Recent Posts

28 Ιουνίου 2017

Επιθεωρώντας την εγκληματικη 17 ΝΟΕΜΒΡΗ στην Βαλκανική ΜΠΑΝΑΝΙΑ



ΣΤΙΣ 17/6/2017 ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕ ΤΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Ο ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΑΚΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΣΤΑΒΛΑΡΧΙΑ (Κ.Ι.Σ.) ΤΟΥ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥ ΦΕΟΥΔΑΤΟΥ


Θεσσαλονίκη 28/6/17
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΕΜΠ/ΚΟ & ΒΙΟΜ/ΚΟ ΕΠΙΜΕΛ. ΘΕΣ/Ν.   root@ebeth.gr
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                           press@synigoros.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                      minister@minfin.gr 

Προς
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
ΤΣΙΜΙΣΚΗ 29,  546 24  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρέέέ σεις του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης
Σας ρωτάμε ευθέως, ΚΑΝΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΩΝ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΩΝ Εβραίων ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΣΑΣ ? που σας βάζουν οι ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ & ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ Ιουδαίοι να ζητάτε 465,65 ευρώ για ΔΗΘΕΝ οφειλές παρελθόντων ετών ? Όπως για μια εγγραφή ενός απροστάτευτου πολίτη το 2007, που θέλησε να φτιάξει μια αποθήκη ! και δεν τον αφήσατε όόόλα τα ΚΟΥΔΟΥΝΟΦΟΡΑ μασόνια  να την φτιάξει, μια και ήθελε κι αυτός να κάνει τον επιχειρηματία μέσα στο ιουδαϊκό KERATISTAN σας ! Αλλά σαν ΤΣΑΚΜΑΚΙΑ που είστε εισπράξατε 494,85 ευρώ ! ΓΔΕΡΝΟΝΤΑΣ τον για μια και μόνον εγγραφή !
Για λοιπόν πάρτε τηλέφωνο τους ομογάλακτους αδερφούς σας από την Κοινοβουστασιακή Ισραηλινή Σταβλαρχία (Κ.Ι.Σ.) του Βαλκανικού σας φεουδάτου, που στις 17/6/2017 σας επισκέφθηκε για επιθεώρηση όόόλη την εγκληματική σας οργάνωση 17 ΝΟΕΜΒΡΗ, το περιούσιο τέκνο του Θεού ο ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ! κι ελάτε στα ιουδαϊκά δικαστήρια της πρωτεύουσας σας Θεσσαλονίκης με τα ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ και ΣΦΟΥΓΓΑΡΟΠΑΝΑ, τις ομογάλακτες αδερφές σας, που τις έχουν επάνω στα δικαστικά έδρανα ! κι απαιτήστε το ποσόν αυτό μαζί με την εγκληματική σας Μοσσάντ ! αλλά και τους ομογάλακτους αδερφούς σας που είναι οι ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ! Καθώς ο μπαμπάς τους ο Θεός φρόντισε να τους φτύνει ολάκερη η ανθρωπότητα ! για το ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ & ΛΟΥΣΤΡΑΡΙΣΜΑ που σας κάνουν τα ΚΟΥΛΙΑ σας μέσα στα βαρέλια των μασονικών σας στοών με τους ΓΑΪΔΟΥΡΟΓΑΜΗΔΕΣ από την Αφρικανική ήπειρο ! για να έχετε πάντα ΚΛΟΥΒΙΑ μυαλά ! στις ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ μέσα στα κεφάλια σας !
Αάάά ρέέέ ΓΚΑΓΚΑΝΙΑ και συνεργάτες του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! τα παντοκρατοριλίκια σας μάραναν με τα ΖΩΑ τα αφεντικά σας, που δεν είναι ικανά σε δυο μασονικά γαϊδούρια άχυρο να σας μοιράσουνε ! Αλλά κι εσείς που ΔΕΝ έχετε ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! που κάθεστε να σας τραβάνε τα ΜΠΟΣΙΚΑ σαν τις κότες από τα εβραϊκά μασονικά σας κοτέτσια ! Γι’ αυτό και το ΦΥΣΤΙΚΩΜΑ πάει σύννεφο που εισπράττουν τα ΚΟΥΛΙΑ ΣΑΣ για να ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΟΥΝ τα μάτια σας μέσα από τα βαρέλια των μασονικών σας στοών του ΣΚΑΤΕΑ Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ !!!

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου