Recent Posts

13 Δεκεμβρίου 2016

η βίλα των ΟΡΓΙΩΝ της ΣΙΩΝ α.ε


Η ΒΙΛΑ ΤΩΝ GRAND ΟΡΓΙΩΝ ΤΩΝ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ & GOIM ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.
 

Θεσσαλονίκη 13/12/2016

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
 
Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.
 Τέκνα πανέξυπνα της ΣΙΩΝ α.ε. ? τι μαθαίνουμε ? και τι βλέπουμε ? το τελευταίο τριήμερο ? ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΑΤΕ πάλι για τα καλά ! Με μπαράζ ΕΚΡΗΞΕΩΝ ! & ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑΤΟΣ του απροστάτευτου κοσμάκη ! ΔΕΝ πιστεύουμε να ρίχνετε τις ευθύνες στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ? του παιχνιδιάρη μπαμπά σας θεού ? Αυτές οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ όπως ξέρετε ? όταν σας κάνουν εορταστικές εκδηλώσεις είναι ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΠΛΕΣ ! Για να σας θυμίζουν όπως πάντα την ΣΦΡΑΓΙΔΑ του μπαμπά σας θεού ! που είναι και ο θεός των ΠΑΝΤΩΝ ! επίσης τον γιο του που είναι ο ΑΡΧΩΝ του ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ! και το Άγιο ΠΝΕΥΜΑ ! που δια μέσου των ανθρώπων σας παρέχει την τεχνογνωσία από ΑΝΩΘΕΝ ! για να αγοράζετε την ευρεσιτεχνία εσείς ! το κοπυράιτ που λέμε ! Να τους χαρτζιλικώνετε ! να τους εντάσσετε στην μασονία ! που είναι και η εκλεκτή σας οργάνωση ! Και να βαράτε ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΟΟΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για την ιουδαϊκή ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ που σας διακρίνει ! καθώς στις 20/12/2016 ευελπιστείτε και θέλετε και επίσημα να σας χρίσει ο μπαμπάς σας ο θεός παντοκράτορες ? επί της γης ! Μα ΔΕΝ ξέρετε ότι μέσω του εκπροσώπου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ !!! σας χρίζει αυτός ο μπαμπάς σας θεός ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του ΚΩΛΟΥ και του WC ??? Μια και τα κάνατε ρέέέ παντού ΣΚΑΤΑ ! σαν τα ιουδαϊκά σας μούτρα !
Τι ήταν ρε αυτό που κάνατε το Σάββατο το βράδυ έξω από το στάδιο της Πόλης στην ΤΟΥΡΚΙΑ ? Αποδεκατίζοντας 100 και πλέον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ ομογάλακτους αστυνομικούς αδελφούς σας ? και με επί πλέον άλλους 150 τραυματίες ? που σας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αναντίρρητα & τυφλά στην Αγία ΣΙΩΝ α.ε. ? Εμ το άλλο, πήγατε και ανατινάξατε ολόκληρο συρμό από βυτιοφόρα βαγόνια τρένου στον Βουλγαρικό σταθμό κοντά στα σύνορα με την Σερβία ? Και σαν να μην έφθαναν αυτά πήγατε και βάλατε βόμβα μέσα σε χριστιανικό ναό των Κοπτών στο Κάιρο της ΑΙΓΥΠΤΟΥ ? με 40 νεκρούς και αναρίθμητους τραυματίες ? που εκεί στην Αίγυπτο έχετε τον ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟ & ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ σας τον ΓΚΑΜΑΛ ΑΛ ΣΙΣΙ ? που οι μυστικές & διεφθαρμένες υπηρεσίες σας πραγματοποίησαν μέσα σε μια εβδομάδα τρεις βομβιστικές επιθέσεις για λογαριασμό σας ? προκειμένου να στρέψετε την οργή του κοσμάκη κατά του ΙΣΛΑΜ ? Αλλά και στο Μογκαντίσου της ΣΟΜΑΛΙΑΣ ! ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΤΕ και εκεί κόσμο και κοσμάκη ! με 50 νεκρούς και πάμπολλους τραυματίες ! Καθώς το μπαράζ των βομβιστικών σας επιθέσεων συνεχίστηκε στον ΝΙΓΗΡΑ με τα 7 & 8 χρονών παιδάκια που τα ζώσατε με εκρηκτικά ! και τα βάλατε να καθαρίσουν ομογάλακτους αδερφούς σας !
-2-
 Όπως ακριβώς σοφιστήκατε να γκρεμίσετε σκεπή υπαίθριου Χριστιανικού ναού στην ΝΙΓΗΡΙΑ με απολογισμό 160 νεκρούς και αναρίθμητους τραυματίες ! Αλλά και στα ΒΟΪΔΟΚΑΝΑΛΑ σας καθώς και στα λοιπά μέσα Μαζικής Επικοινωνίας να επιβάλετε ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ σχολίων για την αναίτια πτώση μέσα στην θάλασσα δυο Ρωσσικών μαχητικών σας αεροσκαφών που μπροστάρη στις επιχειρήσεις αυτές ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΥ Αράβων έχετε τον ΠΑΝΥΒΛΑΚΑ σας τον ΠΟΥΤΙΝ, που ισοπεδώνει πόλεις στην ΣΥΡΙΑ στο ΙΡΑΚ και το ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ!  
Όπως και το άλλο ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ σας ! τον ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ που εγκατέλειψαν χθες 11/12/2016 οι μισθοφόροι μασόνοι μαχητές σας στην ΠΑΛΜΥΡΑ της Συρίας άρματα ! εξοπλισμό ! και οχήματα ! του ιουδαϊκού σας KERATISTAN για το οπού φύγει - φύγει από τους μαχητές της ISIS που μάχονται για την απελευθέρωση της  ΑΔΟΥΛΩΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ ! των ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΛΑΩΝ ! και την απελευθέρωση των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ από την Σιωνιστική μασονική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ !!! που αρέσκεστε να έχετε υπό τους πόδας σας τους GOΙΜ - ΖΩΑ υπηρέτες να σας υπηρετούν ! προκειμένου να υποτάσσετε τους ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ και να δημιουργείτε εξαθλιωμένους λαούς ! για την ΔΟΞΑ του εβραϊκού και μισαλλόδοξου Σιωνιστικού σας KERATISTAN ! μοιράζοντας και ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ κάθε 10 Δεκεμβρίου ! όπως πρόσφατα στον εκεί ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟ σας καρπαζοεισπράκτορα ΔΗΘΕΝ πρόεδρο ! Που εκεί κάνατε την Κολομβία πραγματικό ιουδαϊκό ΚΩΛΟΝΑΡΚΟΣΙΩΝΙΣΤΑΝ αφού φροντίσατε να ξεκληρίσετε 250.000 ανθρώπους ένθεν & ένθεν για την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ! που διακινείτε τα ναρκωτικά σας ! για να φτιάχνετε ΖΟΜΠΙ ανθρώπους ! και να το παίζετε μετά στα GOΙΜ - ΖΩΑ μασόνια σας ! ως ο ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός του μπαμπά σας του θεού ! Που μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ σας ΞΕΠΟΡΤΙΑΖΕΙ στις 20/12/2016 από τον πλανήτη των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ! και τοποθετώντας για άρχοντα του κόσμου αυτού τον γιο του ! που εσείς τον αποκαλείτε μπάσταρδο ! και πόρνη την μητέρα του ! Που αυτή ΣΩΖΕΙ τον κόσμο όόόλον από την Σιωνιστική μασονική σας ΠΑΝΟΥΚΛΑ που κατατρώτε όόόλες τις οικονομίες των λαών ! Με κυρίαρχο επί της γης τον γιο της που τα αρχικά SHACO σημαίνουν και εννοούν τον ΣΩΤΗΡΑ ΧΡΙΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΣΜΟΥ !!!

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
   

τα εγκαταλελειμμένα άρματα μάχης στην πόλη της αρχαίας ΠΑΛΜΥΡΑΣ στην ΣΥΡΙΑ από τους μισθοφόρους μασόνους της ΣΙΩΝ α.ε.

οχήματα μεταφοράς προσωπικού εγκαταλελειμμένα και αυτά από τον πανικό που κυρίευσε τους μισθοφόρους του ΜΠΑΣΑΡ ΑΛ ΑΣΑΝΤ Υπεργολάβου του ιουδαϊκού KERATISTAN ! 

 η Αρχαία ΠΑΛΜΥΡΑ και πάλι στα χέρια των μαχητών της ISIS & του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου