Recent Posts

26 Σεπτεμβρίου 2017

Η ανατίναξη στο μετρό του ΛΟΝΔΙΝΟΥ


NEW SCOTLAND YARD ΤΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.


Θεσσαλονίκη 26/9/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Τέκνα από το ιουδαϊκό KERATISTAN ο μπαμπάς σας ο Θεός μας θύμισε την ανατίναξη στο μετρό του Λονδίνου. Και τώρα που καταλάγιασε η σκόνη από την ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΑ που αναθέσατε την Παρασκευή 15/9/2017 στους υποτακτικούς σας υπηρέτες της Scotland yard. Σας ρωτάμε ευθέως για λογαριασμό του μπαμπά σας του Θεού ! Θα το κωλοβαράτε ακόμα για πολύ ! με τους ΔΗΘΕΝ Άραβες τρομοκράτες ? που όπως ξέρετε σταμάτησε να μασά τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ αυτός ο Θεός ! που τον λανσάρετε στα ΖΩΑ μασόνια σας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ! Καθώς τα δημοσιογραφικά σας παπαγαλάκια σας κάλυψαν πλήρως ! Μια και τα υπαγορεύσατε το τι πρέπει να πούνε. Διότι κι αυτοί που έκαναν την βρωμοδουλειά, φρόντισαν εγκαίρως να αναλάβουν την ευθύνη για την ανατίναξη στο μετρό του Λονδίνου, λέγοντάς ότι η Ισλαμική Ιουδαϊκή Οργάνωση ήταν αυτή που πρωτοστάτησε ! προκειμένου να ξεσηκωθούν οι κοινωνίες εναντίον των κακών Μουσουλμάνων και να τους ΛΙΝΤΣΑΡΟΥΝ αυτούς τους μοχθηρούς Άραβες ! για να σας μείνει αμανάτι όόόλη η Μέση Ανατολή και να φτιάξετε έτσι ανενόχλητοι με τα υποτακτικά μασονικά ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας το γιγάντιο Ιουδαϊκό σας Ισραήλ, που περιλαμβάνει από τους ποταμούς Τίγρη κι Ευφράτη του ΙΡΑΚ, καθώς τους έχετε αυτούς τους ποταμούς με τις δύο λωρίδες στην σημαία σας, που να καταλήγει το μέγα Ισραήλ στην Αφρική ! για να γλυτώσουν και οι Μη Κυβερνητικές σας Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.) από το να μεταφέρουν εκτοπισμένους πρόσφυγες στα προτεκτοράτα κράτη της Κοινοβουστασιακής Ευρωπαϊκής σας Ενώσεως, χαρτζιλικώνοντας τους ! για να σας βλέπει και ο μπαμπάς σας ο Θεός ! και να λέει τι υπέροχα περιούσια τέκνα που έχει !
Αάάά ρέέέ τι ΣΚΑΤΑ μυαλό εβραϊκών συμφερόντων είναι αυτό που έχετε ? Έτσι ρέέέ θα παραμυθιάζετε τον μπαμπά σας τον Θεό ? προκειμένου να σας χρίσει κι αυτός παντοκράτορες μέσα στις 77 Κοινοβουστασιακές Ισραηλινές ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΕΣ σας ? Αλλά σαν παιχνιδιάρης που είναι κι αυτός ο μπαμπάς σας Θεός ! έβαλε στο στόμα του αρχιχάϊβανου, που τον λανσάρετε στα υπόλοιπα ΖΩΑ σας για πλανητάρχη ! τον ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ να πει ! «την βρωμοδουλειά για την ανατίναξη στο μετρό του Λονδίνου ! την έκανε η Ισλαμική Οργάνωση μέσα από την NEW SCOTLAND YARD !!!»
Είδατε ρε το τι πλάκες σας κάνει αυτός ο μπαμπάς σας ο Θεός ? που σας προορίζει για ΣΚΑΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του 555 ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου