Recent Posts

4 Σεπτεμβρίου 2017

Σοφά λόγια από τον ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ


ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ GOIM –ΖΩΑ ΜΑΣΟΝΟΕΙΔΗ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ



ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 4/9/2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                         info@kis.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                                          press@synigoros.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ                          grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                                       ambassador.sec@grdel-nato.be
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΓΚΕΚΥΛΩΝ                                 infopar@parliament.gr
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ                            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr       
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ TOY Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ                           protodikeio-thes@otenet.gr       
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                                      minister@minfin.gr 

Τέκνα της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. ! και του Ιουδαίου 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !
Βλέπουμε μέσα στο διαδίκτυο τα χαρούμενα μασόνια σας να ΡΕΤΑΡΟΥΝ κανονικά ! όπως κι εσείς με τα ομογάλακτα και πανέξυπνα εβραιόπουλα σας ! που η ελεύθερη σκέψη των απόψεων μας ΠΕΡΙΤΤΕΥΕΙ και περικόπτεται από τους παρακολουθούντες ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ που έχετε μέσα στη δίωξη του ηλεκτρονικού σας εγκλήματος.
Αφορμή προχθές Σάββατο 2/9/2017 είδαμε ένα από τα 300 + 1 ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ μασόνια σας που τα εκλέγετε μέσω SINGULAR και τα έχετε μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ σας, που το αποκαλείτε ειρωνικά Βουλή των Ελλήνων, και συγκεκριμένα τον Σταυράκη Θεοδωράκη σας, να κατεβαίνει σκαλοπάτια και να διαλαλεί ότι θέτει υποψηφιότητα για την προεδρία του νέου φορέα σας την ΝΕΑ κεντροαριστερά ! Προκαλώντας μας να εκφράσουμε μέσω του διαδικτύου την άποψή μας ! Τονίζοντάς του κι εμείς πως ο μπαμπάς σας ο Θεός σταμάτησε να μασά τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ ! Και πριν αλέκτωρ λαλήσει έσπευσαν οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ σας από την Δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος να μας το διαγράψουν το σχόλιο μας ! Και να μας στείλουν και μήνυμα πως τέτοια σχόλια ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ! πιθανόν γιατί πανικοβάλλουν τα χαρούμενα μασόνια σας ! που ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ για ποια δουλειά ο μπαμπάς σας ο Θεός έφτιαξε τα ψαράκια ΠΙΡΑΝΧΑΣ αλλά και τους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτής θάλασσας ! Αγνοώντας τα έρμα πως ο μπαμπάς σας ο Θεός μέσω της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ φρόντισε να σας έχει όόόλους μαρκαρισμένους μέσω των Α.Φ.Μ. σας αλλά και με τον μασονικό βαθμό που διαθέτουν όόόλα τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ ΖΩΑ της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. !
Μοστράροντάς σας κι εμείς διαλόγους και σχόλια για την 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ με φόντο τον ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ που σας αποκαλεί οι ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ της Ευρώπης ! καθώς ασχολείστε πάντα με δουλειές του ΚΩΛΟΥ ! Διότι με δόλιο τρόπο κάνατε σκάντζα την Ελλαδίτσα από τους κόλπους της Οθωμανικής αυτοκρατορίας ! προκειμένου με τα μασονοειδή σας ΑΠΟΒΛΗΤΑ να φτιάξετε ένα νέο ΔΗΘΕΝ κράτος ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, που το ονομάσατε GREKYLISTAN, δολοφονώντας και τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ, προκειμένου να καταδυναστεύετε τους υπόδουλους υπηκόους σας με τα συνεργαζόμενα μασόνια σας, που είναι και τα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ του 666 ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ



Vasilios Mantzios Ειπε και ελαλησε ο κατσαπλιας, ως γνησιος συνεχιστης των συμπεθερων αρχικατσαπλιαδων πετρομπεη και κολοκοτρωνη, που δεν τους χαλασε την μανεστρα ο μεγαλος Ιωαννης Καποδιστριας, τον εφαγαν λαχανο, και απο τοτε, αρχισε η ατελειωτη ελληνικη φαυλοκρατια...
Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 · 22 ώρες · ΤροποποιήθηκεΑφαίρεση

Ο χρήστης Swkratis Koutroumpas απάντησε · 11 απαντήσεις


Panagiotis Koutsopetros Ε, ναι να μην έχουμε και μια επέτειο για τη βασιλική απάτη της δήθεν παραχώρησης συντάγματος.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 21 ώρεςΑφαίρεση

Panagiotis G Papanikolaou Του άλλου του γερμανοβασιλοτσάτσου του φταίει κι ο ... "αρχικατσαπλιάς" ( ; ) ο Κολοκοτρώνης και το "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους". Τι είχα γράψει χθες ; εφτά γενιές προδότες ; Λάθος. Δέκα εφτά γενιές προδότες και λαθροπατριώτες.
Μου αρέσει! · Απάντηση · 4 · 21 ώρεςΑφαίρεση

Στέφανος Χατζής Ιωάννου γιατί ρε δεν ρωτάτε κάναν πανέξυπνο σημερινό Εβραίο της 17 ΝΟΕΜΒΡΗ που εκλέγουν μέσω Κ.Ι.Σ. & SIΝGULAR τα 300+1 ΖΩΑ τα μασόνια τους ? στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους που το αποκαλούν Βουλή των Ελλήνων & στον Δημόσιο & Ιδιωτικό τομέα ? για να σας πει γιατί ΚΑΘΑΡΙΣΕ η τότε εγκληματική τους μοσσάντ μετά από 32 ημέρες ? στις 27/9/1831 τον ομογάλακτο αδερφό τους ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ? και φόρτωσε την δολοφονία στους ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΕΟΥΣ ? μήπως γιατί έκανε νόμο τον 4286/26-8-1831 ονομάζοντας ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ όόόλα τα μασόνια που συμμετέχουν στο Δημόσιο ? Άμα το βρείτε τον πανέξυπνο εβραίο ΣΦΥΡΑΤΕ ΜΟΥ !!! έτσι ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 21 ώρεςΔιαχείριση

Vasilios Mantzios καλα το χεις καψει αστο...σε ψεκαζουν ε? οι παλιοεβραιοι?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 21 ώρεςΑφαίρεση

Στέφανος Χατζής Ιωάννου πούούούσε Εβραίε Βασιλάκη Μάντζιο ? ΔΕΝ σου είπαν από την Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία (Κ.Ι.Σ.) του Βαλκανικού σας φεουδάτου ! πως ο μπαμπάς σας ο θεός σταμάτησε να μασά τον ιουδαϊκό σας ΤΑΡΑΜΑ ! σας περιμένει ΔΑΚΤΥΛΙΚΗ ΜΕ ΑΡΚΟΥΔΙΣΙΟ ΝΥΧΙ !!! kapito ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 21 ώρεςΔιαχείριση

Vasilios Mantzios τι ειπες τωρα παλι...πφφφφ
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 20 ώρεςΑφαίρεση

Vasilios Mantzios ναι ναι, οι προσκυνημενοι μωρε, αυτος και ο συμπεθερος τους Ο πετρομπεης, ηταν η ψυχη του λαου, που κανενα οφιτσιο δεν πηραν ολο στην απεξω ηταν...ετσι με παραμυθακια μεγαλωσατε με παραμυθακια θα πεθανεται...και θα βριζεται τους ξενους για την καταντια σας...!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 · 21 ώρεςΑφαίρεση

Στέφανος Χατζής Ιωάννου προς Ιουδαίους ναυτιλομένους και στα ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ τα μασόνια σας ! σας το είπε ο ιουδαίος ΚΕΡΑΤΑΣ με το 666 σας ? από την εγκληματική σας μοσσάντ ? πως ο μπαμπάς σας ο θεός ! φρόντισε να είστε ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ όόόλοι σας ! και με τον βαθμό μασονίας που έχετε μέσω των Α.Φ.Μ. σας ! για το γνωστό ΠΑΣΣΑΛΩΜΑ ! ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ ! & ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΜΑ ! που σας περιμένει στις 77 πρωτεύουσες των φεουδαρχικών σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ! τα δε ΕΚΛΕΚΤΑ σας μασόνια πηγαίνουν για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ !!! Gege ? ή nuku gege ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 20 ώρεςΔιαχείριση

Witkowski Radcliffe nunu gege παιζει?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 20 ώρεςΑφαίρεση

Στέφανος Χατζής Ιωάννου nuku gege και απ τον μπαμπά σας τον θεό ! που σας έχει προγραμματίσει μέσω ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ να γίνετε όόόλοι οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ εβραιοι ! μαζι με τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασόνια σας ! το παράδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΕΙΝ για τις επερχόμενες γενεές ! και τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ! panimai ? aaa haraso ! balisoi DURAK !
Μου αρέσει! · Απάντηση · 20 ώρεςΔιαχείριση

Vasilios Mantzios 666 ρε ζητω ο σατaνας η μασονια και οι εβραιοι. ζητω ο αντιχριστος!!!
Μου αρέσει! · Απάντηση · 20 ώρες · ΤροποποιήθηκεΑφαίρεση

Witkowski Radcliffe ερωτηση, οι εβραιοι ειναι μασονοι κ εχθροι μας, οι χριστιανοι που πιστευουν στον θεο των εβραιων τι ειναι?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 20 ώρεςΑφαίρεση

Στέφανος Χατζής Ιωάννου Αάάά ρέέέ ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΕ Witkowski Radcliffe που μας παριστάνεις και τον ΖΑΒΑΛΗ των ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ Εβραίων ! και κάνεις πως ΔΕΝ ξέρεις ότι οι ΛΕΒΙΤΕΣ δεσποτάδες σας ? ότι είναι ΤΣΑΝΑΚΙΑ & ΥΠΗΡΕΤΕΣ του εβραϊκού μασονικού ΑΛΗΤΑΡΓΙΟΥ σας !!! Aaaiide reee GIT ! Yiahudi BUDALA efedim !
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 20 ώρεςΔιαχείριση

Γιώργος Νικολάου Στεφανε ,τελικα οι κομουνιστες για τους Εβραιους η για τους Βουλγαρους δουλευουν ?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 1 · 12 ώρες · ΤροποποιήθηκεΑφαίρεση

Efthymios Chatziefthymiou kala sou leei oi xristianoi trapezites ti einai?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 19 ώρεςΑφαίρεση

Kris Maikl Katsima Και τα γεννεθλια μου επίσης συντροφε
Μου αρέσει! · Απάντηση · 14 ώρεςΑφαίρεση

Alekos Tsantakis τωρα ολ αυτα με το Μακρυγιαννη τι σχεση εχουν?
Μου αρέσει! · Απάντηση · 13 ώρεςΑφαίρεση






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου