Recent Posts

8 Σεπτεμβρίου 2017

O τυφώνας ΙΡΜΑ στην Καραϊβική !


O ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΤΥΦΩΝΑΣ ΙΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΕΤΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΦΩΝΑΣ ΟΡΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8/9/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Τέκνα της ΣΙΩΝ α.ε. έχουμε την περιέργεια να μάθουμε γιατί  ΙΡΜΑ τον βαφτίσατε αυτόν τον τυφώνα ? Άρα σίγουρα κάτι θα ξέρετε για το τι σας ετοιμάζει ο μπαμπάς σας ο Θεός που σας υπεραγαπά και φροντίζει για το ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ της ΕΛΕΕΙΝΗΣ ΒΡΩΜΟΦΑΡΑΣ ΣΑΣ ! Κάνοντάς σας δοκιμαστικά πάλι στα παράλια της ΦΛΟΡΙΔΑΣ των U.S.A. όπως ακριβώς το 2004 τέτοιον καιρό, με τέσσερις απανωτούς τυφώνες κι επί έξι συνεχόμενες εβδομάδες, εκεί που συντάξατε  νόμο να μην πηγαίνουν στον στρατό τα περιούσια τέκνα σας ! Αλλά να βάζετε μισθοφόρους σας να αιματοκυλιούνται για λογαριασμού του Ιουδαϊκού σας Ισραήλ !
Λέτε ρέέέ να σας ετοιμάζουν οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ με κάνα άγριο χνέρι ? τον πραγματικό τυφώνα ΟΡΜΑ? Που να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο Εβραίων όρθιο ? όπως ακριβώς μετά τους τέσσερις τυφώνες του 2004 στην ΦΛΟΡΙΔΑ που στείλατε τα περιούσια τέκνα σας στην ΤΑΜΠΑ της Αιγύπτου ? να ηρεμήσουν στις εξάκτινες πισίνες που έχετε για σήμα του αιμοσταγούς βασιλιά σας ΔΑΒΙΔ ? φτιάχνοντας σας εκεί ερυθρούς στην Ερυθρά σας θάλασσα ! Εκεί που ΔΕΝ προλάβαιναν όόόλα τα νοσοκομειακά από την Αίγυπτο ! από την Ιορδανία ! και την πολύπαθη ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ να συμμαζεύουν 45.000 Εβραίους παραθεριστές σας, μια και τους φύλαγαν 15.000 πράκτορες της Μοσσάντ από τον τηλεοπτικό σας αστέρα τον ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ !!!
Άάάά ρέέέ ΖΩΑ του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ? είδατε το τι παθαίνετε που εξακολουθείτε να το παίζετε παντοκράτορες ? στα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ τα μασόνια σας ? και πιστεύετε ακόμα πως ο μπαμπάς σας ο Θεός είναι ΑΛΗΤΗΣ ακριβώς σαν κι εσάς ! Που εκείνο το διάστημα του 2004 ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΝΤΙΣΑΤΕ και κάψατε τα παιδάκια μέσα στο σχολείο, 600 και πλέον τω αριθμώ, της Ρωσσικής Ιγκουσετίας ! ρίξατε εκείνο το διάστημα με τηλεχειρισμό το ελικόπτερο στο μεγαλύτερο βάθος της θάλασσας του Αγίου Όρους, δολοφονώντας 17 άτομα με την γιγάντια εγκληματική σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, γιατί σκάλιζε ένας δημοσιογράφος τον φάκελο του εισαγγελέα ΤΣΕΒΑ ! που ξετρύπωσε τη μια έδρα από τις 77 της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ στην πόλη της Θεσσαλονίκης, από εκεί που κουμαντάρετε όόόλα τα εγκληματικά μασονικά σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ μέσω Κ.Ι.Σ. που ο μπαμπάς σας ο Θεός μας αποκάλυψε ότι τα αρχικά γράμματα μεταφράζονται σε Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία !
Λοιπόν τι λέτε για όόολα αυτά ? Θα μας παραδώσετε ήρεμα όόόλες τις ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΣ και φυσικά όόόλες τις επιχειρήσεις του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, που είναι στελεχωμένες από τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ μασόνια σας ? Για θα αναγκαστούμε να δώσουμε σήμα στις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ για το τελειωτικό ΟΡΜΑ !!! κατά της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ, μια και σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμα οι πέτρες και τα πελεκούδια το τι ΣΚΑΤΑ μαγειρεύετε κάθε ημέρα με τα ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ σας και τα τρώτε παρέα όόόλοι μαζί για την δόξα του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου