Recent Posts

30 Ιουνίου 2017

Τα κακά μαντάτα για την Αγία ΣΙΩΝ α.ε. !


ΤΑ ΚΑΚΑ ΜΑΝΤΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ KERATISTAN


Θεσσαλονίκη 30-6-2017
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ                         info@enosi-makedonias.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                           press@synigoros.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                       minister@minfin.gr 

Προς Μεταφορική ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΦΙΝΟΥ Α.Μ.Ε.
Ήρας 4 Ταύρος 177 78 ΑΘΗΝΑ

Κακά μαντάτα από τον μπαμπά σας τον Θεό ! σας κομίζουμε για όόόλους εσάς τους συνεργάτες της εγκληματικής οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ που με τις θυγατρικές εταιρείες σας είστε τα τσανάκια του εβραϊκού ΑΛΗΤΑΡΙΟΥ της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. από το ιουδαϊκό σας KERATISTAN !
Χθες 29/6/2017 μας έγινε μια καταγγελία από έναν ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟ πολίτη που το επάγγελμά του είναι περιοδεύων πλασιέ στην EUROPACK Α.Β.Ε.Ε., καθώς η βιομηχανία τον υποχρεώνει να πληρώνει αυτός τα μεταφορικά των πελατών της αγοράς, και ότι προκύπτει μετά να το εισπράττει σε προμήθεια ! Κόβοντας στο τέλος του έτους και τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών για να μην χάσουν κάνα φράγκο οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι που σας το παίζουν περιούσια τέκνα του μπαμπά τους του Θεού ! μέσω των ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΩΝ μασονικών σας στοών ! που σαν τα ΖΩΑ σας βάζουν όόόλους σας να μαρκαλίζεστε σαν τα ΖΑΓΑΡΙΑ μέσα στα βαρέλια των εβραϊκών μασονικών σας στοών ! φτιάχνοντας τους κώλους σας ΦΙΛΙΣΤΡΙΝΙΑ ! για να έχετε πάντα ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά και να εκδίδετε φορτωτικές σύμφωνα με τα γούστα της εβραϊκής ΜΑΦΙΑΣ που σε συνεργασία με όόόλα τα επαγγέλματα και τα μασονειδή τους ΑΠΟΒΛΗΤΑ, βουλιάζουν και χρεοκοπούν οικονομίες λαών όπως το GREKYLISTAN σας με τις 300 + 1 ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ χορεύτριές τους που τις έχουν μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους που το αποκαλούν ειρωνικά Βουλή των Ελλήνων ! Βάζοντας αυτά τα ανθρωπόμορφα ΖΩΑ – ΓΙΔΙΑ τους να ομιλούν για ανάπτυξη ! για οικονομία ! κι έξοδο στις ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΙΚΕΣ αγορές του αχανούς KERATISTAN τους ! Δίδοντας και σε σας εντολή να εκδίδετε φορτωτικές για τα ομογάλακτα μασόνια σας προς 1,20 ευρώ το χαρτοκιβώτιο ή το δέμα ! Και για τους απροστάτευτους πολίτες, που ΔΕΝ είναι ΠΥΡΙΜΑΧΟΙ όπως εσείς, που είστε οι προστατευόμενοι τους, να τους πετάτε τα μάτια έξω με τις παράλογες χρεώσεις κομίστρων που σας υποχρεώνουν να κόβετε οι ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟΙ Εβραίοι αφέντες σας ! που για μεταφορά στο ΣΟΥΦΛΙ 20 δεμάτων πλαστικές τσάντες βάρους 221 κιλών κι αξίας τιμολογίου 422,20 + το ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΟ Φ.Π.Α. 101,33 = 523,53 ευρώ, εισπράττετε 29,65% κόμιστρο 125,10 ευρώ  όταν η παλέτα των 600 κιλών χρεώνεται 45 ευρώ.
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε χθες στο τηλέφωνο 2103458152 εσωτερικό 64 για ΠΕΡΙΚΟΠΗ, μας απάντησε το εκτελεστικό σας όργανο η ΡΟΥΜΠΕΑ, ότι ΔΕΝ μπορεί να κάνει περικοπή 100,10 ευρώ για την παράλογη χρέωση που κάνατε κατόπιν εντολής της εβραϊκής μασονικής ΜΑΦΙΑΣ που σας χειραγωγεί ! Όταν εχθές το πρακτορείο ΠΟΥΧΙΑΣ της Δυτικής Μακεδονίας, παρέδωσε σε πελάτη των ΣΕΡΒΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ 284,200 γρ. εκδίδοντας φορτωτική 40 ευρώ ! δεχόμενη περικοπή φορτωτικής 10 ευρώ κατόπιν διαμαρτυρίας του πελάτη, για να πληρωθεί τελικά η φορτωτική της μεταφοράς 30 ευρώ !
Και μια και είστε όόόλοι σας ΠΥΡΙΜΑΧΟΙ, που κανένας ομογάλακτος αδερφός σας από την GREKYLIKH αστυνομία σας, αυτής που πουλά τα ναρκωτικά τους με τους Αθίγγανους Ρομά εκ Μενιδίου και Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης, ΔΕΝ μπορεί να σας εντοπίσει για να σας επιδώσει το ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ για ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ υπέρ της ΣΙΩΝ α.ε., φροντίστε λοιπόν να έχετε επάνω στα δικαστικά έδρανα τις ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ομογάλακτες αδερφές σας τις δικαστίνες ! όπως και τα ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ σας που υποδύονται τους εισαγγελείς ! εφόσον θέλετε να διεκδικήσετε τα επιπλέον 100 ευρώ και 10 λεπτά και φροντίστε να πάρετε μαζί σας και τους εκλεκτούς συνεργάτες που παριστάνουν τους ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣ του μασόνου Ιουδαίου ΠΟΛΙΤΗ ! μην ξεχάστε να έχετε μαζί σας και την εγκληματική σας Μοσσάντ ! να συντονίζει την όόόλη επιχείρηση με τα αβανταδόρικα μασόνια σας να παριστάνουν το ακροατήριο ! Για να δείτε εκεί μέσα τον μπαμπά σας τον Θεό ! που σταμάτησε να μασά τον ιουδαϊκό ΤΑΡΑΜΑ των ΔΗΘΕΝ περιούσιων τέκνων του ! πως μπορεί να σας φτιάξει εκεί μέσα διά του εκπροσώπου της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στην κυριολεξία σαν της ΜΑΪΜΟΥΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ !!!
Άλλωστε στην Ορεστιάδα έχετε έναν ομογάλακτο αδερφό τον Μπουζνοχωρίτη Χαράλαμπο Κολιόγλου, που είναι πράκτορας μεταφορικών εταιρειών, που τον Οκτώβριο του 2005 του δάνεισε ένας απροστάτευτος πολίτης  4000 ευρώ ΑΤΟΚΑ ! λαμβάνοντας αντίστοιχη επιταγή της Εμπορικής τράπεζας που τον Φεβρουάριο του  2006 τον παρακάλεσε αυτόν που του είχε δανείσει το ποσόν των 4.000 ευρώ να αγαντάρει βάζοντας 3.000 ευρώ και ο πανέξυπνος Κολιόγλου 1.000 ευρώ, προκειμένου να μην σφραγιστεί η επιταγή του ομογάλακτου αδερφού σας, που ο μπαμπάς σας ο Θεός σας τον έβαλε το χαρακτηριστικό όνομα του ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ! για να θυμίζεις όόόλους τους ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΟΥΣ συνεργάτες της Αγίας ΣΙΩΝ α.ε. ! ότι όταν σας βάζουν μέσα στις στοές σας να πατάτε την εικόνα του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ που είναι και ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΣΑΣ, το ΚΛΑΦΤΑ Ιουδαίε Χαράλαμπε ! μετά των μασονοειδών του ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ! προς ΔΟΞΑ του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου