Recent Posts

14 Δεκεμβρίου 2016

Τάσος Παπαδόπουλος ! το κολαούζο της ΣΙΩΝ α.ε.




ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΚΟΛΑΟΥΖΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

 



  
 Θεσσαλονίκη 14/12/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 

Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Τέκνα της φεγγοβολούσας Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. τι βλέπουμε σήμερα ? έχουμε επέτειο 9 χρόνων από το μασονόσκυλο σας τον Τάσο Παπαδόπουλο ? που τον ΞΕΠΑΡΑΧΩΣΑΝΕ νοήμονες Κύπριοι πολίτες ! και το πετάξανε το πτώμα του να το φάνε τα σκυλιά ? Και τον ψάχνατε και εσείς οι έρμοι και παντοκράτορες Εβραίοι που κουβαλήσατε εκεί τα Αγγλάκια σας και κάνατε την Κύπρο ΑΠΟΙΚΙΑ σας! Βάζοντας τις βάσεις σας στην Δεκέλεια και από εκεί να στέλνετε τα εβραιόπουλα σας με καραβάκια στην Χάιφα ! και στα λοιπά παράλια να εποικούν όόόλα τα παράλια της ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ! Να σκαριφίζεστε μετά για διαμελισμό της Κύπρου ! Βάζοντας τον ομογάλακτο αδερφό σας τον Μακάριο ! να ζητά ανεξαρτησία ! για να μπλέξετε μετά τον Ιωαννίδη σας, που ήταν ένας αγνός και Έλληνας πατριώτης στην ΡΑΔΙΟΥΡΓΑ μηχανορραφία πολιτική σας ! Και από την άλλη μεριά να προτείνετε τον επίσης ομογάλακτο αδερφό σας τον Ετσεβίτ με τα Τουρκικά στρατά να εισβάλουν στο νησί ! εφαρμόζοντας την κλασική τακτική του διαίρει και βασίλευε ! για λογαριασμό του ιουδαϊκού σας KERATISTAN !!! Και μέσω των μηρυκαστικών ΖΩΩΝ που έχετε μέσα στον Ο.Η.Ε. να βγάζουν αποφάσεις κατά παραγγελία της εβραϊκής σας ΜΑΦΙΑΣ ! Στην δε Ρωσσία να φέρνετε το επάνω κάτω με τον επίσης ομογάλακτο αδερφό σας τον ΚΟΡΜΠΑΤΣΟΦ ! και να τον αντικαταστείτε με τον μεθύστακα σας τον ΓΕΛΤΣΙΝ ! που για κολαούζο του είχατε προτείνει να έχει τον σημερινό ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ σας τον Βλαδιμηρούτσκα ΠΟΥΤΙΝ ! που τον βάζετε τώρα να βομβαρδίζει αμάχους από την Μέση Ανατολή ! προτείνοντας και τα μαφιόζικα επιχειρηματικά Ρωσσάκια σας να μεταφέρουν όόόλον τον παράνομο πλούτο που συλλέγουν από τα ναρκωτικά σας ! τον τζόγο ! και τις λοιπές δραστηριότητες σας ! μέσω των OFFSHORE εταιρειών σας στις ΔΗΘΕΝ Κυπριακές σας τράπεζες !

-2-

 Για να τους ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΕ τα χρήματα τους με το επίσης μασόνι του ΚΕΡΑΤΑ τον Βγενόπουλο σας ! που τον βάλατε να χρεοκοπά την ΜΑRFIN αφού του είχατε φορτώσει πρωτίστως την ΕΓΝΑΤΙΑ ΒΑΝΚ που σ’ αυτήν είχατε βάλει όόόλα τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ κωλομάσονα σας να λάβουν εικονικά δάνεια για τις ΔΗΘΕΝ επιχειρήσεις τους ! και εν συνεχεία να τον βάλετε τον Βγενόπουλο σας να βάλει χέρι και στις υπόλοιπες Κυπριακές τράπεζες σας όπως την ΛΑΪΚΗ και της ΚΥΠΡΟΥ ! για να εξανεμισθούν τα χρήματα των μαφιόζων Ρώσσων καταθετών σας ! Αλλά και των ΦΟΥΚΑΡΑΔΩΝ Κυπρίων ! φέρνοντας τους σε απόγνωση ! αφού τους φορτώσατε με αριστοτεχνικό τρόπο το ΜΝΗΜΟΝΙΟ επάνω στον σβέρκο του Κυπριακού λαού !

Και σαν να μην φθάνουν όόόλα αυτά να παραπληροφορείτε εν έτει 2016 τον ΔΗΘΕΝ αδαή κοσμάκη ! που σας έχει πάρει χαμπάρι το τι ΣΚΑΤΑ μαγειρεύετε κάθε ημέρα με τα μισθοφόρικα ΖΩΑ σας που τα βάζετε να φωτογραφίζονται οι μπασκετμπολίστες με φόρμες του ιουδαϊκού σας στρατού ! και γονατισμένους τους υποτιθεμένους Σύρους μαχητές που αγωνίζονται στο πλευρό του ΑΣΑΝΤ και του ΠΟΥΤΙΝ με φόντο την γιγάντια σημαία της εβραϊκής & μαφιόζικης ΙSIS στα ερείπια της Αρχαίας Παλμύρας ! Μα τόσο Ζώα είστε ρέέέ όόόλοι οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ & ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι ? που δεν αντιλαμβάνεστε ότι σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα οι πέτρες και τα πελεκούδια ? Και αναρωτιέστε γιατί σας ΞΕΘΑΨΑΝ τον ομογάλακτο αδερφό σας τον Τάσο Παπαδόπουλο ? Αάάάιιιντε ρε ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ του πανύβλακα Εβραίου ΚΕΡΑΤΑ να δούμε εάν στις 20/12/2016 είναι αυτός ο μπαμπάς σας ο θεός με εσάς τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. ! ή με τον ΦΟΥΚΑΡΑΤΖΙΚΟ & ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ κοσμάκη ! που εξακολουθεί να πιστεύει στον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ










Giorgos Panagakis Ρε Konstantinos Boras ειδοποιήσε τον μπαιραμη ότι ο χατζηψεκασμενος τον ζητα

Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 21 ώρες



Konstantinos Boras Επειδη αυτο το τελευταιο δεν το επιασα είναι Isis πλεον ο διδάσκαλος; αν ειναι ετσι χειροτερεψε η κατασταση...

Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 21 ώρες



Johnny Hatz 7 meres! 7 πορνόγερε, αν δε γινει τίποτα γαμιέσαι

Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 21 ώρες



Στέφανος Χατζής Ιωάννου Ωωωω καλως τα ΖΑΒΑ & ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΑ βαφτιστηρια του εβραϊκου KERATISTAN !!! Δεν βαρεθηκατε ρέέέ να μας παριστανετε τα ΑΠΟΣΚΑΤΑ των ιουδαϊκων ΣΚΑΤΩΝ ??? μα τοσο πολυ εχει παρει αερα ο κωλος σας απο το πολυ ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ που σας κανουν μεσα στα βαρελια των μασονικων σας στοων ? με αποτελεσμα να μην επικοινωνει το ΚΛΟΥΒΙΟ σας κεφαλι με τον ΧΕΣΜΕΝΟ κωλο σας? ΔΕΝ διαβαζετε απο επανω που γραφει ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ για τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ & ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΩΝ εβραιων ΜΑΦΙΟΖΩΝ νονων σας? που ειναι ρέέέ κανα ΤΣΟΓΛΑΝΙ εβραιοπουλο ? που θα μας φερνατε ? απ αυτους που σας χαρτζιλικωνουν και σας εχουν κανει τους κωλους σας ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ ? να μας πει αν ο μπαμπας τους ο θεος κοιματε ακομα ορθιος ? και δεν ασχολειται με τα εγκοσμια ? Αάάάιιιντε ρεεε χαμενα ΠΑΡΤΑΛΙΑ του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ φερτε τον τον εβραιο νονο σας ! για να σας τον φτιαξω σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ τον ΚΩΛΟ ! kapito ?

Μου αρέσει! · Απάντηση · 6 ώρες · Τροποποιήθηκε






Konstantinos Boras Με αλλα λογια ο δασκαλος μας λεει "αγαπη μονο"...

Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 λεπτά











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου