Recent Posts

21 Ιουνίου 2017

Πατρίδα ! Θρησκεία ! Οικογένεια ! το τρίπτυχο της ΣΙΩΝ α.ε. !



ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΜΤΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ !
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΑΜΕΝΟΥΣ & ΚΟΥΝΑΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ! ΚΑΙ ΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΥΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΙΩΝ Α.Ε. ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΚΟΥ KERATISTAN !
 



Θεσσαλονίκη 21-6-2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                           press@synigoros.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν           infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ            pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ           protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                       minister@minfin.gr 

Προς την Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη»
Χαλκοκονδύλη 17 Τ.Κ. 10432 FAX 2107292129

κ.κ. εκπρόσωποι του Συνηγόρου του ΔΗΘΕΝ Έλληνα πολίτου ! τα βλέπετε τα ιουδαϊκά σας χάλια ? πως σας κατάντησαν οι ΚΩΛΟΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ & ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι ? που σας έχουν σπουδάσει στα ΒΟΪΔΟΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ τους ? και πιστεύουν ακόμα πως θα την βγάλουν καθαρή απ’ τον μπαμπά τους τον θεό ! καθώς σας παραμυθιάζουν πως για όόόλα που συμβαίνουν επάνω στον πλανήτη γη ! φταίνε τα GOΙΜ που δεν έχουν ούούούτε με μιας κότας μυαλό ! Ενώ όόόλοι εσείς που ΕΧΕΤΕ μυαλό και αποτελείτε τους ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ της ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ Αγίας ΣΙΩΝ α.ε.! θα συνεχίσετε σαν υπάκουοι συνεργάτες που είστε όόόλοι σας να την περνάτε ΖΑΧΑΡΗ με την εγκληματική τους οργάνωση την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ !!! παίζοντας ΜΑΥΡΑ ΚΟΚΚΙΝΑ και διασκεδάζοντας παράλληλα και την ΛΟΥΛΑΜΑΡΑ των Ιουδαίων ! μια και φρόντισαν να σας το παίζουν ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ του μπαμπά τους του θεού !
Λες και ο θεός είναι ΑΛΗΤΗΣ σαν το Δημόσιο Υπαλληλικό προσωπικό τους ! που στελεχώνουν τις επιχειρήσεις τους στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα ! Το έχετε λοιπόν συνειδητοποιήσει όόόλοι σας πως ο θεός ΔΕΝ είναι ΑΛΗΤΗΣ ! ΔΕΝ είναι ΑΧΜΑΚΗΣ (ΑΓΑΘΟΣ) ! και προπαντός ΔΕΝ χάφτει τον ιουδαϊκό τους ΤΑΡΑΜΑ ? που σας λανσάρουν αυτά τα γίδια του Ιουδαίου ΚΕΡΑΤΑ ! με την πανουργία και την ΠΑΛΑΙΑ ΤΑΞΗ του 666 Εβραίου ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!! Το αντίδοτο γι’ αυτούς που παριστάνουν τα ΧΑΧΟΛΙΑ είναι ο Ρομφαιούχος ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ, που σας την έχει στημένη και σας περιμένει προκειμένου να ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ο πλανήτης των ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΘΝΩΝ για μια κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο ! και με ανεβασμένο τον δείκτη ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ! που να αντιλαμβάνεται πως ο θεός είναι ΕΝΑΣ !!! Αλλά και τον ΑΠΑΙΧΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!!  

Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου