Recent Posts

21 Δεκεμβρίου 2016

Kάλεσμα ALLAHU AKBAR της ΣΙΩΝ α.ε. στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ


ME TΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ


ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΕΩΣ 24/12/2016
ΜΕ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ Κ.Ι.Σ. ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.

Θεσσαλονίκη 21/12/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ                   FAX 2310 540769

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ και της υποτιθέμενης Αγίας σας ΣΙΩΝ α.ε., που δεν σας αρκεί μόνον ο τιμητικός τίτλος του ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥ που σας έχουν προσάψει όόόλοι οι ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ του μπαμπά σας του Θεού ! Καθώς τον αποκαλούν καθημερινά ALLAHU AKBAR (o Θεός είναι μεγάλος), ΚΑΛΕΙΣΤΕ σήμερα επί τη συμπληρώσει τεσσάρων χρόνων από την ΛΗΞΗ 21/12/2012 της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ, όπως προσέλθετε μετά του ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ Νταβίντ Σαλτιέλ της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ και της (Κ.Ι.Σ.) Κοινοβουστασιακής Ισραηλινής Σταβλαρχίας, να καταθέσετε επισήμως στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ για τον όόόλον πλούτο που κατέχετε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ και για τον υπέρμετρο ζήλο του πράκτορά σας της Μοσσάντ με τα εικονικά στοιχεία ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΣ Υπαρχιφύλακας Αστυνομικός υπάλληλος της Υ.ΜΕ.Τ., που στις 20/12/2016 στις 10.45 π.μ. ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ από την αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, ξαπλώνοντας τον κάτω στον διάδρομο κι απέναντι από την αίθουσα του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ, τον  εκπρόσωπο της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, που καλούσε τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΑΣ που τις είχατε επάνω στα δικαστικά έδρανα, όπως προσέλθουν αυτές στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ και για λογαριασμό σας να απαντήσουν, γιατί τις βάζετε να ΜΗΝ ΔΙΚΑΣΟΥΝ την υπόθεση των τεσσάρων ΕΠΙΟΡΚΩΝ αστυνομικών υπαλλήλων σας, που στις 21/1/2016 ΚΛΗΘΗΚΑΝ από τον νομικό μας εκπρόσωπο όπως προσέλθουν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ, προκειμένου να αποδείξουν αυτοί ότι είναι ΕΛΛΗΝΕΣ αστυνομικοί κι όχι υπάλληλοι του προτεκτοράτου σας του GREKYLISTAN, που το έχετε χρεοκοπήσει με το Δ.Ν.Τ. κόβοντας και πρόστιμο 500 ευρώ για το όχημα ΝΖΜ2082, που με την πινακίδα ο μπαμπάς σας Θεός θυμίζει τους Νεομάρτυρες Ζώα Μασόνους των 12 φυλών του  Ισραήλ και χρεώνοντάς το στην ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ υπηρεσία σας την Δ’ Δ.Ο.Υ. Θεσ/νίκης που στέλνει ακόμη σημειώματα μέσω του υπουργείου ΔΗΘΕΝ Οικονομικών, για το ΑΝΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΕΝ όχημα ΚΑ 9110 στις 3/4/2008 = 17 που αυτή την πινακίδα σας την επέλεξε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός, για να θυμίζει στην ΝΟΗΜΟΝΑ ανθρωπότητα τους ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ.
-2-
Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε παντοκράτορές μας του ΚΩΛΟΥ και του W.C. !!! θέλει τώρα ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ΟΟΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ που έχουν συλλέξει τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ ΣΑΣ, καθώς σιβυλλικά τα αποκαλείτε  GOIM !!! με τον χαρακτηρισμό που τα πάει γάντι ! για την ανακατανομή του πλούτου στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ, και για την ανέγερση του ναού της ΑΛΚΑΪΝΤΑΣ στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, που του την αρνηθήκατε το 2004 και διαπιστώσατε την επομένη των Χριστουγέννων το τι εισπράξατε από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! για τους ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ δημοσίους υπαλλήλους σας που χρεοκόπησαν όλες τις οικονομίες του πλανήτη γη ! να οδεύσουν αυτοί για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! Όπως ακριβώς ο πράκτοράς σας της Μοσσάντ ! που υποδυόταν τον Έλληνα αστυνομικό στην αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης στις 20/12/2016 ! Να σταλεί για επεξεργασία στον Αμαζόνιο ποταμό από τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ ! και να μοστράρει μέσα σε βιτρίνα ο σκελετός του στην είσοδο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ! για να προβληματίζει τους τυχόν επίδοξους μιμητές αστυνομικούς υπαλλήλους που θα θελήσουν να τον μιμηθούν με την ανάρμοστη συμπεριφορά του και με τον υπέρμετρο ΖΗΛΟ που επέδειξε προκειμένου να προστατεύσει το ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ καθεστώς, που έχετε επιβάλλει σε όόόλα τα υποτιθέμενα κράτη του ιουδαϊκού σας KERATISTAN.
Σπεύσατε λοιπόν στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ με τις ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ που εκκρεμούν εις βάρος σας, διότι οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μετά του ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ του 666 σας ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ σας την έχουν στημένη ! και σας περιμένουν ! για ένα χολιγουντιανό συγύρισμα ανάλογο των προσδοκιών σας ! Γι’ αυτό ορίζουμε ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ τον δικηγόρο Κώστα Λογοθέτη από το 4Ε τηλεοπτικό σας κανάλι ως μεσολαβητή δικηγόρο, για την παράδοση ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ του πλούτου που κατέχετε μέσω της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. και του ΖΩΙΚΟΥ ΣΑΣ βασιλείου, κτησιχρησίας της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ μασονίας, καθώς αποτελούν όόόλοι τους, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ και ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΙ, τα μη νοήμονα ζώα σας ! που όσα από αυτά αποδειχθούν ότι ΔΕΝ διαθέτουν μυαλό νοήμονος ανθρώπου, να χαρακτηριστούν ΣΑΒΟΥΡΑ και να οδεύσουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! Με το μόνο δικαίωμα διαπραγμάτευσης που σας απομένει και σας το δίδει τώρα ο μπαμπάς σας ο Θεός ! το τι μέλλει γενέσθαι με τον ΔΗΘΕΝ περιούσιο λαό σας ! κατά πού πρέπει να επανεγκατασταθεί ! Διότι όπως αντιλαμβάνεστε ο μπαμπάς σας ο Θεός ! ο ALLAHU AKBAR, θέλει τώρα να εγκαταστήσει επί της γης τον Γιο του Σωτήρα Χριστό Άρχοντα Κόσμου (SHACO) , που με τα αρχικά της Χ.Α.Μ.Α.Σ. σας θυμίζει την ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, δηλώνοντας το Χριστός Απελευθερωτής Μουσουλμάνων Αράβων ΣΩΤΗΡ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου