Recent Posts

1 Ιουνίου 2017

Εκδηλώσεις ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ σε Βαγδάτη και Καμπούλ


ΔΥΟ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΕΣ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ISIS ΣΤΗ ΒΑΓΔΑΤΗ & ΚΑΜΠΟΥΛ ΜΕ ΔΥΟ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝ Α.Ε.


 
Θεσσαλονίκη 1/6/2017

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ                           press@synigoros.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ          info@kis.gr
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΣΤΑΣΙΟ                 epathinai@europarl.europa.eu
ΟΡΓΑΝ/ΜΟΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ           grdel.un@mfa.gr
Ν.Α.Τ.Ο.                                                          ambassador.sec@grdel-nato.be
Β Ο Υ Λ Η  τ ω ν  Γ Κ Ρ Ε Κ Υ Λ Ω Ν             infopar@parliament.gr                  
ΓΕΝ.  ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘ/ΣΗ ΑΘΗΝΩΝ             pressoffice-gada@hellenicpolice.gr
ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του Κ.Ι.Σ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ            protodikeio-thes@otenet.gr
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ                         minister@minfin.gr 


Προς την Ανεξάρτητη Αρχή «Συνήγορος του Πολίτη»
Χαλκοκονδύλη 17 Τ.Κ. 10432 FAX 2107292129

Όπως αντιλαμβάνεστε κ.κ. Συνήγοροι του Απροστάτευτου Πολίτη !
Οι εορταστικές εκδηλώσεις άρχισαν σε πιο άγριο κι έντονο βαθμό, με την ανάληψη της ευθύνης από τις ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑΣ ISIS ΤΟΥ ΑΠΑΙΧΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ !!! που αν τις αμφισβητούν οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι που το παίζουν ακόμη παντοκράτορες με τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους ! είμεθα πρόθυμοι να εισηγηθούμε για μια ακόμη Χολιγουντιανή ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ αυτή τη φορά μέσα στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ! Για να αντιληφθούν πως ο μπαμπάς τους ο Θεός ΔΕΝ κοιμάται όρθιος ! όπως και οι ΑΫΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ που κουμαντάρονται από τον ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ τους ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΜΙΧΑΗΛ !!! που τους θυμίζει πως οι ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙΣ αυτές στην Βαγδάτη και στην Καμπούλ ΔΕΝ είναι από τους επίγειους ΤΑΛΙΜΠΑΝ ! Αλλά από τους ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ !!! Μοστράροντας στο τέλος αυτές τις δύο υπεύθυνες ΔΗΛΩΣΕΙΣ για την ΔΗΜΕΥΣΗ όόόλου του πλούτου της ΣΙΩΝ α.ε. ! που οι ΚΟΠΡΙΤΕΣ Εβραίοι εξακολουθούν να κάνουν τις αγοραπωλησίες των ΔΗΘΕΝ επιχειρήσεων τους με τα μασονόσκυλα του τύπου Βαγγέλη Μαρινάκη ! Ιβάν Σαββίδη ! Μπόμπολα ! Βαρδινογιάννη ! και της λοιπής νομενκλατούρας ! που τους χρίζουν επιχειρηματίες του ΚΩΛΟΥ & της ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ μέσα απ’ τα βαρέλια των μασονικών τους στοών ! για να βοσκάνε όόόλοι μαζί παράδες από την γιγάντια Αγία τους ΣΙΩΝ α.ε. ! αγοράζοντας και πουλώντας ! ΛΙΜΑΝΙΑ ! ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ! δημόσιες επιχειρήσεις ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ! ΥΔΡΕΥΣΗΣ ! και ορυκτού πλούτου ! μέσα στα προτεκτοράτα ΔΗΘΕΝ κράτη τους ! φεσώνοντας και χρεοκοπώντας οικονομίες απροστάτευτων λαών !
Η 19η ΙΟΥΝΙΟΥ του 2017 πλησιάζει και σας μοστράρουμε τώρα και τις ΔΥΟ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ του απροστάτευτου πολίτη ! που καλείστε να εμφανιστείτε ενώπιον του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ πλέον δικαστηρίου για την ΑΠΟΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ και των ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ! από τους δυνάστες Εβραίους ! που το παίζουν ΔΗΘΕΝ περιούσιος λαός του μπαμπά τους του Θεού ! στα δημοσιο-υπαλληλικά ΖΩΑ μασόνια τους ! που τα έχουν τοποθετημένα σε όόόλες τις δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις τους ! Εάν λοιπόν ΔΕΝ πεισθήκατε μετά από αυτά που έπαθαν τα μασονοειδή ΑΠΟΒΛΗΤΑ τους σε Βαγδάτη και Καμπούλ ? τότε είναι καιρός να αναλογιστείτε περί υπάρξεως Θεού ! και ΑΫΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ! φροντίζοντας να μην προσέλθετε όόόλοι σας στην αίθουσα του πρώτου ορόφου των δικαστηρίων Θεσσαλονίκης ! για την κατάθεση όόόλου του πλούτου της ΣΙΩΝ α.ε. ! καθώς και την ΔΗΜΕΥΣΗ των περιουσιών των συνεργαζόμενων μασονοειδών τους ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ !!! για να δείτε μετά όόόλοι σας μαζί με την εγκληματική Μοσσάντ ! και την 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ! έναν Θεό ! και μια ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΑΛΚΑΪΝΤΑ ! ανάλογη των προσδοκιών του ιουδαϊκού KERATISTAN !!!

 Από το νομικό τιμ της Π.Ε.Ν.Ε. και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου