Recent Posts

9 Δεκεμβρίου 2016

ΕΞΑΫΛΩΝΟΝΤΑΣ τον πλούτο της γης !


ΟΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ GOLDMAN SACHS & ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΥΡΓΑΣ ΣΙΩΝ α.ε.


Θεσσαλονίκη 9/12/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
  Αάάά ρε ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ που μου θέλετε στις 20/12/2016 να σας χρίσει παντοκράτορες ο μπαμπάς σας ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! Ρέέέ σεις ? εδώ σε δυο ιουδαϊκά γαϊδούρια που κουβαλάνε τον πλούτο σας στο εβραϊκό σας KERATISTAN !!! ΔΕΝ είστε ικανοί να μοιράσετε σανό να φάνε τα δημοσιοϋπαλληλικά ΖΩΑ σας ! που μασουλάνε παράδες κι αυτά στα Σιωνιστικά σας παχνιά ? Και θέλετε ρε ΣΚΑΤΕΑΔΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του WC !!! να σας χρίσουμε ΚΕΧΑΓΙΑΔΕΣ & ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ πάνω στον σβέρκο των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ??? Που ο θεός έφτιαξε τα νοήμονα όντα του ! να κουμαντάρουν τον πλανήτη γη ! & τα ΕΘΝΗ μέσω της ΣΟΦΙΑΣ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ !!! που τον έφτιαξε αυτός ο θεός για ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ! και όχι για ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Εβραίους αφέντες ! που οι δημοσιοϋπαλληλίσκοι ΔΟΥΛΟΙ ΣΑΣ δεν είναι ικανοί να δέσουν ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών τους ! από την πολύ ΖΩΩΔΗ κατάσταση που τους έχετε φέρει ! Και απόδειξη ? Δώσατε εντολή και ΔΗΜΕΥΣΑΝΕ στις 3/4/2008 = 17 !!! το ΚΑ9110 = 11 !!! μέσω του ΞΕΚΩΛΙΑΡΗ πρώην Δημάρχου Θεσσαλονικέων τον ΖΑΒΑΛΗ σας Βασιλάκη Παπαγεωργόπουλο ! που με το ΤΑΝΓΚΑ τον αποκαλούν μέσα στην στοά του τα ομογάλακτα μασόνια σας ! η ΦΛΟΓΕΡΗ γιατρός ! και παρ’ όόόλα αυτά στα δικαστήρια σας η ομογάλακτη αδερφή σας η Θοδωρίτσα Τσαμαδιά όταν την ρωτήσαμε εάν η μασονία είναι καλή οργάνωση ? μας απάντησε ευθαρσώς ! «Απ’ ότι ξέρω δεν είναι καλή οργάνωση». Αλλά της αρέσει να είναι μέλος της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ ! και να μας απαντά ΞΕΡΩ ! ΞΕΡΩ ! ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΥΝΤΑΡΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ !!! Αλλά και στην ΔΗΘΕΝ & ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ Δημαρχία σας ! που έχετε εκεί μέσα τώρα την Γιαννούλα Μπουτάρενα σας ? ΔΕΝ λάβαμε καμία απάντηση ! ΜΟΥΓΚΑΑΑ !!! όπως και από την Δέλτα Δ.Ο.Υ. της φουκαριάρας προϊσταμένης σας της Γεωργίτσας Βαμβατήρα ! ΜΟΥΓΚΑΑΑ και αυτή ! Αλλά και το ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ υπουργείο οικονομικών του GREKYLISTAN σας ! εξακολουθώντας κι αυτοί να ζητούν τέλη κυκλοφορίας για τα έτη 2014 & 2015 και πρόσφατα να στέλνουν και ραβασάκι 135 ευρώ για το όχημα που σας θυμίζει με τα αρχικά γράμματα του αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας θεός ! τους ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ (ΚΑ9110).
-2-
Μα τόσο ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ είστε ρέέέ ΖΩΑ των ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΩΝ σας προγόνων ??? που σας γράψαν και τα ΚΩΛΟΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ της ΣΙΩΝ α.ε.! Και σας έμαθαν πως να χρεοκοπάτε οικονομίες λαών ! και πως να ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΕ τα χρήματα των ομογάλακτων μασόνων αδερφών σας ! χρεοκοπώντας τις τράπεζες σας που είναι όπως λέτε κληρονομιά απ’ τον μπαμπά σας τον παιχνιδιάρη θεό ! Και μια και ανακαλύψατε πως υπάρχουν ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ! που απορροφούν τ’ αστέρια ! Σοφιστήκατε και εσείς που είστε και τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! να βάζετε τα υποτακτικά ΖΩΑ σας ! σαν τον ΖΑΝ ΚΛΩΝΤ ΤΡΙΣΕ ! τον ΜΑΡΙΟ ΝΤΡΑΓΚΙ ! τον ΜΑΡΙΟ ΜΟΝΤΙ ! τον ΒΟΛΦΓΚΑΝΓΚ ΣΟΪΜΠΛΕ ! την ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ! και τα λοιπά κοινώς GOLDEN GOΙΜ"S της GOLDMAN SACHS ! να δημιουργούν ΦΟΥΣΚΕΣ μετοχές ! που στην συνέχεια εσείς τις ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΕ με ένα 22 χρονών ΤΣΟΓΛΑΝΙ μασόνι σας ! που το κατευθύνετε παρασκηνιακά ! κάνοντας και ΣΙΚΕ δικαστήρια με όόόλα τα ΖΩΑ τα μασόνια σας να παίζουν το κλασικό εδώ παπάς ! εκεί ! παπάς ! που είναι ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ραββίνος ο παπάς ? Και σαν να μην φτάνει που τους φάγατε τα χρήματα τους ! να τους βρίζετε και από πάνω τους ομογάλακτους επενδυτές σας ! που παίξανε ! τζογάρανε ! και ΧΑΣΑΝΕ ! Όπως είναι προγραμματισμένο να χάσετε και εσείς στις 20/12/2016 όόόλον τον πλούτο που συλλέξανε υπό τους πόδας σας τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ! όπως ακριβώς η ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ εισαγγελίνα σας η ΙΣΜΗΝΗ ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ για την μαφιόζικη Ασφαλιστική Ανώνυμη Εταιρεία που είναι και αυτή η θυγατρική της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε. που στις 22/3/2016 της έλεγε ο εκπρόσωπος μας ότι έτσι και επιδικάσεις ΠΡΟΣΤΙΜΟ για λογαριασμό της εβραϊκής σας ΜΑΦΙΑΣ ! για το ΝΖΜ 2082 που είναι ασφαλισμένο σε δική μας ασφαλιστική εταιρεία της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ έναντι ποσού 30.000 ευρώ ετησίως ! προκειμένου να έχει μικτή ασφάλεια ! που να μην μπορεί να τον δολοφονήσει ούούούτε ακόμα και η εγκληματική σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!! θα γίνει της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ !!! Γι’ αυτό και ακολούθησε αμέσως εκείνη την στιγμή ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ! Χολιγουντιανού επιπέδου !!! Και πριν βγει από την αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ο εκπρόσωπος μας ! ανέλαβαν δράση ΑΥΤΟΜΑΤΑ οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ! με τριπλή εορταστική εκδήλωση ! στο Αεροδρόμιο ! και στο μετρό των ΒΡΥΞΕΛΩΝ !!! Προκειμένου να σας θυμίζουν για πολλοστή φορά ! τον Πατέρα σας ΘΕΟ !!! τον Γιο του !!! που εξακολουθείτε να τον αποκαλείτε μπάσταρδο ! και το Άγιο ΠΝΕΥΜΑ ! που μας θυμίζει ότι ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να σας ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΟΥΜΕ ! να σας ΠΑΣΣΑΛΩΣΟΥΜΕ ! και να σας ΦΟΥΝΤΑΡΟΥΜΕ !!! μέσα στις πρωτεύουσες των 77 ενυδρείων των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ !!! για να θυμίζουμε στις επερχόμενες γενεές πως τα αρχικά γράμματα SHACO δηλώνουν ! το ΣΩΤΗΡ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΚΟΣΜΟΥ ! και της Χ.Α.Μ.Α.Σ. ? ΔΗΛΩΝΟΥΝ και αυτά το Χριστός Ανέστη Μουσουλμάνων Αράβων ΣΩΤΗΡ !!!
Είδατε λοιπόν ρέέέ ΖΩΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ το τι πάνσοφο μπαμπά θεό έχετε ? Μέχρι και της πινακίδες των οχημάτων σας προγραμμάτισε και σας τις έφτιαξε για εσάς τους πανέξυπνους ΚΑΦΡΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ (ΚΑ9110) και για τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας τα μασονια (ΝΖΜ2082) που γίνονται και αυτοί οι ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΖΩΑ ΜΑΣΟΝΟΙ των 12 φυλών του εβραϊκού σας ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ !!!

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου