Recent Posts

19 Δεκεμβρίου 2016

η ολοκλήρωση του ΚΥΚΛΟΥ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε



Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΜΑΣΟΝΙΚΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΥΚΛΟΥ !!! ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ & ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΟΦΗΣ ΣΙΩΝ α.ε.



 Θεσσαλονίκη 20/12/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ             info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                     epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ              grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                           ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν              infopar@parliament.gr                     

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                pressoffice-gada@hellenicpolice.gr    

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                protodikeio-thes@otenet.gr

ΓΕΝ. ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΔΙΑΦΘΟΡΩΝ         gathe@hellenicpolice.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

   Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. όπως διαπιστώσαμε εμείς της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! Αλλά και ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας θεός !!! Τα κάνατε παντού ΣΚΑΤΑΝΤΑΝ - ΜΠΟΚ σαν τα μούτρα σας ! με τους ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ αλλά και τους ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ δημοσίους υπαλλήλους σας ! Τους κοινώς ΜΠΟΚΛΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΣΙΔΕΣ στο ιουδαϊκό σας KERATISTAN !!! που βρομοκοπάνε από χιλιόμετρα μακριά ! καθώς σας έχουν πάρει χαμπάρι οι πέτρες και τα πελεκούδια το τι ΣΚΑΤΑ τρώτε όόόλοι σας με τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ! Προτείνοντας τον νομικό μας εκπρόσωπο να επισκεφθεί τους ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ δημοσίους Αστυνομικούς σας υπαλλήλους που εδρεύουν στην πρωτεύουσα της φεουδαρχικής Βαλκανικής σας ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ! στην Θεσσαλονίκη και στην οδό Μοναστηριού 362=11 να πούνε πού στεγάζετε τους ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ Αστυνομικούς σας υπαλλήλους ! που εδρεύουν και αυτοί στην ίδια οδό με τον επίσης χαρακτηριστικό αριθμό 241=7 καθώς μας θυμίζει την επτάφωτο λυχνία σας ! τις 77 ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ Φεουδαρχικές σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ! αλλά και την πτήση του Boeing 777 των Μαλαισιανών σας αερογραμμών που ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ σας το ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ !!! Πρέπει κι επιβάλλεται να αναχωρήσετε για το ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ μαζί με τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ, προκειμένου να πάτε να συγκυβερνήσετε τώρα το ΣΥΜΠΑΝ για να ξεκουράσετε και τον μπαμπά σας τον θεό ! Που δεν αντιλαμβάνονται αυτά τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ ΣΑΣ για ποια δουλειά τον έκανε αυτόν τον πλανήτη ο μπαμπάς σας ο θεός ! Και πιστεύουν τα έρμα ότι θα συνεχίσουν να την περνάνε ΖΑΧΑΡΗ μαζί με εσάς, που υποδύεστε τους ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αφέντες τους ! Προσάπτοντας εσείς και τον σιβυλλικό χαρακτηρισμό του GOΙΜ που τους πάει γάντι ! Καθώς όόόλοι τους είναι υπηρέτες μέσω των OFFSHORE εταιρειών σας και εργάτες της ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΣΑΣ !!!

Επισκεπτόμενος ο εκπρόσωπος μας για το τυπικό μέρος τον αξιωματικό υπηρεσίας της υποτιθεμένης ΑΔΙΑΦΘΟΡΗΣ αστυνομικής σας αρχής τον Δημητράκη Αποστόλου ! που τον έχετε εκλέξει και Δημοτικό σύμβουλο σε ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗ Δημοτική αρχή ! Καταθέτοντας αντίγραφα της ΜΗΝΥΣΕΩΣ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. που επιχειρήθηκε να κατατεθεί στις 21/2/2013 στον επίσης ΕΠΙΟΡΚΟ πρόεδρο πρωτοδικών Παναγιωτάκη Παυλίδη ! Αλλά τελικά εστάλη με e-mail για να σας διαβάζουν ακόμα και οι πιγκουΐνοι στη γη του ΠΥΡΟΣ !!! για το ποσόν των 2.760.000.000.000.000 ευρώ, υπολογισμένο με 341 δραχμές έκαστο ευρώ και σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ !!!  

Όπως και η δεύτερη μήνυση ΚΑΤΑ ΕΠΙΟΡΚΩΝ δημοσίων υπαλλήλων με τον νόμο 4286 του ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ που αυτή κατετέθη στις 11/6/2014 στην εισαγγελία των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης της (Κ.Ι.Σ.) Κοινοβουστασιακής Ισραηλινής Σταβλαρχίας !!! για την ανακατανομή του πλούτου στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ! την Ανέγερση του ναού των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ στην παγκόσμια πρωτεύουσα της ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ !!! Καθώς και την παράδοση των ΕΠΙΟΡΚΩΝ υπαλλήλων σας ! που με τις πινακίδες αυτές, τις ΝΖΜ2082 ο μπαμπάς σας ο θεός σας θυμίζει στις 20/12/2016 ότι επιβάλλεται να τις παραδώσετε ! μέσα στην αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ! καθώς και το όχημα ΚΑ9110 να το μεταφέρετε στον χώρο του παρεκκλησίου της ΑΛΚΑΪΝΤΑ των 1400 τ.μ. που το έργο αυτό μπλοκαρίστηκε από τον υποτακτικό σας και ΛΕΥΙΤΗ Δεσπότη Άνθιμο Κουκουρίδη ! Που το ξεκαθάρισε ότι ΔΕΝ προβλέπεται τέτοιος ναός όσο θα υπάρχει εβραϊκή μασονική ΜΑΦΙΑ !!!



-2-

Και το ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ αστροπελέκι σας ο αξιωματικός υπηρεσίας ! ο Δημητράκης Αποστόλου ! αφού άκουσε το περιστατικό με την επιταγή των 30.000 ευρώ, που την εξαργυρώσατε στις 19/11/2004 παρακούοντας τον μπαμπά σας τον θεό ! που χτύπησε ΣΤΑΥΡΟ από μονή της η γραφομηχανή πριν από το ποσόν της επιταγής ! ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ και το διορθωτικό πλήκτρο ! για να μην μπορεί να σβήσει τον Σταυρό ! για την ανέγερση του ναού των ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ !!! Στέλνοντας εσείς μέσω της θυγατρικής σας Ε.Υ.Π. τον υπάλληλο σας Πασχάλη Γκορτζελίδη για διαβουλεύσεις με τον εκπρόσωπο μας της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για τους περιβόητους δίσκους για κάνα φραγκάκι το βράδυ των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ! που τελικά ΔΕΝ βγήκαν ! και είδατε την επόμενη ημέρα 26/12/2004 το τι επακολούθησε από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που ΔΕΝ αστειεύονται ! και είναι αποφασισμένες να σας περάσουν και τα ΚΩΛΑΝΤΕΡΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΓΡΑΒΑΤΑ !!! χτυπώντας όόόλα τα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ ΣΑΣ στον Ινδικό ωκεανό ! Και αφού το άκουσε αυτό το γεγονός ο ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ Αστυνομικός σας υπάλληλος ! του απάντησε του εκπροσώπου μας πως αυτή η υπόθεση έχει ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ ! όπως και η υπόθεση του τότε ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ Διοικητού της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης Στέργιου Αποστολίδη που τον βάζατε να ΞΑΦΡΙΖΕΙ & να ΕΞΑΫΛΩΝΕΙ τα εφάπαξ των ομογάλακτων αδερφών του μέσω της ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΗΣ Ασφαλιστικής σας εταιρίας της ΑΛΙΑΝΖ για να τον προβιβάσετε μετά σε υποστράτηγο και γενικό επιθεωρητή αστυνομίας Βορείου Ελλάδος !

Που ο ΕΡΜΟΣ αυτός ο Στέργιος Αποστολίδης τον κάλεσε τον εκπρόσωπό μας στις 5/1/2006 για να του συστήσει να εγκαταλείψει το γράψιμο και τις καταγγελίες ! γιατί η εγκληματική Μοσσάντ τον έχει στοχοποιήσει και όπως του έλεγε «ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΣ». Όπως και τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ από την Αχαρνών 19 που έβγαλαν κι αυτά απόφασιν ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΗ για τον εκπρόσωπο μας, που πίστεψαν πως μπορούν να τον καθαρίσουν με επιστημονικό τρόπο μέσω της γιγάντιας εγκληματικής σας οργανώσεως, την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!! Όπως φτιάξατε γυαλιά καρφιά το γραφείο των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στις 27/12/2005 ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΣ και την εξώπορτα των γραφείων ! δείγμα της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ εβραϊκής σας υπεροχής !

Για να κατατεθεί στις 5/1/2006 ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛ !!! και να ΖΒΕΡΚΩΘΕΙ ο ομογάλακτος αδερφός σας Αριέλ Σαρόν  την ίδια ημέρα που συντάχθηκε η ΜΗΝΥΣΗ αυτή ! και εκκρεμεί ακόμη με αριθμό πρωτοκόλλου που αθροίζει 11 στο ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟ εφετείο σας ! Και σαν να μην έφθανε όόόλο αυτό ! ζήτησε ο ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ σας υπάλληλος από τον εκπρόσωπο μας το τηλέφωνο του Διοικητού του όταν υπηρετούσε ανθυπολοχαγός στην 199 Μ.Μ.Π. πριν από 14 χρόνια στην Αλεξανδρούπολη ! Το οποίο και του το έδωσε ο εκπρόσωπος μας ! για να επικοινωνήσει εκείνη την στιγμή με τον τότε Διοικητή του ! για να του πει το πόσο καλά πέρασε τότε, που ο Διοικητής τους τούς θύμιζε να φροντίζουν πάντα να μην τους πάρουν τον αέρα τα φανταρά ! Και αυτός ο ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΣ υπάλληλος σας ! συνέχισε να το κάνει πράξη και στην ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ υπηρεσία σας ! Πιστεύοντας ότι ο μπαμπάς σας ο θεός μπορεί να παραμυθιάζεται από τους ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ υπαλλήλους σας ! και να παρουσιάζεται ο Θεός μέσω των ΑΠΛΩΝ ανθρώπων, όπως μέσω του εκπροσώπου μας ! Που του αφηγούνταν την επιχείρηση ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ που είχατε αναγγείλει για τον Οκτώβριο του 2007 ! ΠΡΙΝ χρεοκοπήσετε το προτεκτοράτο σας το GREKYLISTAN με τις 300 ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ & ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΒΙΕΣ χορεύτριες σας που τις έχετε μέσα στην υποτιθεμένη σας ΒΟΥΛΗ !!!

Και στις 23/8/2007 έλεγε ο εκπρόσωπος μας στην ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΣΑΣ την Αναστασούλα Ζαμπούρη που έκανε χρέη προέδρου πρωτοδικών ! και ΑΡΝΗΘΗΚΕ τα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για το ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ των ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΩΝ εκλογών σας ! Λέγοντας της ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ο εκπρόσωπος μας ! «τον Θερμαϊκό τον βλέπετε μαρή Αναστασούλα ? το Αγγελοχώρι το ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ στο βάθος ? Εκεί έχουν προγραμματιστεί να ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟΥΝ τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα αφεντικά σας από το Κ.Ι.Σ.» !!! Και όπως αναστατωμένος ήταν, ανέβηκε επάνω στον 3ο όροφο για να δει τον προϊστάμενο των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης τον Χαρίλαο Αγγελόπουλο ! για να του προτείνει του Αγγελόπουλου να ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ τα Ασφαλιστικά μέτρα ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2007 και να τα μετατρέψει σε ΜΗΝΥΣΗ για να λιμνάζει σε κάποιο συρτάρι ΕΠΙΟΡΚΟΥ υπαλλήλου σας που υπηρετεί το ιουδαϊκό σας KERATISTAN !!! Κάνοντας ατμόσφαιρα και ο Χαρίλαος Αγγελόπουλος ! λέγοντας στον εκπρόσωπο μας ! αφού καταθέσεις την ΜΗΝΥΣΗ στο 131 γραφείο ? βάλτους και μια ΦΩΤΙΑ !!! όχι εδώ μέσα στα δικαστήρια ! Αλλά έξω από τα δικαστήρια ! Για να σας αναλάβουν εκείνη την στιγμή και πριν βγει από τα δικαστήρια, οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΚΑΪΝΤΑ ! Ανάβοντας φωτιές στην Πελοπόννησο ! στα Καλύβια Αττικής ! και στην μισή ΕΥΒΟΙΑ ! για να μην σβήνουν οι φωτιές μέχρι τα μέσα ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ του 2007 ! και να φωνάζει και ο ΕΡΜΟΣ ομογάλακτος αδερφός σας Βύρων Πολύδωρας ! το ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ !!! και το γνωστό σε όόόλους σας ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΟΟΟΛΟΙ ΜΑΣ !!! Όπως και ο ΕΠΙΟΡΚΟΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΣ Αστυνομικός σας υπάλληλος που άνοιξε και την πόρτα να φύγει γιατί τον βαρέθηκε να τον ακούει ! για τα ΧΝΕΡΙΑ που σας κάνουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !!! και για λογαριασμό του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!



από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου