Recent Posts

15 Δεκεμβρίου 2016

Βίντεο που απαντά ο ραββινος Μορδεχάι Φριζής



MEΣΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΜΟΡΔΕΧΑΪ ΦΡΙΖΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ  ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΝΔΗΡΑ







Θεσσαλονίκη 15/12/2016 


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

 Τέκνα της ΣΙΩΝ α.ε. των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας ! Σήμερα βρήκαμε την ευκαιρία να ρωτήσουμε μέσω διαδικτύου τον ραββίνο σας τον Μορδεχάι Φριζή για το αν ο μπαμπάς σας ο θεός είναι ΑΛΗΤΗΣ σαν τα βωμολόχα ! και ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασόνια σας ! που τα βάζετε να ΦΥΣΤΙΚΩΝΟΝΤΑΙ μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών ! για να αποκτούν ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά ! Και απάντηση ΔΕΝ πήραμε καμιά από τον ραββίνο σας ! που αρέσκεται να ρίχνει ΛΑΪΚ όταν την μάνα του Χριστού την αποκαλούν γκόμενα του Ρωμαίου στρατιώτη ΠΑΝΔΗΡΑ ! Και διαβάζει από την ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ που και αυτήν ΕΣΕΙΣ την ΜΑΓΑΡΙΣΑΤΕ όπως και τους ΛΕΥΙΤΕΣ δεσποτάδες σας ! που τους κουμαντάρετε τους πάντες ! Αφού για να λάβουν το χρίσμα από εσάς πρέπει πρώτα να περάσουν από το βαρέλι της στοάς τους ! Μαθαίνοντας να ευλογούν το χριστεπώνυμο πλήρωμα της εκκλησίας με το τέταρτο προτεταμένο δάκτυλο του χεριού τους για το γνωστό ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ που λαμβάνουν !!! Σαν δεν ντρέπεστε ρέέέ ? που το παίζετε και περιούσιος λαός του μπαμπά σας του θεού ? Καθώς καλείστε πλέον και επισήμως στις 20/12/2016 να μας πείτε με την ΑΥΤΟΦΩΡΗ διαδικασία ! μέσα στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ εάν ο θεός είναι ΑΛΗΤΗΣ σαν και εσάς ! και εάν σας εξουσιοδότησε να ΦΕΣΩΝΕΤΕ τον κοσμάκη με τα ΖΩΑ που τα έχετε σε όόόλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες ! και στα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! Χρεοκοπώντας παράλληλα και οικονομίες λαών ! Όπως της υποτιθέμενης Ελλάδος !

Για την ώρα απολαύστε τον ραββίνο σας τον Μορδεχάι Φριζή ! και τους διαλόγους από κάτω των σχολιαστών ! Καθώς τώρα πρέπει να απαντήσετε εσείς το τι μέλει γενέσθε με τα ΖΩΑ μασονια σας ! κτησιχρισίας της ΣΙΩΝ α.ε. ! Και αν κάνει καλά τώρα ο μπαμπάς σας ο θεός να τα στείλει για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ μέσω ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! Διότι όπως διαπιστώνετε ΜΟΥΓΓΑΘΗΚΕ ο ραββίνος σας ! στο άκουσμα ότι ο θεός είναι ένας ! όπως ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Mordechai Frizis
54 λεπτά



ΙΗΣΟΥΣ: ΕΒΡΑΙΟΣ ή ΕΛΛΗΝΑΣ;
YOUTUBE.COM

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσειςΣχολιάστε
Κοινοποιήστε

Σχόλια

Marios Tsamandouras Υπηρχαν πολλοι "Ιησου" στην Παλαιστινη στους Ελληνορωμαικους χρονους. Ο λεγομενος ιστορικος Ιησου των χριστιανικων ευαγγελιων δεν ητο ουτε Ιουδαιος ουτε Ελλην. Απλως δεν ητο. Ουδεποτε υπηρξε.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 18 λεπτά

Mordechai Frizis Ισως και να χεις δικιο. Δεν ειναι εκει ομως το θεμα...
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 λεπτό

Marios Tsamandouras Κει το βιντεο που αναρωτιεσαι Μαρδοχ. Φριζης, εβραιος ή ελληνας. Η απάντηση ειναι : ιουδαιος θρησκευτικα εβραιος εθνικα ελλαδιτης λογω υπηκοοτητας..
Μου αρέσει! · Απάντηση · 10 λεπτά

Στέφανος Χατζής Ιωάννου γεια σου Μορδεχαϊ φριζη ! Θα ηθελα να απαντησεις εαν τα χαρουμενα & βωμολόχα μασόνια θα την βγαλουν καθαρη ? οπως και αυτοι που τους κατευθυνουν ! μεσω των μασονικων τους στοων ? Και αν πραγματι ο θεος ΔΕΝ ασχολειται με τα εγκοσμια ! αφηνοντας εσας τους Εβραιους να κανετε κουμαντο στον πλανητη γη !
Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 λεπτά

Stergios Zisidis Ωχ τιτανομαχία Μαρδοχάι Φριζη vs Χατζης
Μου αρέσει! · Απάντηση · 29 λεπτά

Tasos Ploumis Ελληνας ξεκαθαρα.
1. Γιατί έπιασε δουλειά στα τριάντα του.
2. Γιατί έμεινε στο σπίτι όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τη μαμά του.
3. Γιατί - όπως όλοι οι Έλληνες - πίστευε ότι η μάνα του ήταν παρθένα.
4. Γιατί η ίδια η μητέρα του πίστευε ότι ο γιος της ήταν θεός.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 25 λεπτά

Mordechai Frizis Χαχα
Μου αρέσει! · Απάντηση · 22 λεπτά

Στέφανος Χατζής Ιωάννου που εισαι ραββινε Μορδεχαϊ Φριζη ? καλα ειναι να διασκεδαζεις με την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των μασονειδων σας ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ! που τα βαζετε μεσα στα βαρελια των μασονικων σας στοων για το γνωστο ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ !!! Για να αποκτουν και ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλα ! Αλλα δεν μας απαντησες ακομα εαν ο μπαμπας σας ο θεος ειναι ΑΛΗΤΗΣ !!! σαν και αυτους που σας γραφουν τα χαρουμενα τους ! για να τους αποκαλειτε ΖΩΑ του ιουδαϊκου σας KERATISTAN !!! περιμενουμε την απαντηση ! Ετσι ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 13 λεπτά

Stergios Zisidis Ιωάννου ξέχασες να αναφέρεις το μέγα Σταυλάρχη
Μου αρέσει! · Απάντηση · Μόλις τώρα


Στέφανος Χατζής Ιωάννου τι να γραψω για τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ της φεουδαρχικης ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ? τον φουκαρα τον Νταβιντ Σαλτιελ ? που ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΕ και τα επαιξε στην κυριολεξια στις 26/2/2013 ? και ΚΩΛΩΣΕ στις 29/6/2015 οταν τον καλεσε ο εκπροσωπος της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ να πανε απο κοινου στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ !!! για να μας πει εαν η ΕΛΛΑς ειναι ακομα προτεκτορατο της εβραϊκης μασονικης ΜΑΦΙΑΣ ? Ειδες ρέέέ Zisidi το τι πλακες τους κανει αυτος ο μπαμπας τους ο θεος ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 9 λεπτά

Διονύσιος Ταραζής τον σταύρωσαν εβραίοι, επίσης δεν τον αποδέχονται ως μεσσία , i rest my case
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 ώρα

Mordechai Frizis Πςςςςς.....τον γέννησαν εβραιοι επισης.....χαχαχα

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Υπεκφευγεις ραββινε ΦΡΙΖΗ ? και δεν μας απαντας στο ερωτημα που σου καναμε ! γιατι ? πιστευεις ακομα πως τα 77 Κ.Ι.Σ. θα την βγαλουν ΚΑΘΑΡΗ απ τον μπαμπα σας τον θεο ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 49 λεπτά






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου