γύρω αστυνομικοί αμήχανοι, αφού τα είχαν παίξει στην κυριολεξία, μια και τα όργανα του περιπολικού την είχαν κοπανήσει κι αυτά από εκεί, μέχρι που ήρθε κάποιος με κάποιο δερμάτινο από άλλο γραφείο, συστήνοντάς του να πάρει την ταυτότητά του και να αποχωρήσει από εκεί, καθώς το αστυνομικό τμήμα δεν διέθετε όργανα για την διαπίστωση του προβλήματος που προέκυψε στον Η/Υ του. Οπότε την επόμενη μέρα το σήμα της αστυνομίας αποσύρθηκε από την οθόνη του Η/Υ με εντολή της ιουδαϊκής ΜΑΦΙΑΣ!!!
                                Aferim! Masiala!!! Gege;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου