Recent Posts

6 Σεπτεμβρίου 2017

Bιβλικές καταστροφές από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΟΙ ΒΙΒΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟ ΝΕΠΑΛ ! ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ! ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ! ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ! ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ !

 
Θεσσαλονίκη 6/9/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. ! και των 77 Κοινοβουστασιακών Ισραηλινών σας Σταβλαρχιών (Κ.Ι.Σ.) Καταλάβατε τώρα ότι είστε η ΣΥΜΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ??? που τον μπαμπά σας τον Θεό ! τον κάνατε χίλια κομμάτια ! για να παίζετε μαύρα – κόκκινα με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα εις βάρος των συνανθρώπων σας ? Βάζοντάς τους να ξεκληρίζονται αναμεταξύ τους οι μεν να παριστάνουν τους ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, τα δε λοιπά μισθοφόρικα ΖΩΑ σας να παριστάνουν τους φύλακες του εβραϊκού μασονικού σας ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ, μεταφέροντας και οι Μη Κυβερνητικές σας Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο.) τους ταλαίπωρους της Μέσης Ανατολής στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη της Ευρώπης ! προκειμένου να σφετεριστείτε τα εδάφη τους ! όπως και την γη των ΑΔΟΥΛΩΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ που κατά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΤΕ εκατομμύρια κοσμάκη !  προκειμένου να σας κάνουν κι εσάς κράτος τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ σας τύπου ΧΙΤΛΕΡ – ΤΣΟΡΤΣΙΛ – ΡΟΥΣΒΕΛΤ – ΣΤΑΛΙΝ και λοιπών ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΩΝ υποτακτικών προς της Αγία σας ΣΙΩΝ α.ε. Πιστεύοντας πως θα κατορθώσετε να αυτοχριστείτε παντοκράτορες με τα μασονειδή ΜΙΑΣΜΑΤΑ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ! Αγνοώντας τον μπαμπά σας τον Θεό που έχει φροντίσει πριν από εσάς να έχετε ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ όπως και τα μασονοειδή GOIM – ΖΩΑ σας ! που πιστεύουν ακόμα πως ο μπαμπάς σας Θεός ! κοιμάται ακόμη όρθιος ! και ΔΕΝ ασχολείται με τα εγκόσμια ! και τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΗΣ  (ΑΛΚΑΪΝΤΑ) αγνοούν για ποια δουλειά τις έχει ο παιχνιδιάρης μπαμπάς σας Θεός ! Σας έχουν ταράξει στις αφύσικες πυρκαγιές ! σας έχουν προγραμματίσει τους τυφώνες που ο ένας να τελειώνει ! και να αρχίζει ο επόμενος !
Γι’ αυτό σήμερα σας μοστράρουμε τις καταστροφικές πλημμύρες στο ΝΕΠΑΛ ! ΠΑΚΙΣΤΑΝ ! ΙΝΔΙΑ ! ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ! για να προβληματιστείτε και να συνέλθετε από την ιουδαϊκή σας ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ, καθώς τώρα στο τέλος τα παντοκρατοριλίκια σας μάραναν, με τα ΖΩΑ τα μασόνια σας ! που έχουν χαζέψει κι αυτά ! κι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται πως ο μπαμπάς σας ο Θεός έχει πολύ περισσότερο μυαλό από εσάς ! αφού φρόντισε μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ  να έχετε παραδειγματικό ΤΕΛΟΣ ! φτιάχνοντας μια κοινωνία με ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ




  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου