Recent Posts

6 Δεκεμβρίου 2016

LIBERTA ! FINITO 666 MAFIA ! DI ITALIA !!!



KAPICI MAFIOZO SION 666 DIABOLO ??? MORTO MAFIA ! FINITO GUERO PASSATA LA FIESTA DI ITALIA ! LIBERTA !!!






Θεσσαλονίκη 6/12/2016


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΑ GOIM – ΖΩΑ ΣΑΣ



ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ:

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu

ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr

Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be

Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  

ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr



Με κύριους αποδέκτες τους εκλεκτούς ΣΤΑΒΛΑΡΧΕΣ των 77 Κ.Ι.Σ. και ΚΑΦΡΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΚΑ 9110) ΚΑΘΩΣ και των Νεομαρτύρων Ζώων Μασόνων των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ (ΝΖΜ 2082) τα κοινώς GOIM animals Israel FARM της ΣΙΩΝ Α.Ε.

Διαβόλου τέκνα με τα ιουδαϊκά ΚΙΠΑ στα ΚΛΟΥΒΙΑ σας κεφάλια ! τι χαμπάρια ? όπως βλέπετε ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός το έκανε πάλι το θαύμα του στην Ιταλία !!! Αν κι εσείς που έχετε πάντα την κουτάλα και μαγειρεύετε το όποιο επιθυμητό αποτέλεσμα της κάλπης εσείς θέλετε ! εν τούτοις έφερε ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ το επιθυμητό αποτέλεσμα για το ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ του περιούσιου εβραϊκού λαού σας ! με τον ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ να σηκώνει τα χέρια ψηλά και να παραιτείται στις άγνωστες βουλές του ΚΥΡΙΟΥ μπαμπά σας Θεού ! μετατρέποντας το μαγειρεμένο αποτέλεσμα που είχατε προγραμματίσει ! σε ΦΩΝΗ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! & ΣΕ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ !!! Τώρα λοιπόν τι χαμπάρια ??? Θα εξακολουθείτε να παραμυθιάζετε τα ΖΩΑ – GOIM μασόνια σας ? πως ο μπαμπάς σας ο Θεός κοιμάται ακόμα όρθιος και ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια ? ή θα αρχίσετε να ψάλλετε όόόλοι μαζί, οι πάνσοφοι Εβραίοι ! αλλά και οι εκλεκτοί συνεργάτες σας ! που τρώγατε παρέα τα χρήματα του κοσμάκη ! πίνοντας στην υγεία της Αγίας ΣΙΩΝ σας μετά των OFFSHORE θυγατρικών σας εταιρειών ! μη σκεπτόμενοι τον ψαλμό που λέει το ΑΝΟΜΟΙ ΕΝ ΟΔΩ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ ! ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΟ !  ΕΝ ΤΟΠΩ ΦΩΤΕΙΝΟ ! ΕΝΘΑ ΑΠΕΔΡΑ ΔΥΝΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΓΜΟΣ !

Γνωρίζετε λοιπόν ότι στις 20/12/2016 στην ισόγειο αίθουσα 17 των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσετε τον ίδιο τον πατέρα σας ? υπό μορφή εκπροσώπου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προκειμένου να σας απαγγείλει κι επίσημα το κατηγορητήριο για την γιγάντια ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ? που στεγάζετε όόόλο το δημοσιοϋπαλληλικό νομικό συνοθύλευμα ? με τις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ υπηρεσίες σας, καθώς σε συνεργασία με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας που τα έχετε κι αυτά σε όόόλους  τους ιδιωτικούς φορείς ! ΞΕΚΟΚΑΛΙΖΕΤΕ τον πλούτο των απροστάτευτων λαών ! αρνούμενοι να σηκώσετε τα χέρια ψηλά και να παραδοθείτε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ όπως έκανε ο εκλεκτός σας συνεργάτης ΜΑΤΕΟ ΡΕΝΤΣΙ ! Δεν πιστεύουμε να έχετε κατά νού να τυπώσετε πάλι χρήμα από την κεντρική ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΑΚΗ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ??? και να διαγράψετε τα χρέη μέσω του ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΟΥ Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ? που σας το άφησε κληρονομιά ο μπαμπάς σας ο Θεός να ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ οικονομίες λαών ! όπως της υποτιθέμενης Ελλάδος, που με μεγάλη ευκολία μετατρέψατε το ΟΧΙ των Ελλήνων με το 68% σε ΝΑΙ για την χρεοκοπία του προτεκτοράτου σας το GREKYLISTAN !



-2-

Γιάάά λοιπόν φροντίστε επιτέλους στα σοβαρά να αντιμετωπίσετε τον μπαμπά σας τον Θεό ! Και τα ΜΟΥΧΛΙΑΡΙΚΑ που μάθατε στις 21/10/2016 τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ σας που είχατε επάνω στα δικαστικά έδρανα να λένε ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ! ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ !!! Γνωρίζετε λοιπόν πως απέναντι από την αίθουσα 17 υπάρχει η αίθουσα 16 που είναι του ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ, καθώς στις 29/6/2015 μετά από μια παρωδία δίκη σας κάλεσε αυτός ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! μπροστά από τα ασανσέρ των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης και μέσω του εκπροσώπου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να προσέλθετε με τον Πρόεδρο της Βαλκανικής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ τον Νταβίντ Σαλτιέλ που τυγχάνει και πρόεδρος της (Κ.Ι.Σ.) Κοινοβουστασιακής Ισραηλινής Σταβλαρχίας στο KERATISTAN, για να απαντήσει ΕΥΘΑΡΣΩΣ μέσα στο ΑΥΤΟΦΩΡΟ εάν η ΕΛΛΑΣ είναι ακόμη προτεκτοράτο της Βαλκανικής Εβραϊκής ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ! και κληρονομιά από τον μπαμπά σας τον Θεό !!! Θυμίζοντάς σας και άλλη μια προγραμματισμένη συνάντηση που είχε ο μπαμπάς σας μέσω του εκπροσώπου μας στα γραφεία των δικηγόρων του 3ου ορόφου των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης στις 26/2/2013 υποδυόμενος ο εκπρόσωπός μας τον πελάτη που πληρώνει καλά ! προκειμένου να αναλάβει την υπόθεση ο Νταβίντ Σαλτιέλ για την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των κινητών και ακίνητων περιουσιών της Αγίας σας ΣΙΩΝ α.ε. μετά του ΖΩΙΚΟΥ σας βασιλείου. Καθώς κι αυτά τα δημοσιοϋπαλληλικά σας ΖΩΑ είναι κτησιχρησίας της ΣΙΩΝ α.ε. ! Διότι όπως αντιλαμβάνεστε στις 21/2/2013 ο εκπρόσωπός μας προσπάθησε να καταθέσει στην μαριονέτα σας τον ΔΗΘΕΝ Πρόεδρο Πρωτοδικών Παναγιωτάκη Παυλίδη την ΜΗΝΥΣΗ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ α.ε. για το ποσόν των 2.760.000.000.000.000 ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΚΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΠΤΑΚΟΣΙΩΝ ΕΞΗΝΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ σε ράβδους ΧΡΥΣΟΥ ! Και διαπιστώσατε εκείνη τη στιγμή στις 21/2/2013  το τι επακολούθησε για τον ειρωνικό χαρακτηρισμό του ΕΠΙΟΡΚΟΥ Παναγιωτάκη Παυλίδη ! τριπλή εορταστική εκδήλωση μέσα στη Δαμασκό της ΣΥΡΙΑΣ για να σας θυμίζουν και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ τον παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεό ! τον Γιο του που τον αποκαλείται μπάσταρδο ! Και το Άγιο Πνεύμα, μια κι έχουμε άριστη επικοινωνία για όποια πληροφορία θελήσουμε ! Με την ευκαιρία αυτή σας μοστράρουμε κι ένα βιντεάκι με το κολαούζο σας τον Γιαννάκη Μπουτάρη μετά της επταφώτου ιουδαϊκής σας λυχνίας να βαράτε παλαμάκια για τα χνέρια που σας κάνει ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας και ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!



Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

 
https://www.youtube.com/watch?v=McfZHFd3ul0




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου