Recent Posts

12 Ιουνίου 2017

τα ξεκωλιάρικα GOΙΜ της ΣΙΩΝ α.ε.



ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ  ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ  ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗΝΑ ΣΤΕΦΘΕΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ


Θεσσαλονίκη 12/6/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                           press@synigoros.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                      minister@minfin.gr 


Προς την Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη»
Χαλκοκονδύλη 17 Τ.Κ. 10432 FAX 2107292129

Κύριοι του Συνηγόρου του πολίτου από την Χαλκοκονδύλη 17, όπως αντιλαμβάνεστε ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ αυτής της εγκληματικής οργάνωσης 17 ΝΟΕΜΒΡΗ που βγάζει σε παρέλαση τα ΕΠΙΛΕΚΤΑ αλλά ΜΗ ΝΟΗΜΟΝΑ ΖΩΑ τους από το ιουδαϊκό τους KERATISTAN, δεν έχει τελειωμό ! όπως λόγου χάριν τον ΔΗΘΕΝ υπουργό Οικονομικών από το προτεκτοράτο τους το GREKYLISTAN ! τον σινάμενο & κουνάμενο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ τους, βάζοντας τον να διαπραγματεύεται την τύφλα τους την ιουδαϊκιά ! με όόόλες τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ που τους περιμένουν για το ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ των ανυπεράσπιστων Ελλήνων από το Ευρωπαϊκό ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ τους, με τα 751 μοσχάρια τους που τα έχουν εκεί μέσα να εργάζονται για την σημαία των 12 φυλών του ιουδαϊκού Ισραήλ ! όπως και όόόλα τα GOLDEN GOΙΜ"S που τα έχουν και αυτά στις επιχειρήσεις αξιολόγησης του εβραϊκού τους ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΥ του Δ.Ν.Τ. διαφυλάττοντας τα συμφέροντα της γιγάντιας ΣΙΩΝ α.ε.! Καιρός λοιπόν να τους επιδώσετε την ΛΥΠΗΤΕΡΗ μια και με εντολή του ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! περιέρχεται όόόλος ο ΠΛΟΥΤΟΣ που κατέχουν ! και επισήμως στα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ ! με βάση το ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ και φυσικά βάση των νόμων που έχει γράψει μέσα στο ΚΟΡΑΝΙ το 570 μ.Χ. δια χειρός ΜΩΑΜΕΘ ο ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!
Φροντίστε λοιπόν για το τυπικό μέρος να είστε παρόντες στις 19/6/2017 μέσα στην αίθουσα των δικαστηρίων Θεσ/νίκης της άλλοτε πρωτεύουσας της φεουδαρχικής Βαλκανικής τους ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ για την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλων των επιχειρήσεων τους καθώς και των συνεργαζόμενων GOΙΜ τους !
Για την ώρα απολαύστε διαλόγους από το διαδίκτυο που έχουν σχέση με τους ΔΗΘΕΝ παντοκράτορες Εβραίους που το παίζουν περιούσιος λαός του μπαμπά τους του θεού !

από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ






 
Maximus Decimus Meridius
Καλέ τον παίρνουμεεεε και μας αρέσει ... ουάου ...
... Γκέουλες, αναρχοάπλυτοι, αριστερο-ηλίθιοι, ο αλβανός υπουργός, ο σύμβουλος "στρατηγικού σχεδιασμού" της κυβέρνησης, ο παιδοβούβαλος που δεν τον χωράει το παντελόνι και το κακό συναπάντημα είναι περήφανοι που τον .... παίρνουνε !!
22 22
Christos Antoniou
Christos Antoniou Τα αρχαιοελληνικα έθιμα καλό είναι να τηρούνται.😊

Dimitris Karagounis
Dimitris Karagounis "Εξω οι Ρωμαίοι λαθρομεταναστες απτην χώρα μας! "

Θεοδωρος Χατζοπουλος
Θεοδωρος Χατζοπουλος Πόσες μερες θα κρατήσει το τριγκερ γτ εχουν αρχίζει να μου πρήζονται ηδη
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Θεοδωρος Χατζοπουλος μα αξιζει να βλεπεις buthurt λελεδια
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου τι βλεπω ? την ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ χoρευτρια των ΝΤΑΒΑΤΖHΔΩΝ εβραιων ? που την εχουν μεσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους στην βουλη των ΓΡΕΚΥΛΩΝ ? να παριστανει την Υπουργο των Οικονομικων ? στο προτεκτορατο τους το GREKYLISTAN !!! την βγαλαν στο ΜΕΪΝΤΑΝΙ ? και την Γιαννούλα Μπουτάρενα την ξέχασαν να σας την μοστράρουν ? για να κανετε μια ωραια ατμόσφαιρα με τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !!!
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Ηρθε και ο χατζηψεκασμενος παραπονεμενος που η ασανσεριτσου πηγε στο πραιντ
Θεοδωρος Χατζοπουλος
Θεοδωρος Χατζοπουλος Στέφανος Χατζής Ιωάννου οτι κ να πεις σε Στηριζω γτ εισαι το αντίπαλο δεις-αντίβαρο του μαρδοχαιου.Δωσε γκοιμ ηλεκτρονικές φάπες
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Αάάιιιντε ρέέέ χαμενο παρταλι του ιουδαιου ΚΕΡΑΤΑ !Giorgo Panagaki που εχεις μυαλο ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ απ το πολυ ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ που σου κανουν τα ΚΟΥΛΙΑ σου ! τα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ τα Αφεντικα σου μεσα στο βαρελι της μασονικης σου στοας ! γίίίάάά φερε μας κανα ΤΣΟΓΛΑΝΙ εβραιοπουλο να κανουμε μια ωραια ατμοσφαιρα ? Gege ? ή nuku gege ?


Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Panagaki για ΣΦΥΡΑ τωρα καναν πανεξυπνο εβραιο σαν τον ΣΤΑΒΛΑΡΧΗ σας τον ΝταβιτΣαλτιελ ! που σου ΒΟΥΡΤΣΙΖΟΥΝ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΟΥΝ τα ΚΟΥΛΙΑ σoυ οι ΓΑΪΔΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ απο την Αφρικανικη Ηπειρο ! για να εχετε παντα ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μυαλα ! όόόλοι οι αβανταδoροι της Αγιας ΣΙΩΝ α.ε.! αποκαλωντας σας GOΪΜ - ΖΩΑ οπως οι 300 +1 ΞΕKΩΛΙΑΡΕΣ χoρευτριες τους που τiς εχουν μεσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ τους την βουλη του GREKYLISTAN !!! καθως δεν εχουν κι αυτοι ούούούτε με μιας κοτας μυαλο !
Dimitris Hanzo
Dimitris Hanzo 30.000 ευρω στεφανε και τιποτα ακομα?
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου τι μου κουνιεσαι ρέέέ Panagaki σαν την ιουδαϊκη ΝΤΙΖΕΖ !!! για φερε μας τωρα καναν πανεξυπνο εβραιο ? Ετσι ? μια και σας αποκαλουν όόόλα εσας τα μασονια ! μη νοημονα ΖΩΑ ! του εβραϊκου τους KERATISTAN !!!
Xristos Zourbakis
Xristos Zourbakis Ο Καραλάκης τί γνώμη έχει. Ρωτήσατε?
Dennis Baltzis
Dennis Baltzis Μπράβο που κάνεις come out. Νιώσε ελεύθερος με τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου κάάάλωωως τον ιουδαιο πελατη ! τον Denni Baltzi ! απ την Αγια ΣΙΩΝ α.ε.! γίίίάάά πες μας πως τα βλεπεις τα πραγματα ? θα την βγαλετε καθαρη απο τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ σας ? που σας τον μοστραρει τωρα τελευτεα ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος ? οπως το χνερι που σας καναν προσφατα μεσα στο ΙΡΑΝΙΚΟ κοινοβουλειο ! το ΜΑΥΣΩΛΕΙΟ του εβραιοσκυλου σας του ΧΟΜΕΪΝΙ ! και για επιδορπιο σας ΕΞΑΫΛΩΣΑΝ το στρατιωτικο αεροσκαφος σας με τα 122 μισθοφορικα GOΪΜ σας απο την ΜΙΑΝ ΜΑΡ ? Απαντα λοιπον ! για να βλεπουν και τα ΖΩΑ τα μασονια σας το τι σας περιμενει όόόλους σας ! Dako ?
Dennis Baltzis
Dennis Baltzis Δεν ήταν μέσα Goim στην Μιανμαρ...βάζελοι ήταν.
Dennis Baltzis
Dennis Baltzis Τι βίτσια έχει ο κόσμος...φαντάζεται τι μπορεί να κάνει ο καθένας από τους συνομιλητές στο κρεβάτι του.
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου εμενα να μην μου τα λες Μπαλτζη αυτα ! ξερεις πολυ καλα ΒΑΖΕΛΟΙ & ΖΩΑ μασονια ! ειναι υπηρετες της Αγιας σας ΣΙΩΝ α.ε.! κανονιστε τωρα λοιπον πως θα την βγαλετε καθαρη μαζι με την εγκληματικη σας 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! απο τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που σας την εχουν στημενη ! και μαλιστα και με εντολη του παιχνιδιαρη μπαμπα σας θεου ! που τα ΖΩΑ σας τα παραμυθιαζετε οτι ο θεος σας εχει ΕΝΑΝ ΟΜΑΤ !!! Αάάά τράσιουλα ! και να μην ΖΟΡΙΖΕΣΤΕ ! Ετσι ?
Dennis Baltzis
Dennis Baltzis Είναι οι Βάζελοι σιωνιστές; Κάτι είχα καταλάβει αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Εγώ δεν έχω Θεό. Ανήκω σε άθεη σέκτα...Είμαστε πιο ύπουλοι...
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Αφιερωμενο σε μαξιμους κοπανους και χατζηψεκασμενο
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου που εισαι πανεξυπνε Μπαλτζη αυτο που σου μοστραρισε το ΖΩΟ σας ο Παναγάκης να το μοστραρετε σε όόόλες σας τις μασονικες στοες ! για να αντιλαμβανονται πως ο μπαμπας σας ο θεος σας εχει ετοιμασει παραδειγματικο ΤΕΛΟΣ μεσα στις 77 Κοινοβουστασιακες Ισραηλινες Σταβλαρχιες σας (Κ.Ι.Σ.) των φεουδαρχικων σας ΜΠΑΝΑΝΙΩΝ ! και ΣΦΥΡΑ στα χαρουμενα σας μασονια πως και αυτα η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ τα εχει προγραματισει ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ για ΨΑΡΟΤΡΟΦΗ ! χαραμοφαηδες & Ρουφιανοι ΤΕΛΟΣ !!! Gege ? ή nuku gege ?
Dennis Baltzis
Dennis Baltzis Ααααα κρουαζιέρα θα σε πάω!!! Αααααα γιατί σε νοιάζομαι και σ' αγαπάω!! Αααααα Μύκονο και Σαντορίνη!! ΑΑΑΑΑΑαααα σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι!
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Denni Baltzi καιρος να προδιαθεσετε τα πολυ εκλεκτα μασονια σας που τα εχετε στα 196 προτεκτορατα ΔΗΘΕΝ κρατη σας ! ειναι να μοστραρουν οι ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ σκελετοι τους ! μαζι με τα κερινα ομοιωματα τους στην ΠΥΡΑΜΙΔΑ του ΣΑΤΑΝΑ στην Αστανα του ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ ! οπως και ο προκατ ναος του ΣΟΦΟΥ βασιλια σας Σολομωντα !!! Τα δε χαραμοφαϊκα μασονια σας που ΔΕΝ θα θελησουν να προσαρμοστουν με τους νομους και τις αρχες του παιχνιδιαρη μπαμπα σας θεου ? βορα στους ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ της ανοικτης θαλασσας ! Ειδατε λοιπον τελικα τi εξυπνο και παιχνιδιαρη μπαμπα που εχετε ? ΦΡΟNΤΙΣΕ να φτιαξει παμφάγα Ψάρια ! που να τρωνε όόόλην την μασονικη ΣΑΒΟΥΡΑ που δημιουργησατε ! Αρα ? ο μπαμπας σας ο θεος ειναι πιο εξυπνος απ όόόλους εσας τους ΑΦΡΟΝΕΣ & ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ εβραιους ! panimai ? aaa haraso !
· Απάντηση · 15 ώρες
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Στέφανος Χατζής Ιωάννου αστα αυτα και ομολογα γιατι σε παρατησε η ασανσεριτζου
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση · 16 ώρες
Dennis Baltzis
Dennis Baltzis Η Πυραμίδα του Σατανά είναι στα Fiji. Αδιάβαστο σε βρίσκω.
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
1
· 16 ώρες

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου εσυ ΝΤΕΝΥ ΜΠΑΛΤΖΗ μπορεις να μας τραγουδας οτι θες ! σημασια εχει οτι και εσας ο μπαμπας σας ο θεος σας εχει προγραμματισει να μοστραρετε μεσα στα 77 ενυδρεια των πρωτευουσων απο τις φεουδαρχικες σας ΜΠΑΝΑΝΙΕΣ ! Αυτο ΔΕΝ σας το ειπε ο Αγιος ΠΑΪΣΙΟΣ σας ? που τον φουκαρα του υπαγορευατε τα μελλουμενα ! & του ριξατε και εναν καρκινο ! γιατι απετρεπε τον κοσμο που ηθελε να μονασει στο Αγιο Ορος ! λεγοντας τους οτι εδω μεσα ειναι όόόλο ΔΙΑΒΟΛΟΚΑΛΟΓΕΡΙΑ ! Αμ τι περιμενεις οταν χωραρχης εκει ειναι ο ΣΤΑΒΛΑΡΧΗΣ σας ο Νταβιντ Σαλτιελ ? απ την Βαλκανικη σας ΜΠΑΝΑΝΙΑ ? γι αυτο και τον μεταφερατε στην ΣΟΥΡΩΤΗ ! και απο εκει εν κολποις ΑΒΡΑΑΜ ! οπως και τον ομογαλακτο αδερφο σας τον μακαριστο Αρχιεπισκοπο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ! που τον βαζατε και αυτον να κανει ΚΩΛΟΣΟΥΖΕΣ με τον Αρχιμανδριτη ΚΩΛΟΣΟΥΖΑ ΣΑΣ ! Αυτα εν ολιγοις και να θυμαστε αυτο που εμαθε ο μπαμπας σας ο θεος στους Αρχαιους ΕΛΛΗΝΕΣ να λενε (( ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ ΦΥΓΕΙΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ )) οπως αντιλαμβανεσαι γινεστε το παραδειγμα προς ΑΠΟΦΥΓΗΝ για τις ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ & τα ΝΟΗΜΟΝΑ ΕΘΝΗ !!! λοιπον καλον ιουδαϊκο παραδεισο !
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση · 15 ώρες · Τροποποιήθηκε
Makis Charalambous
Makis Charalambous Ξεπουλημενος ΜΠΑΛΤΖΗΣ ριψασπις δρακονιανος σε σιωνιστικο παζαρι απεσταλμενος ερπετομορφων εκ μασωνιας προεδρευμονος του σειριου και της τακλαμακαν να αναζητα το φωτοσπαθοο του πολεμαρχον και της αρκουδας
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
7
· 15 ώρες
Dennis Baltzis
Dennis Baltzis Βασικά του Παΐσιου του ρίξαμε μια ατομική βόμβα και την απέφυγε με την βοήθεια της Αγίας Πουλχερίας της Ερημοσπίτισας.
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
3
· 15 ώρες
Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Αμ δέέέ ? του κουβαλάγατε του φουκαρά του ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΑΣ τις Μπαροβιες τα βραδυα στο κελι του ! για να σπανε ΠΛΑΚΑ το πρωϊ τα ΔΙΑΒΟΛΟΚΑΛΟΓΕΡΙΑ σας ! λεγοντας του ( Γεροντα χθες βραδυ ακουγαμε γυναικεια φωνη εξω εμεις απο την πορτα του κελιου σου ! ) και ο φουκαρας απανταγε ( χθες βραδυ με επισκεφθηκε η ΕΥΘΥΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ) Σα δεν ντρεπεστε ρέέέ ! και περιμενατε μετα να λεει καλες κουβεντες ο ΠΑΪΣΙΟΣ στους εθελοντας που σκεπτόντουσαν να μονασουν εκει ! Τα βλεπετε πως σας ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ο παιχνιδιαρης μπαμπας σας θεος ?
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
1
· 15 ώρες
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Konstantinos Boras επειδή σου ελειψε
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
1
· 15 ώρες
Dennis Baltzis
Dennis Baltzis Σιγά μην του πηγαίναμε Μπαρόβιες...είμαστε τσιγκούνιδες.
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση · 15 ώρες
Konstantinos Boras
Konstantinos Boras Δασκαλε Στέφανος Χατζής Ιωάννου ξαναρχισες να πινεις σίσα κρυφα απο την ασανσεριτζου παλι;
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση · 15 ώρες

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου Κωστακη Μπορα μαζι με το αλλο ΖΩΟ τους τον Παναγακη ! τι δουλεια εχετε εδω εσεις ? που οι εβραιοι σας εχουν βαλει να παριστανετε τα ΑΠΟΣΚΑΤΑ της Αγιας τους ΣΙΩΝ α.ε.μεσα στα βαρελια των μασονικων σας στοων ? Αάάίίίντε ρε ΜΑΪΝΑ ! να πατε να πλυνετε τον χεσμενο κωλο σας ! απ το πολυ ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ που σας εχουν κανει οι ΓΑΪΔΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ που σας τους εχουν κουβαλησει απ την Αφρικανικη Ηπειρο ! adi git zaif aqulu tsiotzuklariam !
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
2
Giorgos Panagakis
Giorgos Panagakis Στέφανος Χατζής Ιωάννου μαζέψουν αλλιώς θα σε στείλω πίσω στον Ρομιουλους

Στέφανος Χατζής Ιωάννου
Στέφανος Χατζής Ιωάννου brak lakirdi BUDALA Yahudi efedy Bora ! & BOKLU karampasu Panagaki ! anadym ? aaa Soile !
Giorgos Panagakis
· Απάντηση · 1 ώρα
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση ·
2
· 1 ώρα
Τεπενδρής Πίπης
Τεπενδρής Πίπης αυτο λεγεται αρωστια. μην σου πω ποινικο.

δεν ειναι δυνατον ενα αγορι 8 χρονων να "επελεξε" να κανει αυτο.
...


http://www.advocate.com/.../2017/06/05/lactaciax750.jpg
Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
· Απάντηση · 46 λεπτά · Τροποποιήθηκε
Xristos Zourbakis
Xristos Zourbakis Σσσσσσς.... θα σε χώσουνε μέσα για φασισμό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου