Recent Posts

7 Δεκεμβρίου 2016

Εικαστικές εκθέσεις της ΣΙΩΝ α.ε.







ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΥΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕRATISTAN




Θεσσαλονίκη 7/12/2016



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Ρέέέ σεις, είστε πράγματι τα τέκνα της οικογενείας ΑΒΕΣΣΑΛΩΜ ? και των ΣΟΦΩΝ σας προγόνων που σας έγραψαν τα Πρωτόκολλα της Αγίας σας ΣΙΩΝ α.ε. ? το ΤΑΛΜΟΥΔ ? την ΤΟΡΑ ? και την ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ σας ? Αρχίζουμε να αμφιβάλλουμε για το αν είστε πράγματι και ο περιούσιος λαός του μπαμπά σας του Θεού ! Τι μασκαραλίκια είναι αυτά που βλέπουμε ? να βάζετε τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ σας συνεργάτες τύπου Βασίλι Καντίνσκι ! Πάμπλο Πικάσο ! Σαλβαντόρ Νταλί ! και λοιπών ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΩΝ καλλιτεχνών σας, να λανσάρουν στις αίθουσες των εικαστικών σας τεχνών και τους περίοπτους ΚΩΛΟΥΣ !!! για να θυμίζετε στα ΖΑΒΑ & ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΑ εκλεκτά σας μασόνια ! πως τους κάνετε τους ΚΩΛΟΥΣ τους ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών ! από το πολύ ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ των οπισθίων τους ! προκειμένου μετά να λάβουν το χρίσμα για να τους κάνετε ηγέτες του ΚΩΛΟΥ στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! Κι επιχειρηματίες του ΚΩΛΟΥ ! που τα ιατρεία και τα γραφεία των προϊσταμένων στις δημόσιες υπηρεσίες είναι γεμάτα από αυτούς τους εξαίρετους πίνακες.

Εμ βέβαια, μετά από τόσο ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ που τους επιβάλλετε να κάνουν εκ περιτροπής ! πώς να μην ΚΛΟΥΒΙΑΣΕΙ και το μυαλό τους ? και να μην τους κτηνώσετε αποκτώντας και ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ κεφάλι ! για να λένε τα μπόσικά τους, που τους υπαγορεύετε προκειμένου κι εσείς να διασκεδάζετε την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που σας δέρνει επί εποχής ΓΙΔΑΡΗΔΩΝ προγόνων σας ! καθώς κατορθώσατε κι εξελιχθήκατε σε ΒΟΥΒΑΛΑΡΕΟΥΣ χαϊντώντας ! και μετατρέποντας τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ του μπαμπά σας του Θεού σε ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ όπως σιβυλλικά τα έχετε απονείμει και τον χαρακτηρισμό του GOIM, που δεν διαθέτει ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! Καθώς τους βάζετε να χρυσοπληρώνουν αυτούς τους πίνακες του ΚΩΛΟΥ για να τα εισπράττετε χοντρά από τις εικαστικές σας εκθέσεις ! Σαν κι αυτή, που την κάνατε στην Πορτογαλία κι επιδοτήσατε την έκθεση αυτή, μέσω του ευρωπαϊκού Κοινοβουστασίου ! που εκεί μέσα στεγάζετε όόόλα τα ΕΠΙΛΕΚΤΑ & ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ σας ! Σαν κι αυτούς που έχετε μέσα στο διαδίκτυο! και ειρωνεύονται τον κάθε γνωστικό που επιχειρεί να τους προσγειώσει για να καταλάβουν το πόσο ΖΩΑ είναι με αυτά που γράφουν, προκειμένου να εξυμνούν την ΣΟΦΙΑ ΣΑΣ, για τους παράδες που τους χαρτζιλικώνετε προκειμένου να πράττουν την όποια αθλιότητα εσείς τους υποδεικνύετε.

Απολαύστε λοιπόν διαλόγους των μασονικών ιουδαϊκών σας ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ και αναλογιστείτε τώρα εάν αυτός ο μπαμπάς σας ο Θεός πρέπει να σας χρίσει στις 20/12/2016 παντοκράτορες ή ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του W.C. !!!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Giorgos Tsantikos
Giorgos Tsantikos καλημέρα γαμώ το χριστούλη σου και τη βασιλομήτορα


Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Konstantinos Boras σαν τα χιονια ρε ο Χατζηψεκασμενος
Konstantinos Boras
Konstantinos Boras Πάει η ασανεριτζου μάλλον κόλλησε μέσα στο ασανσερ εξαιτίας του ψύχους
Konstantinos Boras Δάσκαλε το ξέρεις ότι οι παλαιστήνοι που τόσο καιρό υπερασπίζεσαι είναι Μουσουλμανοεβραιοσιωνιστομασονοφασίστες του κερατιστάν;
Stefanos Liakakos
Stefanos Liakakos Σας γαμώ τις ξύλινες σας κολυμπήθρες κερατάδες ελευθεροτέκτονες! Γαμημένα εβραϊκά αποβράσματα των σταβλαρχών της Σιών, που με τα σύγχρονα υπερόπλα φέρνετε το Θηρίο (Ιωβ στίχος 17899-29846) Γαμώ τη τορά σας κωλοκομμουνιστοεβραίοι του Λεβ Μαρξ! (Μαρξ-Ξραμ ανάποδα, όνομα θηρίου εωσφορικού)!
Μόνο με την Πίστη πορευόμεθα! +ΙΗCOΥC ΧΡΗCTOC ΝΙΚΑ+
Stefanos Liakakos
Konstantinos Boras
Konstantinos Boras
Konstantinos Boras
Konstantinos Boras https://www.youtube.com/watch?v=bSmNsc6myG4 συνοδευτικο ανάγνωσης του ποστ, ενας άτυπος ύμνος αφιερωμένος στην ΠΕΝΕ
Stefanos Liakakos
Stefanos Liakakos Διβάζω Χριστιανισμό και τριπάρω! Φέρτε μου ένα θυμιατό να μαστουρώσω με μυστικισμό!
Stefanos Liakakos
Konstantinos Boras
Konstantinos Boras Στέφανος Χατζής ΙωάννουΠΑΝΣΟΦΕ ΓΚΟΥΡΟΥ βοήθεια, έχουμε ένα κομμουνιστή ανάμεσα μας που διαφθείρει εμάς τους αγνούς ρασταφαριανούς παναφρικανιστές, για φωναξε γρήγορα το νομικό σύστημα της ΠΕΝΕ και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να διευθετήσει το θέμα
Dimitris Iwannis Mpouras
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Ο Χατζηψεκασμενος είναι σίγουρη συνταγή για ναρκωτικά
Konstantinos Boras
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου κάάάλως τα ΞΕΚΩΛΙΑΡΙΚΑ βαφτιστηρια του ιουδαϊου ΚΕΡΑΤΑ !!! πωωως πηγε ρέέέ το ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ ? μεσα στην κολυμπηθρα του εβραιου ΣΙΛΩΑΜ ? Που ειναι ρέέέ ο ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΣ & ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ εβραιος νονος σας ? που σας βαφτιζει χωρις ΒΑΖΕΛΙΝΗ τα ΚΟΥΛΙΑ σας ? μεσα στα βαρελια των μασονικων σας στοων ? για να ΚΛΟΥΒΙΑΖΕΙ ακομα πιο πολυ το ΖΑΒΑΛΙΔΙΚΟ μυαλο σας !!! ΣΦΥΡΑΤΕ ΤΟΥ του ΤΣΙΧΛΟΜΑΓΚΑ που σας το παιζει παντοκρατορας με την μαφιοζικη εγκληματικη τους μοσσαντ ! πως οι ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟΙ ειναι ετοιμοι ! για το ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! το ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! & το ΦΟΥΝΤΑΡΙΜΑ !!! που τους περιμενει μεσα στις 77 Κοινοβουστασιακες Ισραηλινες σας ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ ! για τα ΦΥΣΤΙΚΩΜΑΤΑ που σας κανουν ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ βαφτιστηρια του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!! Αάάά ΤΡΑΣΙΟΥΛΑ και να μην ΜΑΡΚΑΛΙΖΕΣΤΕ πολυ ! Ετσι ?
Konstantinos Boras
Konstantinos Boras Δεν πηγε καλα δασκαλε αυτην την φορα το πραμα γιατι ο κολοπαιδαρας νονος μας ειχε πονοκέφαλο...
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Καλά ρε Στέφανος Χατζής Ιωάννου πάλι σε στησε ή ασανσεριτζου μες στο κρύο
Konstantinos Boras
Konstantinos Boras Του ειπε οτι πεταγεται μεχρι το φαρμακειο της γωνιας να παρει βαζελινη...
Giannis Kolias
Konstantinos Boras
Konstantinos Boras Εχει υπογραψει συμφωνο συμβιωσης με τον δοκτορ στρειντζ, εξου και τα οραματα...

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Αααα καλα που το θυμηθηκα ! Να καλεσετε και τον ραββινο σας τον Μορδεχαϊ Φριζη ? να σας διαβασει και καμια ευχη ! μπας και φυγουν τα διαολια απο πανω σας ! γιατι ετσι που πατε θα σας τα ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΟΥΝ τα ΚΟΥΛΙΑ σας ! αυτοι οι ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ νονοι σας ! που αμα τον εντοπισετε τον νονο σας ! φερτε τον για να σας τον κανω σας της ΜΑΪΜΟΥΣ τον ΚΩΛΟ ! kapito ?
Βαγγέλης Αντωνιάδης
Stefanos Liakakos
Stefanos Liakakos Όχι, ο νονός μας είναι για τον εαυτό μας αποκλειστικά...
Giorgos Panagakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου