Recent Posts

2 Ιανουαρίου 2017

διάλογοι με τους συνεργάτες ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ της ΣΙΩΝ α.ε.






Θεσσαλονίκη 1/1/2017

Ο κομουνιστής, αυτός ο γίγαντας της σκέψης που συνδύαζε ποτό με διάβασμα στάθηκε πάνω από το κοριτσάκι στο πεζοδρόμιο που τον παρακάλεσε να αγοράσει σπίρτα
Το ρώτησε γιατί πουλάει σπίρτα και το κοριτσάκι του απάντησε για να μαζέψει λεφτά η οικογένεια του μπας και συνδέσουν το ρεύμα
Ο κομουνιστής, ο γίγαντας της σκέψης τότε απάντησε με θυμό στο κοριτσάκι πως "η διακοπή του ρεύματος είναι συνυφασμένη με το καπιταλιστικό σύστημα και πως το ρεύμα θα επανασυνδεθεί μετά το πέρας της παγκόσμιας σοσιαλιστικής επανάστασης"
Το κοριτσάκι τον κοίταξε με ανοικτό το στόμα και τόλμησε να τον ρωτήσει
"και ως τότε εμείς θα κρυώνουμε"
Τότε ο αριστερός γίγαντας της σκέψης σήκωσε το δάχτυλο του και το κούνησε απειλητικά μπροστά στο κοριτσάκι λέγοντας του πως "η ανάλωση στην προσπάθεια να ζεσταθείς αποτελεί ρεφορμισιτική αντεπαναστατική πρακτική αφού υποκαθιστά το πρωτεύον καθήκον σου να αγωνιστείς για την παγκόσμια σοσιαλιστική επανάσταση μέσα από τις τάξεις του κόματος του λαού"
Το κοριτσάκι του απάντησε
"άντε και γαμήσου playstationakia"
αυτός χτύπησε με την σημαία του το κοριτσάκι στο κεφάλι
και το κοριτσάκι άναψε 5 σπίρτα μαζί και τα πέταξε πάνω στα μούσια του φωστήρα που πλέον φώτιζε το κέντρο της πόλης





Sotirios Avramiotis
Sotirios Avramiotis ωραιο στορυ, δημουλιδου ειναι;


Τεπενδρής Πίπης
Τεπενδρής Πίπης αχ αυτο το πλεηστεσιονακια με πεθανε στο γελιο
Nikos Kalantzopoulos
Nikos Kalantzopoulos στηρίζουμε πυρομανές κοράσιον :P
Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 · 31 Δεκεμβρίου 2016 στις 7:20 μ.μ.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου καλως τον ΤΣΙΧΛΟΜΑΓΚΑ & ΖΑΒΑΛΗ των ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΩΝ εβραιων ! τον Κωστακη Υψηλαντη ! μην ξεχασεις αυριο 2/1/2017 να ειστε όόόλα τα ΖΩΑ της Αγιας σας ΣΙΩΝ α.ε.! στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ μαζι με τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας τον Νταβιντ Σαλτιελ ! Περιθωριο προσελευσεις εχετε 72 ωρων ! για την παραδοση των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ σας μαζι με το ΖΩΙΚΟ σας βασιλειο ! Στην απιθανη περιπτωση που ΔΕΝ προσελθετε ? σας περιμενει ΔΑΚΤΥΛΙΚΗ με αρκουδισιο ΝΥΧΙ !!! απο τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ! μετα των ΑΥΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ! Αυτων που σας ΕΞΑΥΛΩΣΑΝ το ΤΟΥΠΟΛΕΦ για να σας πουν τα καλαντα ! σε Αάάλλη ΔΙΑΣΤΑΣΗ ! Gege τσιχλομανκα του ΚΩΛΟΥ & του WC ???
Κώστας Υψηλάντης
Κώστας Υψηλάντης καλώς τον οπιομανή του γκρουπ , τι λέει μπαρμπα; ολα καλα;

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου πουσαι ρε ομορφοπαιδο Κωστακη Υψηλαντη ? μην ξεχασετε όόόλα τα ΖΩΑ της ΣΙΩΝ α.ε ! να εχετε μαζι σας και την εγκληματικη σας μοσσαντ ! θα σας χρειαστει ! για να σας κρατα τα μποσικα ! Ετσι ?
Κώστας Υψηλάντης
Κώστας Υψηλάντης φερε αποδειξεις για οσα λες ψυχοπαθη

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ Κωστακη ? ασε κατα μερος τα μουχλιαρικα που σε μαθαν τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα αφεντικα σου ! Που αν και εχεις ΚΛΟΥΒΙΟ μυαλο ! ξερεις πολυ καλα πως τα αφεντικασου τα εβραιοπουλα ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΝΤΑΙ ! ΠΑΣΣΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ! & ΦΟΥΝΤΑΡΟΝΤΑΙ μεσα στα 77 ενυδεια των φεουδαρχικων σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ! απο την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! Αντε τωρα μπρακ Λακιρντι ! και οπως ειπαμε ! Αυριο όόόλα τα ΖΩΑ με τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ ΣΑΣ !
Κώστας Υψηλάντης
Κώστας Υψηλάντης πόσο κρατά η επηρρεια; σε μιση ωρα θα σου περασει; να ξερουμες δηλαδη

Dimitri Lostromos
Dimitri Lostromos Ρε σεις, δεν αφήνετε της συνομωσίες και τα ξόρκια! Να είναι το 2017 έτος λάμψεις της λογικής και της καθαρής σκέψεις!
Κώστας Υψηλάντης βάλε μια τάξη εδώ μεσα, οταν δεν μιλας πολιτικά Λοστρόμε είσαι πραγματικά μια πηγή σοφίας και δεν τρολαρω
Κώστας Υψηλάντης
Κώστας Υψηλάντης ουκ ολίγες φορές σε θέματα συμπεριφορών έχεις βάλη τάξη εδώ μεσα
Dimitri Lostromos
Dimitri Lostromos Τι είμαι εγώ, πολιτσμανος;
Κώστας Υψηλάντης
Κώστας Υψηλάντης Dimitri Lostromos δεν εννοούσα αυτό,απλά όταν εχεςι δειξει μια σοβαρότητα -δεν μιλαω για πολιτικα που διαφωνούμε-αλλά για συμπεριφορές
Κώστας Υψηλάντης
Κώστας Υψηλάντης και επειδή δεν το λέει κανεις , αλλά και επειδή πρέπει να λέγονται κα υτά το λεω εγω
Dimitri Lostromos
Dimitri Lostromos Καλά, η κακές συμπεριφορές πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους τους σοβαρούς, δεν κατάλαβα, γιατί πρέπει να επαναφέρει την τάξη ένας η δυο;
Κώστας Υψηλάντης
Dimitri Lostromos
Dimitri Lostromos Θα εκπλαγεις με τα ποσα θα μπορουσαμε να συμφωνησουμε νομιζω.
Κώστας Υψηλάντης
Κώστας Υψηλάντης
Κώστας Υψηλάντης στα πολιτικα μποριε να βριζομαστε αλλα μερικους εδω μεσα τους ξεχωριζεις σαν ανθρωπους
Dimitri Lostromos
Dimitri Lostromos Το θέμα είναι να υπάρχει συνεννόηση χωρίς αγκυλώσεις, δύσκολο, αλλά είμαι σίγουρος ότι με τεκμήρια και λογική όλα βρίσκονται.

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου γιασου Δημητρακη Λοστρομε ! πως τα βλεπεις τα πραγματα ? θα την βγαλουν τωρα καθαρη οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι ? απ τον μπαμπα τους τον θεο ? τον ALLAHU AKBAR ? Eιδες το τι χνερι τους καναν οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ? για την μη προσελευση τους στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ ? που με την ΛΗΞΗ που τους δοθηκε εως τις 24/12/2016 ! Εισπραξαν την επομενη ενα ΟΡΝΤΕΒΡ ! πρωϊ-πρωϊ το ΕΞΑΥΛΩΘΕΝ ΤΟΥΠΟΛΕΦ ! το μεσημερι ενα κυριως πιατο 7,7 ΡΙΧΤΕΡ σεισμο στην ΧΙΛΗ !!! και για επιδορπιο εναν ΤΥΦΩΝΑ 245 χιλιομετρων στις ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ! παρτε το χαμπαρι όόόλοι σας στο προγραμμα ειναι να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΙ το συμπαν ! panimai ? aaa xaraso ! novi GODAM !!!
Dimitri Lostromos
Dimitri Lostromos Τι σχεσει εχουν οι δυναμεις της ΦΥΣΗΣ με τους "ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι ? απ τον μπαμπα τους τον θεο ? τον ALAHU AKBAR ? Eιδες το τι χνερι τους καναν οι ΑΥΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ"?
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Δημητρακη αυτος ο μπαμπας σας ο θεος ειναι να σας κανει να αντιλαβανεστε τα ΠΑΝΤΑ ! μετα απο αυτην την παραδειγματικη ιστορια ! με τους ΑΦΡΟΝΕΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ εβραιους ! που τους εχει προγραμματισει να γινουν το παραδειγμα προς αποφυγην για τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !!! υπομονη λοιπον και εχουν να φανε τα ΨΑΡΙΑ του ωκεανου μασονια ? ΟΥΚ ΟΛΙΓΑ !!!
Dimitri Lostromos
Dimitri Lostromos Ο μπαμπάς μου απεθανε το 84, δεν ξέρω ποιον άλλο έννομης, εγώ δεν αναγνωρίζω άλλο πατέρα, και άσε της εξυπνάδες!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Δημητρακη ? μην γανιαζεις ? και οπως ειπαμε στο προγραμμα ειναι να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ οι ΠΑΝΤΕΣ !!! aaa NAZDAROVI !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου