Recent Posts

28 Σεπτεμβρίου 2017

H τράπουλα που βγάζει πάντα Εβραίους ΡΗΓΑΔΕΣ



ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥ 4ου ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ ΡΑΪΧ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΗ ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG
 


Θεσσαλονίκη 29/9/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Τέκνα των 77 ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΩΝ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.! ΔΕΝ βαρεθήκατε να κάνετε εκλογές στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη σας ? Όπως πρόσφατα στο Γερμανικό ? Παραμυθιάζοντας και τους αφελείς μασονάκους σας ! ότι ο μπαμπάς σας ο θεός ΔΕΝ σας παίρνει χαμπάρι με τίποτε και με καμία δύναμη επάνω στον πλανήτη γη ! που με την ΤΣΑΚΜΑΚΟΣΥΝΗ που σας διακρίνει τον μετατρέψατε αυτόν τον πλανήτη σε ένα απέραντο KERATISTAN !!! με τα ΕΚΛΕΚΤΑ σας γίδια του δημοσίου & ιδιωτικού τομέα κουμαντάροντας όόόλες τις ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ θυγατρικές σας επιχειρήσεις ! Και με τα επίσης ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ που τα προεπιλέγετε μέσω των μασονικών σας στοών ! τα διορίζετε μέσα στα κοινοβούλια των προτεκτοράτων ΔΗΘΕΝ κρατών σας ! προκειμένου να νομοθετούν για λογαριασμό της Αγίας σας ΣΙΩΝ Α.Ε. ! για να ΞΕΠΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ με τον τρόπο αυτόν βάζοντας τους φόρους ! πρόστιμα ! κατασχέσεις ! αφαιμάξεις χρημάτων από τις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ κωλοτράπεζές σας ! και με τα χρηματοπιστωτικά σας ιδρύματα τύπου GOLDMAN SACHS να τους ΕΞΑΫΛΩΝΕΤΕ τIς οικονομίες των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ !!! Στελεχώνοντας και τα κοινοβούλια των ΔΗΘΕΝ κρατών σας με τα πολιτικά σας ΛΑΜΟΓΙΑ & ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! για να παριστάνουν και αυτά τα GOLDEN GOIΜ"S σας ! κατανέμοντας ΕΣΕΙΣ και τα ποσοστά των ΔΗΘΕΝ κομμάτων τους από την χαρτοπαιχτική σας λέσχη BILDERBERG !
Ρέέέ σεις ? τον μπαμπά σας τον θεό τον ρωτήσατε για όόόλα αυτά που κάνετε ? αν είναι ΣΥΜΦΩΝΟΣ ? μια και τον πλανήτη αυτόν τον έκανε για νοήμονα όντα ! και όχι για ΚΑΤΣΙΚΟΚΛΕΦΤΕΣ Εβραίους αφέντες που το παίζουν παντοκράτορες με τα γίδια τα μασόνια τους !
Γίίάάά λοιπόν συνέλθετε από την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ ! Καθώς σας περιμένει για παραδειγματικό ΤΕΛΟΣ ! η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!   

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου