Recent Posts

13 Σεπτεμβρίου 2017

το κύκνειο άσμα των ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ Εβραίων


11-9-2001 ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΠΩΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΞΑΫΛΩΣΕ ΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ U.S.A.


Θεσσαλονίκη 13/9/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Αάάά ρέέέ τέκνα ΠΑΛΑΛΑ ! τέκνα ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΜΕΝΑ ! τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ Α.Ε. ! που θέλετε σώνει και καλά με την εγκληματική μασονική οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, να σας χρίσει ο μπαμπάς σας ο Θεός παντοκράτορες, μαζί με τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ τα μασόνια σας επί της γης ! Γιατί ρε θα σας πέσει άσχημα ? που εδώ και αιώνες σας έχει προγραμματίσει για ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ επί της γης ? μαζί με το εξάκτινο αστέρι σας να κοσμεί τις δημόσιες τουαλέτες με τα αρχικά γράμματα W.C. μέσα στο άλλοτε ιουδαϊκό KERATISTAN του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ ?
Αάάά ρέέέ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! που με τις 77 Σταβλαρχίες σας πιστεύετε ακόμη ότι κουμαντάρετε όόόλα τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας που σας παριστάνουν τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας ! κι εξακολουθούν κι αυτά να αναρωτιούνται μεταξύ τους αν ο μπαμπάς σας ο Θεός είναι πράγματι ΑΛΗΤΗΣ, σαν κι εσάς που ασχολείστε πάντα με δουλειές του ΚΩΛΟΥ  σαν καθαρόαιμοι ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ Εβραίοι που ήσαν και οι ΣΟΦΟΙ & ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ πρόγονοι σας που επινόησαν την ΣΙΩΝ Α.Ε. ! εξακολουθώντας κι εσείς να παραμυθιάζετε τα ΖΩΑ τα μασόνια σας που τα έχετε σε όόόλες τις υπηρεσίες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα ! πως ο μπαμπάς σας ο Θεός εξακολουθεί να κοιμάται όρθιος και να μην ασχολείται με τα εγκόσμια !
Και η ΕΞΑΫΛΩΣΗ του ιουδαϊκού σας εμβλήματος ? στην U.S.A. που πριν δυο μέρες (11-9-2017) γιορτάσατε την 16η επέτειο της ΕΞΑΫΛΩΣΕΩΣ του εμβλήματός σας από τις ΕΠΟΥΡΑΝΙΕΣ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του παιχνιδιάρη μπαμπά σας Θεού ? μπορείτε να μας πείτε ευθαρσώς ποιος σας τις έκανε ? Πάντως όχι ο τηλεοπτικός σας αστέρας ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ που διασκεδάζατε τότε τα ΖΩΑ τα μασόνια σας με την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ! Και δεν κάνετε κουβέντα για την τριπλή εμβόλιση των κτιριακών σας εγκαταστάσεων στο ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ καθώς εκεί στεγάζετε τα ομογάλακτα πιστά εβραιόπουλά σας ! που σας το έφτιαξαν αυτές οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ! ΤΣΑΡΣΑΜΑ ΠΑΖΑΡ για να θυμάστε τον μπαμπά σας τον Θεό ! που σας έκανε ανθρώπους !
Αλλά εσείς μεταβληθήκατε σε ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μετατρέποντας και τους κοντόμυαλους ανθρώπους σε ΖΩΑ που να μην διαθέτουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! προκειμένου να σας υπηρετούν την ΤΥΦΛΑ σας την ιουδαϊκιά, καθώς τα ξημερώματα στις 1/5/2000 στείλατε την θυγατρική σας Ε.Υ.Π. για να φτιάξει άνω – κάτω τα γραφεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ για να σας πει ο μπαμπάς σας ο Θεός και να σας θυμίζει μέσω του πιτσιρικά της φωτο που τον έβαλε να ξεστομίσει το ανεπανάληπτο «ΑΛΗΤΕΣ ΜΠΑΜΠΑ !!!» προκειμένου να ΞΕΧΑΪΒΑΝΕΨΕΤΕ πρώτα εσείς και μετά τα ΖΩΑ σας ! που τα βάλατε στις 17 Αυγούστου του 2001 να ξηλώσουν την εξώπορτα αυτών των γραφείων ! για να εισπράξετε τελικά στις 11/9/2001 την ΕΞΑΫΛΩΣΗ του ιουδαϊκού σας εμβλήματος !
Είδατε ρέέέ ΖΩΑ της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. ? το τι πλάκες σας προγραμματίζει αυτός ο  μπαμπάς σας ο Θεός ? που ΔΕΝ προλαβαίνετε να εισπράττετε ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ ! στην ΦΛΟΡΙΔΑ ! στην ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ! στην ΚΟΥΒΑ ! στον κόλπο του ΜΕΞΙΚΟΥ ! στην ΜΙΑΝ ΜΑΡ ! στο ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ! στην ΙΤΑΛΙΑ ! και για επιδόρπιο τον καταστροφικό σεισμό των 8,2 Ρίχτερ στο ΜΕΞΙΚΟ !
Καιρός λοιπόν να μάθετε όόόλοι οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ Εβραίοι από τις 77 σταβλαρχίες σας ! πως ο μπαμπάς σας ο Θεός έχει δώσει εντολή στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να σας ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ όόόλες τις εορτές μίσους που επιβάλλατε στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ! και να καθιερώσουν την μία και μοναδική ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που να εορτάζεται κάθε 8η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ με τον παγκόσμιο ναό τους στην ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ προς ΔΟΞΑ του μπαμπάς σας Θεού ! που είναι και ο Θεός των ΠΑΝΤΩΝ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου